Jump to content

PPP vs. Coronavirus - tema za praktične savete i korisne informacije

Featured Replies

Može preko eUprave da se zakaže termin, da ne bi slučajno čekala u redu kad ode tamo.

ja sam bila ubedjena da ima opcija i da se fotografija donese?

ima.i ta opcija ali mislim da ne radi, x oni svejedno slikaju i uzmu svoju sliku. to je bilo inicijalno zamishljeno da se fotografima da vremena da se shiftuju na shtampanje sholja i majica...

sent from novi mnogo jak bubamoto.

60 litara 

jel za to mora da pacijent bude intubiran ili može preko maske?

mislim da je pisano ovde al sad ne mogu da pronađem

To ide preko cjevčica (high flow) ili još prije preko takozvane CPAP mašine (mehaničke ventilacije). Nije intubacija.

Ali obična ona početna maska mislim da gura do 25 litara, ne preko toga.

ono pitanje gore je bilo za kolegu, od četvrtka u bataji, hard core terapija, ali nije bilo šanse

:sad:

nije bio vakcinisan

Ljudi, znate li, slučajno, aktuelno radno vreme cov ambulanti? Da li je i dalje do 22h? 

Ljudi, znate li, slučajno, aktuelno radno vreme cov ambulanti? Da li je i dalje do 22h? 
Mislim da jeste do 22 ali ja kad sam išao upozorili su me prijatelji koji su bili u Šumicama da su tamo u 20h prekidali prijem da bi završili do 22h.
Ja kad sam bio na NBG bio sam ujutru ali sam pitao i rekli su mi da zavisi od broja pacijenata...

... Shiit has hit the fan

U Zemunu 24h

Da li neko ima iskustva sa trecim kinezom, u smislu kada pocinje da radi..ako se smanjuje nivo kiseonika da li znaci da ne radi...

Ako se smanjuje nivo kiseonika trči kod lekara, mi ti nismo od pomoći.

Da li neko ima iskustva sa trecim kinezom, u smislu kada pocinje da radi..ako se smanjuje nivo kiseonika da li znaci da ne radi...
Idi kod doktora, nema šta da čekaš...

... Shiit has hit the fan