Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

• Author

Za to vreme u Kraljevu...

Ne bih da kacim snimak "koncerta" Gastosa ili kako se vec ta spodoba zove

Edited by Milosh76

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

37 minutes ago, fren said:

Screenshot_2020-06-23-22-35-33-420_com.android.chrome.jpg

šta kaže Konara za ovo narihtavanje statsa?

6 minutes ago, pacey defender said:

Kad bude gotova vakcina imaćemo baš slab odziv. Nema stručne elite koja kredibilitetom može da utiče na ponašanje naroda. Odbijanje da se dobije vakcina će biti čin (kretenske) vidi-šta-nam-rade pobune.

Planetarno će biti problema sa odzivom, ali mislim da kod nas ima jakih lokalnih faktora koji će otpor da pojačaju. 

moguce, mada sam skoro citala rezultate nekog anketiranja gde je u srbiji recimo oko 75% saglasno sa obaveznim vakcinacijama - e sad, gde, kako, sta, ne mogu da se setim niti da izguglam, znam da mi nije izgledalo potpuno diletantski, kao i da sam se iznenadila da nismo njagori na balkanu. mozda uspem to da nadjem. 

svejedno, lako se to moze promeniti.

Edited by Aleksija

1 minute ago, Aleksija said:

moguce, mada sam skoro citala rezultate nekog anketiranja gde je u srbiji recimo oko 75% saglasno sa obaveznim vakcinacijama - e sad, gde, kako, sta, ne mogu da se setim niti da izguglam, znam da mi nije izgledalo potpuno diletantski, kao i da sam se iznenadila da nismo njagori na balkanu. mozda uspem to da nadjem. 

Nadam se da si u pravu i moguće je da iz mene probija bes zbog svega što se dešava poslednjih nekoliko dana.

Editovao/dopunio sam post dok si pisala odgovor. NIje promenilo suštinu. 

4 minutes ago, Aleksija said:

Eeee al to je za stare vakcine bez cipova. Ove novetm su problem. Tako ce biti 100%

Evo i Jokić fasovao virus. Kakvu je pizdariju napravio Novak kao i srpska vlada. 

Edited by borris_

53 minutes ago, fren said:

Screenshot_2020-06-23-22-35-33-420_com.android.chrome.jpg

To povodom ovog tvita?

Kakve veze Novak ima sa Jokicevom zarazom?

image.jpeg.fa432907531f64b2364509de72b5712b.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

Ma ovo sve sa Jokićem i Đokovićem u istom danu je stvarno bizarno, nemam reči. Gledali smo svi Rudija Gobera kako pravi budalu od sebe pre više od tri meseca. Ova dvojica ništa nisu naučili, a deo su tog sveta vrhunskog sporta, uključujući i sponzorske podsticaje koji bi valjda trebalo da budu finalni korektiv da se ne preduzimaju rizične avanture. Ali avaj.

Mitar Mirić i ne može nam niko ništa stvarno treba da postane himna Srbije - ovde je to preovlađujući način razmišljanja, sve po vertikali. Drugo je pitanje kako smo do toga došli. 

Edited by pacey defender

Daj jos jednu, cek evo ja cu...ma mrzi me da se mlatim...

Ovo je na oprostajnom mecu kod Milojevica, pre turnura.... pa?

Ima li iko od tih stotinjak dnevno a da nije poznat?

19 minutes ago, omiljeni said:

šta kaže Konara za ovo narihtavanje statsa?

Brise komentare. Bas ga izvredjase na profilu.

3 minutes ago, Jumanji said:

Daj jos jednu, cek evo ja cu...ma mrzi me da se mlatim...

Ovo je na oprostajnom mecu kod Milojevica, pre turnura.... pa?

Nema veze što je prije turnira, ostaće ova slika.

Background Picker
Customize Layout