Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Basara izabrao "Prokletu avliju" kao najbolji roman ikada na našem jeziku.

Valjareviću 3. mesto "Upotreba čoveka", 2. mesto "Prokleta avlija", 1. mesto "Uloga moje porodice u svetskoj revoluciji".

Edited by Milošica

• Replies 144
  • Views 11.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Moja kuma, seoska učiteljica, sa kolegama osniva školsku a možda i seosku biblioteku  https://www.novosti.rs/srbija/vesti/1439187/dobrodosla-svaka-knjiga-petoro-prosvetara-skole-kod-bujanovca-osniva

• Mojoj dragoj se rasprodao prvi tiraž od kraja oktobra, pa je moram ovde pohvaliti dobro joj je krenulo... Knjiga je teška, kažu, ali se čita kao priča. To kažem ja, dakle uprkos tome što je zbirka poe

Posted Images

gde ima to?

Velikepriče

https://www.facebook.com/share/v/1BVuc6YrNp/

Ne znam šta da mislim o ovome. Mislim, racio mi šapuće da je über glupost ali ovo drugo (ovo dole naughty) mi šapuće da je možda malkice u pravu. Ma jes' kurac u pravu ali opet..ovo dole. U moju odbranu- sreo sam je par puta u gradu i što bi rekla moja pokojna baka Persida: "Finćukasta je".

Sucker sam za tetovaže kod nežnijeg pola.

Ko voli da cita Radovana Nastica, nova kratka knjiga moze da se nabavi kod Kize, prolaz ispod Doma Omladine. Kiza ima dole radnju ploca. Ne radi vikendom

IMG-20260708-WA0033.jpg

Btw, ima li neko veze sa izdavanjem knjiga u srbiji?

Ima jedna knjiga "reframe your brain" by adam scott, sjajna, sjajna. Jednostavna, citljiva i gomila alata za unapredjivanje sebe, pogotovu onih ljudi sto im se uglavnom vrte negativne misli. Sta bi trebalo da se ta knjiga izda kod nas?

Pretpostavljam autorska prava (covek umro ove godine), prevodjenje, lektura, stampanje, promocija? Ako sami stampamo, jel moram da otvorim firmu?

1 minute ago, mustang said:

Ima jedna knjiga "reframe your brain" by adam scott, sjajna, sjajna. Jednostavna, citljiva i gomila alata za unapredjivanje sebe, pogotovu onih ljudi sto im se uglavnom vrte negativne misli. Sta bi trebalo da se ta knjiga izda kod nas?

Pretpostavljam autorska prava (covek umro ove godine), prevodjenje, lektura, stampanje, promocija? Ako sami stampamo, jel moram da otvorim firmu?

Mozes i sama, go for it!

16 minutes ago, Djuro said:

Mozes i sama, go for it!

Pa to mi pada na pamet, al ne bih da sad moram da otvaram firmu jer prodajem proizvod. I bila bi neka minimalna cena da pokrije troskove svega.

1 hour ago, mustang said:

Matori to nece citati a klinci znaju engleski.

Mozes da probas da je ispromovises preko insta ili preko priatelja koji su ti u nekm biznisu oko marketinga ako ti je cilj prosto preporuka i da ukazes ljudima da valja.

“I feel that the balance between fiction and reality has changed significantly in the past decade. Increasingly their roles are reversed. We live in a world ruled by fictions of every kind — mass merchandising, advertising, politics conducted as a branch of advertising, the instant translation of science and technology into popular imagery. The increasing blurring and intermingling of identities within the realm of consumer goods, the preempting of any free or original imaginative response by the television screen. For the writer, in particular, it is less and less necessary to invent the fictional content of the novel. The fiction is already there. The writer's task is to invent the reality.”

J.G. Ballard – Introduction, Crash, 1995