Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

• Author

Znaci vise ne vredi praviti planove za putovanja ni po Srbiji :isuse:

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

Kakva crna putovanja...

Šta je sa legendarnim, nikad do sad viđenim čudom primjenjene arhitekture enterijera, logistike i moderne tehnologije, Beogradskim sajmom, popularno nazvanim Sajmište™?

Eno ga sajam cveća trenutno

Znači sve je u redu, čim se mudra glava nije javila da nam smisli nešto strašnije od Sajma

16 minutes ago, Milosh76 said:

Znaci vise ne vredi praviti planove za putovanja ni po Srbiji :isuse:

Ja sam mislila u avgustu na Taru.

12 minutes ago, James Marshall said:

Šta je sa legendarnim, nikad do sad viđenim čudom primjenjene arhitekture enterijera, logistike i moderne tehnologije, Beogradskim sajmom, popularno nazvanim Sajmište™?

Sajam je tamo gde su i hiljade respiratora, kineski lekari, ruski stručnjaci za dezinfekciju, banje kao Covid centri i ostale teme koje su za vreme vanrednog stanja dospevale u prvi plan, predstavljane kao spasonosno rešenje i forsirane do besvesti da bi kroz par dana bili zamenjene nečim drugim i otišle u ropotarnicu povijesti kao da ih nikad nije bilo. 

Zar nije broj aktivnih slučajeva (koji se navode u zvaničnoj statistici) = broju hospitalizovanih?

Just now, Halvard said:

Sajam je tamo gde su i hiljade respiratora, kineski lekari, ruski stručnjaci za dezinfekciju, banje kao Covid centri i ostale teme koje su za vreme vanrednog stanja dospevale u prvi plan, predstavljane kao spasonosno rešenje i forsirane do besvesti da bi kroz par dana bili zamenjene nečim drugim i otišle u ropotarnicu povijesti kao da ih nikad nije bilo. 

Ma podijelio čićvu po 100 evrića, to je najbitnije od svega, izbori prošli, ko će sad da se zamlaćuje zdravstvom. 

• Author
4 minutes ago, Arkadija said:

Ja sam mislila u avgustu na Taru.

Ja sam planirao Kladovo i Djerdapsku klisuru pocetkom jula, a posle Pirot i okolina. Vidim ja da cu morati da otkazujem lagano i jedno, a pogotovo drugo...

zvezda je zivot tamoTM:

meni 1 covid ambulanta u komsiluku. u protekle recimo 3 nedelje svakog dana veca guzva nego prethodnog. danas rekord.

Edited by vememah

4 minutes ago, Filozof manijak said:

Zar nije broj aktivnih slučajeva (koji se navode u zvaničnoj statistici) = broju hospitalizovanih?

Nekako se došlo do tog zaključka jer je jedna kategorija praktično zamenjena drugom, samo što meni nema prevelike logike da oni na kućnom lečenju ne spadaju u aktivne slučajeve.

Sjebali su kad su ukinuli naprasno broj hospitalizovanih. To je najbitniji podatak. 
Kako to misliš "ukinuli broj"?
Mogli su da ukinu saopštavanje tog broja.
Što se naravno ne radi "tek tako"...

.... Shiit has hit the fan!

@Halvard

Kao što smo videli, ti na kućnom lečenju uglavnom uopšte ne mogu da budu testirani.

Edited by vememah

NAJVIŠE ZARAŽENIH SADA IMA OD 20 DO 40 GODINA Dr Kisić Tepavčević: Možda OGRANIČIMO RAD KLUBOVA da bi smanjili izlaske mladih

Background Picker
Customize Layout