Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Testiraju znaci samo VIP kad im se digne i obicne ljude ako imaju T 39 bar 3 dana.

Pomenuh rodjaka koji je pozitivan, a ostalima iz kuce, brat mu, mama i tata rekli da ne treba testiranje, samoizolacija

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

Ne valja nikako

1 hour ago, Haralampije said:

Sremska televizija saznaje da je u poslednja 24 sata potvređeno prisustvo korona virusa kod još 15 lica sa područja Srema, od toga najveći broj inficiranih, 9 je sa teritorije Opštine Stara Pazova. Epidemiolozi nakon rasta broja inficiranih U Srbiji poručuju građanima da nose zaštitne maske I drže distance, dok ministar zdravlja ističe da je moguće I uvođenje novih mera.

http://sremska.tv/2020/06/povecanje-broja-inficiranih/

Rekord za Staru Pazovu u 1. talasu prema dostupnim podacima bio je 4 novozaražena i to samo jednog dana. Svih drugih dana bio je najviše 1 zaraženi.

Eto dakle sranja i po Vojvodini.

Edited by vememah

• Author
Ne valja nikako

Nova cifra ili ukupno od pocetka epidemijae?
  • Author

Ima li informacija za Borski okrug, konkretno Kladovo?

1 hour ago, freakns said:

ima, kako nema.

u Vrbasu vise nego u aprilu. Vrbas je kroz april prosao jedva okrznut. u NS isto ima zarazenih(drugar s faksa lezi upravo u bolnici)

Hvala. 

Jeste primetili u kakvom dupetu svemira mi obitavamo? 90% informacija koje se ovde pojavljuju poticu od lokalnih portala i RTV stanica.Kopamo po internetu da saznamo koliko je zaraznih u svom selu? Hoce li korona pre proci ako oni kojima je to posao ne objavljuju relevantne podatke? Usta :thumbd::sleep::evil: ih :rant:

Nova cifra ili ukupno od pocetka epidemijae?
Koliko razumem trenutno, mada oni odmah poturaju i koliko je ozdravilo.

"Ukupan broj izlečenih korisnika ustanova je 520, a zaposlenih 195.

Virus je do sada potvrđen u gerontološkim centrima u Knjaževcu, Beogradu, Nišu, Obrenovcu i Mataruškoj Banji i domovima za stare "Stara pruga" na Umci, "Doživeti stotu", "Miljakovački vinogradi", "Gardoš", "Nada" i "Lipovački odmor" u Beogradu, "Mass Green House" u Petrovaradinu i "Radost" i "S. Nikola" u Negotinu.

Domovi "Doživeti stotu", "Stara pruga" i "Radost" rešenjem Ministarstva za rad ne pružaju uslugu domskog smeštaja, a ministarstvo je donelo rešenje i o zabrani rada doma "Nada".

Virus je potvrđen i u Domu za lica mentalno ometena u razvoju u Tutinu, Stacionaru za decu i omladinu sa autizmom u Beogradu, Dnevnom boravku "Stari grad" u Centru za smeštaj dece i omladine ometene u razvoju, Centru za zaštitu odojčadi i dece "Zvečanska", Centru za socijalni rad u Vranju i Centru za socijalni rad na Čukarici."

1 hour ago, vememah said:

http://sremska.tv/2020/06/povecanje-broja-inficiranih/

Rekord za Staru Pazovu u 1. talasu prema dostupnim podacima bio je 4 novozaražena i to samo jednog dana. Svih drugih dana bio je najviše 1 zaraženi.

Eto dakle sranja i po Vojvodini.

Rekord po podacima za koje smo je li zaključili da su netačni 

Jašta, situacija u Pazovi je nikad bolja.

Edited by vememah

• Author
19 minutes ago, Jumanji said:

Koliko razumem trenutno, mada oni odmah poturaju i koliko je ozdravilo.

"Ukupan broj izlečenih korisnika ustanova je 520, a zaposlenih 195.

Toga se i ja bojim. Broj provuku kroz dugacko saopstenje i onda to ne deluje strasno, ako se setimo Nisa i tih 100ak zarazenih...

Ne vredi, maske se jednostavno ne nose. Ili će to uvesti kao obaveznu meru i zapravo je kontrolisati i sprovoditi, bog zna kako, ili se opet zaključavamo kad sve neizbežno ode dođavola. Ne vidim drugi način. 

Edited by Halvard

4 minutes ago, Halvard said:

Ne vredi, maske se jednostavno ne nose. Ili će to uvesti kao obaveznu meru i zapravo je kontrolisati i sprovoditi, bog zna kako, ili se opet zaključavamo kad sve neizbežno ode dođavola. Ne vidim drugi način. 

+1

mada evo gledam ovde kod mene, kako su nam brojke poletele u nebo, vide se neke promene. vise je ljudi sa maskama, definitivno. meni je najindikativnije to sto na igralistu ispod moje zgrade, gde je uvek, ali bas uvek, i u sred leta, po 30-40 dece u ovo doba dana, trenutno samo dva mala deteta setkaju sa roditeljima.

Edited by Aleksija

Zvanični podaci Ministarstva zdravlja u Srbiji govore da je u prethodna 24 sata od koronavirusa umrlo troje ljudi, ali, po svemu sudeći, u tu statistiku nije ušla brojka iz Novog Pazara. Kako su medicinski radnici iz ovog grada kazali za naš portal, samo juče je od covida 19 umrlo 11 Pazaraca: “Mi smo desetkovani i više nemamo snage da se borimo. Juče je umrlo 11 ljudi”, ovo je samo jedna od poruka doktorke iz Novog Pazara.

https://nova.rs/drustvo/medicinari-u-pazaru-juce-je-umrlo-11-poceli-smo-da-padamo/

Background Picker
Customize Layout