Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Trebalo bi da tako funkcionise. Ali...

Imam clansku kartu, prvu knjigu sam kupila u radnji i tada je dobila, na toj karticii je naveden moj broj koji unosim prilikom narednih kupovina. Ne pripadaju sve knjige na sajtu klubu citalaca, a pravilo vazi za one koje pripadaju i popust iznosi 20%.

U praksi, kada sam online narucila i unela svoj clanski broj, uopste mi nije obracunao popust (prvo jeste, a u sledecem koraku kupovine ga je izgubio), a kupovina u radnji je kako treba, sa popustom.

Edited by Stela

• Replies 132
  • Views 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Moja kuma, seoska učiteljica, sa kolegama osniva školsku a možda i seosku biblioteku  https://www.novosti.rs/srbija/vesti/1439187/dobrodosla-svaka-knjiga-petoro-prosvetara-skole-kod-bujanovca-osniva

• Mojoj dragoj se rasprodao prvi tiraž od kraja oktobra, pa je moram ovde pohvaliti dobro joj je krenulo... Knjiga je teška, kažu, ali se čita kao priča. To kažem ja, dakle uprkos tome što je zbirka poe

Posted Images

1 hour ago, Stela said:

Trebalo bi da tako funkcionise. Ali...

Imam clansku kartu, prvu knjigu sam kupila u radnji i tada je dobila, na toj karticii je naveden moj broj koji unosim prilikom narednih kupovina. Ne pripadaju sve knjige na sajtu klubu citalaca, a pravilo vazi za one koje pripadaju i popust iznosi 20%.

U praksi, kada sam online narucila i unela svoj clanski broj, uopste mi nije obracunao popust (prvo jeste, a u sledecem koraku kupovine ga je izgubio), a kupovina u radnji je kako treba, sa popustom.

Hvala!

Probacu online, nadam se da ce da radi - posto je kupovina u radnji malo teze odavde )

1 hour ago, jms_uk said:

Hvala!

Probacu online, nadam se da ce da radi - posto je kupovina u radnji malo teze odavde )

Ako ne bi da kupujes neku knjigu samo da bi dobio tu karticu, mogu ti poslati broj moje, pa probaj sa njom.

I javi kako si prosao )

Hocu da kupim Goranku online, jer je knjiga teska prilicno, ali izgleda cu im morati na noge.

3 hours ago, Stela said:

Ako ne bi da kupujes neku knjigu samo da bi dobio tu karticu, mogu ti poslati broj moje, pa probaj sa njom.

I javi kako si prosao )

Hocu da kupim Goranku online, jer je knjiga teska prilicno, ali izgleda cu im morati na noge.

Pa i ja sve ovo da bih uzeo Goranku )

• Author
17 minutes ago, jms_uk said:

Hvala za ovo - za premium cenu je dovoljno samo da se registrujem da me spamuju ubuduce?

Nisam siguran, ali vrlo verovatno.

Registrovao se, ali popust cena nije ta sa linka.... huh

Screenshot 2026-01-12 at 23.15.23.png

Edited by jms_uk

sacekati par meseci, to se pojavi na kupindu za 3 crvene novo

• Author
21 hours ago, jms_uk said:

Registrovao se, ali popust cena nije ta sa linka.... huh

Screenshot 2026-01-12 at 23.15.23.png

Moguce je da onda ide uz jos neki dodatni satro benefit koji moras da steknes nekako. Prevaranti smrdljivi.

9 minutes ago, Sludge Factory said:

Moguce je da onda ide uz jos neki dodatni satro benefit koji moras da steknes nekako. Prevaranti smrdljivi.

Poslao sam podrsci pitanje bas kako da ostvarim kupovinu po toj ceni... videcemo sta ce da kazu

50 minutes ago, ultra plasticni said:

sacekati par meseci, to se pojavi na kupindu za 3 crvene novo

To mi je malo teze sa placanjem karticom iz inozemstva

• 1 month later...

Poseta lokalnoj pošti jednom mesečno i pogledam neke književne naslove koji stoje sa velikim popustima (2-4 evra) na policama dok čekam u redu i treći mesec uzastopno uz gomilu nekih naslova što stoje godinama i sakupljaju prašinu, pronađem po jednu knjigu koja nije bila tu sa ostalim dugostojećim primercima prošli mesec. Neko izdvoji baš tu knjigu i ostavi na vrhu kao da pripremi za mene. )
B.A. Stanescu: "Djetinjstvo Kaspara Hausera", N. Mathieu: "I djeca njihova za njima", A. Varenne: "Dezerteri"...

Edited by alkibijad

изображение.png