June 27, 20204 yr Prazan grad... Lepo rekoh, kad prigusti, primirice se ljudi...ne.verujem. nbg pune ulice.sent from bubamoto
June 27, 20204 yr 16 minutes ago, hefaca said: Prazan grad... Lepo rekoh, kad prigusti, primirice se ljudi... Gde živiš?Babušnica?
June 27, 20204 yr Author 3 minutes ago, hefaca said: Da, smorilo setanje po kisi U pravu si, poslusali su apel Dr Loncara i predsednika Srbije.
June 27, 20204 yr 4 minutes ago, gospa buba said: ne.verujem. nbg pune ulice. sent from bubamoto I NS kao u da je sve normalno, u centru hiljade ljudi, kafći prepuni... Dodouše u NS nije strašno za sad, ali eto nas sledeće nedelje uz rame sa BG...
June 27, 20204 yr 4 minutes ago, Apollo Creed said: Gde živiš?Babušnica? Breznica Milosh76 2 miliona sledbenika + 1 postovalaca + 3,5 finih
June 27, 20204 yr Author 1 minute ago, hefaca said: Milosh76 2 miliona sledbenika + 1 postovalaca + 3,5 finih A sta si ti u toj podeli?
June 27, 20204 yr 1 hour ago, Halvard said: Sasvim je moguće da se tripujem, ali nekako mi ovo subotnje popodne/veče nešto čudno mirno i tiho. Čini mi se atmosfera u gradu ipak nije ista kao prethodnih dana. vazduh trepti kao da nebo gori...
June 27, 20204 yr BG isto sve puno. Niko ne jebe živu silu, kao da se ništa ne dešava.Sent from my LYA-L09 using Tapatalk
June 27, 20204 yr 4 hours ago, ljuttko said: U bgu se subotom regularno sahranjuje, nedeljom nema sahrana Tacno.Sto bi kod mene u selu rekli,subota je dan za sahrane nedelja za svadbe.