Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

On 21. 6. 2020. at 19:00, Jumanji said:

Ne zna de gde je fasovao jos uvek Amerika, Srbija ili Bugarska, sve u 10 dana

gde je da je fasovao nije ni bitno. lik očigledno putuje svetom u ovo suludo vreme ko da ga Korona Corp. drži na platnom spisku.

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

On 21. 6. 2020. at 19:11, Mos said:
Ti si spremna, na prvoj liniji odbrane [emoji4]
Kako drugacije, ceo svet se obrusio, a ja uvek na strani slabijih [emoji6]
Plus bila na turniru [emoji58]

Nadam se da će svi debili sa turnira koji služi familiji za promociju fasovati virus i da neće nikog drugog nedužnog zaraziti. Znam da je nemoguće ali treba se nadati

Ne lupetaj zivota ti.

Ok, sad ozbiljno, jesi se testirala ili bar izolovala? Nije zezanje.

Gde ti zivis, mislim zivis u Srbiji i cime se bavis, ides na posao?

Uh, ok, nema veze, zaboravi.

bice zanimljivo ispratiti zdravstvenu situaciju prisutnih posle slavlja u izbornim stabovima. posto su izgleda trenutne razmere zaraze gore i od vrlo pesimisticnih predvidjanja.

Ja sam se čuvao svih ovih meseci, ali se bojim da ću večeras fasovati.

Jbni izbori

Ko im jebe mater, koga zabole za izborne stabove. Mene brine jer je narod blentavi isao da glasa. To moze da bude ogroman problem.

On 21. 6. 2020. at 22:45, Filozof manijak said:

Ja sam se čuvao svih ovih meseci, ali se bojim da ću večeras fasovati.

Jbni izbori

Što večeras,desi bio?

Edited by Milošica

On 21. 6. 2020. at 22:50, Milošica said:

Što večeras,desi bio?

I dalje sam...

U GIK-u u N. Sadu, nadzirem tamo gde se donose džakovi i unose rezultati iz zapisnika u aplikaciju.

On 21. 6. 2020. at 22:46, omiljeni said:

Ko im jebe mater, koga zabole za izborne stabove. Mene brine jer je narod blentavi isao da glasa. To moze da bude ogroman problem.

nisam rekla da sam zabrinuta, vec zainteresovana.

Baš da vidimo zvanične rezultate od sutra, tj od danas...

Edited by mraki

Sutra/danas će još biti ispod 100, a od utorka ima da đipa preko metera.

Background Picker
Customize Layout