January 11Jan 11 Trebalo bi da tako funkcionise. Ali...Imam clansku kartu, prvu knjigu sam kupila u radnji i tada je dobila, na toj karticii je naveden moj broj koji unosim prilikom narednih kupovina. Ne pripadaju sve knjige na sajtu klubu citalaca, a pravilo vazi za one koje pripadaju i popust iznosi 20%.U praksi, kada sam online narucila i unela svoj clanski broj, uopste mi nije obracunao popust (prvo jeste, a u sledecem koraku kupovine ga je izgubio), a kupovina u radnji je kako treba, sa popustom. Edited January 11Jan 11 by Stela
January 11Jan 11 1 hour ago, Stela said:Trebalo bi da tako funkcionise. Ali...Imam clansku kartu, prvu knjigu sam kupila u radnji i tada je dobila, na toj karticii je naveden moj broj koji unosim prilikom narednih kupovina. Ne pripadaju sve knjige na sajtu klubu citalaca, a pravilo vazi za one koje pripadaju i popust iznosi 20%.U praksi, kada sam online narucila i unela svoj clanski broj, uopste mi nije obracunao popust (prvo jeste, a u sledecem koraku kupovine ga je izgubio), a kupovina u radnji je kako treba, sa popustom.Hvala! Probacu online, nadam se da ce da radi - posto je kupovina u radnji malo teze odavde
January 11Jan 11 1 hour ago, jms_uk said:Hvala!Probacu online, nadam se da ce da radi - posto je kupovina u radnji malo teze odavde Ako ne bi da kupujes neku knjigu samo da bi dobio tu karticu, mogu ti poslati broj moje, pa probaj sa njom. I javi kako si prosao Hocu da kupim Goranku online, jer je knjiga teska prilicno, ali izgleda cu im morati na noge.
January 11Jan 11 3 hours ago, Stela said:Ako ne bi da kupujes neku knjigu samo da bi dobio tu karticu, mogu ti poslati broj moje, pa probaj sa njom.I javi kako si prosao Hocu da kupim Goranku online, jer je knjiga teska prilicno, ali izgleda cu im morati na noge.Pa i ja sve ovo da bih uzeo Goranku
January 12Jan 12 Author Delfi preko sajta prodaje knjigu za slicne pare kao i sluzbeni glasnik, mozda 100 din skuplje, zapravo ni 100 din.https://delfi.rs/knjige/243619-goranka-matic-knjiga-delfi-knjizare.html Edited January 12Jan 12 by Sludge Factory
January 12Jan 12 5 hours ago, Sludge Factory said:Delfi preko sajta prodaje knjigu za slicne pare kao i sluzbeni glasnik, mozda 100 din skuplje, zapravo ni 100 din.https://delfi.rs/knjige/243619-goranka-matic-knjiga-delfi-knjizare.htmlHvala za ovo - za premium cenu je dovoljno samo da se registrujem da me spamuju ubuduce?
January 12Jan 12 Author 17 minutes ago, jms_uk said:Hvala za ovo - za premium cenu je dovoljno samo da se registrujem da me spamuju ubuduce?Nisam siguran, ali vrlo verovatno.
January 12Jan 12 Registrovao se, ali popust cena nije ta sa linka.... Edited January 12Jan 12 by jms_uk
January 13Jan 13 Author 21 hours ago, jms_uk said:Registrovao se, ali popust cena nije ta sa linka.... Moguce je da onda ide uz jos neki dodatni satro benefit koji moras da steknes nekako. Prevaranti smrdljivi.
January 13Jan 13 9 minutes ago, Sludge Factory said:Moguce je da onda ide uz jos neki dodatni satro benefit koji moras da steknes nekako. Prevaranti smrdljivi.Poslao sam podrsci pitanje bas kako da ostvarim kupovinu po toj ceni... videcemo sta ce da kazu
January 13Jan 13 50 minutes ago, ultra plasticni said:sacekati par meseci, to se pojavi na kupindu za 3 crvene novoTo mi je malo teze sa placanjem karticom iz inozemstva
March 16Mar 16 Poseta lokalnoj pošti jednom mesečno i pogledam neke književne naslove koji stoje sa velikim popustima (2-4 evra) na policama dok čekam u redu i treći mesec uzastopno uz gomilu nekih naslova što stoje godinama i sakupljaju prašinu, pronađem po jednu knjigu koja nije bila tu sa ostalim dugostojećim primercima prošli mesec. Neko izdvoji baš tu knjigu i ostavi na vrhu kao da pripremi za mene. B.A. Stanescu: "Djetinjstvo Kaspara Hausera", N. Mathieu: "I djeca njihova za njima", A. Varenne: "Dezerteri"... Edited March 16Mar 16 by alkibijad