Jump to content

PPP vs. Coronavirus - tema za praktične savete i korisne informacije

Featured Replies

Za ove od 99 u objašnjenju piše da može više puta, za one od 129 da se mogu koristiti desetak dana uz prskanje alkoholom i provetravanje nakon upotrebe, tako da je to to. 

20200723_134801.jpg

Ja ih dezinfikujem tečnim kiseonikom, posle mnogobrojnih konsultacija. Našao par članaka gde tvrde da im alkohol degradira svojstva. Deset komada, pa rotiram.

Ja ove KN95 okačim štipaljkom na sunce pa nosim još nekoliko puta, a sa messara sam poručivala na početku rukavice (pošto su samo oni imali) i sad maske koje mi izgledaju ok (iste su kao neke što sam kupila u Galenu).

u drzavnim apotekama galenikine maske 30 din. vidjeno u dusanovoj 71, odmah poslije bajlona.

kn u drzavnoj apoteci 98 din

1 minute ago, Aleksija said:

kn u drzavnoj apoteci 98 din

Jel to znaci da je u svakoj drzavnoj?(nisam sigurna da to jos postoji kod mene, al provericu)

2 minutes ago, InvisibleLight said:

Jel to znaci da je u svakoj drzavnoj?(nisam sigurna da to jos postoji kod mene, al provericu)

ja racunam ako je na zlatiboru toliko, gde na sve dodaju bar 20%, onda mora da je svuda tako :)

700 din DMbf4523ea6d424803e08337a069eb15a7.jpg

.... Shiit has hit the fan!

slobodno na 3:15 prebacite, njih dvoje uzimaju 5000IU dnevno

ko moze da priusti nek testira krv na d3

koga interesuje njena strucnost https://www.foundmyfitness.com/about-dr-rhonda-patrick

Edited by mustang

ova ti diluje suplemente, naucnik je ko sto si ti naucnica.

Edited by precog

Uz d3 treba uzimati i vitamin k2 u odredjenom omjeru. Velike kolicine suplemenata d3 bez k2 mogu dovesti do poremecaja metabolizma kalcijuma, stvaranja kamenja u bubrezima, arteroskleroze i sl. 

Koliko dugo valja cink da se uzima?

Edited by Sludge Factory

5 hours ago, precog said:

ova ti diluje suplemente, naucnik je ko sto si ti naucnica.

procitao su samo fitnes i to zakljucio :laugh:

fakin idiot! zato sam stavila link skroluj dole, procitaj vise od naslova magarcino 

omg

nema, sa takvim kao ti covek mora samo ostro. 

Edited by mustang

2 hours ago, Sludge Factory said:

Koliko dugo valja cink da se uzima?

kada se osete prvi simptomi, dan-dva i u velikoj dozi izmedju 60 do 80 mg