June 25, 20204 yr Šta je sa legendarnim, nikad do sad viđenim čudom primjenjene arhitekture enterijera, logistike i moderne tehnologije, Beogradskim sajmom, popularno nazvanim Sajmište™?
June 25, 20204 yr Znači sve je u redu, čim se mudra glava nije javila da nam smisli nešto strašnije od Sajma.
June 25, 20204 yr 16 minutes ago, Milosh76 said: Znaci vise ne vredi praviti planove za putovanja ni po Srbiji Ja sam mislila u avgustu na Taru.
June 25, 20204 yr 12 minutes ago, James Marshall said: Šta je sa legendarnim, nikad do sad viđenim čudom primjenjene arhitekture enterijera, logistike i moderne tehnologije, Beogradskim sajmom, popularno nazvanim Sajmište™? Sajam je tamo gde su i hiljade respiratora, kineski lekari, ruski stručnjaci za dezinfekciju, banje kao Covid centri i ostale teme koje su za vreme vanrednog stanja dospevale u prvi plan, predstavljane kao spasonosno rešenje i forsirane do besvesti da bi kroz par dana bili zamenjene nečim drugim i otišle u ropotarnicu povijesti kao da ih nikad nije bilo.
June 25, 20204 yr Zar nije broj aktivnih slučajeva (koji se navode u zvaničnoj statistici) = broju hospitalizovanih?
June 25, 20204 yr Just now, Halvard said: Sajam je tamo gde su i hiljade respiratora, kineski lekari, ruski stručnjaci za dezinfekciju, banje kao Covid centri i ostale teme koje su za vreme vanrednog stanja dospevale u prvi plan, predstavljane kao spasonosno rešenje i forsirane do besvesti da bi kroz par dana bili zamenjene nečim drugim i otišle u ropotarnicu povijesti kao da ih nikad nije bilo. Ma podijelio čićvu po 100 evrića, to je najbitnije od svega, izbori prošli, ko će sad da se zamlaćuje zdravstvom.
June 25, 20204 yr Author 4 minutes ago, Arkadija said: Ja sam mislila u avgustu na Taru. Ja sam planirao Kladovo i Djerdapsku klisuru pocetkom jula, a posle Pirot i okolina. Vidim ja da cu morati da otkazujem lagano i jedno, a pogotovo drugo...
June 25, 20204 yr zvezda je zivot tamoTM: Quote meni 1 covid ambulanta u komsiluku. u protekle recimo 3 nedelje svakog dana veca guzva nego prethodnog. danas rekord. Edited June 25, 20204 yr by vememah
June 25, 20204 yr 4 minutes ago, Filozof manijak said: Zar nije broj aktivnih slučajeva (koji se navode u zvaničnoj statistici) = broju hospitalizovanih? Nekako se došlo do tog zaključka jer je jedna kategorija praktično zamenjena drugom, samo što meni nema prevelike logike da oni na kućnom lečenju ne spadaju u aktivne slučajeve.
June 25, 20204 yr Sjebali su kad su ukinuli naprasno broj hospitalizovanih. To je najbitniji podatak. Kako to misliš "ukinuli broj"?Mogli su da ukinu saopštavanje tog broja.Što se naravno ne radi "tek tako"... .... Shiit has hit the fan!
June 25, 20204 yr @Halvard Kao što smo videli, ti na kućnom lečenju uglavnom uopšte ne mogu da budu testirani. Edited June 25, 20204 yr by vememah
June 25, 20204 yr Quote NAJVIŠE ZARAŽENIH SADA IMA OD 20 DO 40 GODINA Dr Kisić Tepavčević: Možda OGRANIČIMO RAD KLUBOVA da bi smanjili izlaske mladih