Misko Posted November 18, 2020 Posted November 18, 2020 16 minutes ago, Zlurad said: Losu sam rec izabrao. Nije da fingiraju ali posto ne testiraju decu bez simptoma vec samo sa odredjenim simptomima (nekoliko dana temperatura preko 39, gubitak ukusa ili mirisa ili su im roditelji zarazeni...) onda bez testiranja mozes samo da pretpostavis koliko dece ima koja su zarazena a misle da imaju grip, sto mozda i imaju ali nisu testirana jer deca obicno nemaju teze simptome te se redje testiraju pa su zato brojke niske. Recimo kod mog deteta u skoli su prijavili da su dva odeljenja u izolaciji zbog toga sto su roditelji dvoje dece testirani pozitivno a da su ta deca bez ikakvih simptoma isla u skolu dok nisu stigli rezultati a da im pri tome nista nije bilo. E sad, koliko su kontakata imali dok nisu otisli u karantin, to je pitanje. Ma okej, meni je licno i nebitno, ne mogu i za Nemacku da se tresem..a i sigurno je tamo laksa situacija u odnosu na ovde, kako god okrenes..
Baldrick S. Posted November 18, 2020 Posted November 18, 2020 Ako je za neku utehu a nije, barem je ostalo 7000 slobodnih ICU jedinica od 29 000, a u rezervi imaju jos 13000 koje mogu da namontiraju za 7 dana. Za ostalo ne znam, nisam bas siguran.
Mr.Mxyzptlk Posted November 18, 2020 Posted November 18, 2020 14 minutes ago, precog said: kad smo vec kod rajeva na zemlji, predlog sa kojim se svesrdno slazem da se primeni globalno. +1
Boycie Posted November 18, 2020 Posted November 18, 2020 20 minutes ago, Zlurad said: Ako je za neku utehu a nije, barem je ostalo 7000 slobodnih ICU jedinica od 29 000, a u rezervi imaju jos 13000 koje mogu da namontiraju za 7 dana. Za ostalo ne znam, nisam bas siguran. Za to ima praćenje situacije ovde: https://interaktiv.morgenpost.de/corona-deutschland-intensiv-betten-monitor-krankenhaus-auslastung/
Baldrick S. Posted November 18, 2020 Posted November 18, 2020 Znam da ima, nego necu da pratim inace cu morati da povecam dozu anksiolitika
đorđe geprat Posted November 18, 2020 Posted November 18, 2020 zanimljivo family pack providnih maski.
Sammael Posted November 18, 2020 Posted November 18, 2020 Nigde ne piše da zapravo štite od bilo čega?
Fakundo Sava Posted November 18, 2020 Posted November 18, 2020 4 hours ago, gospa buba said: meni je vrhunac bezobrazluka da se neko ko je zaradio i platio svoju starost sa ful opremom prosto otpishe, jer je star i koshta. i josh u kapitalizmu i ne na mitskom vrhu planine pune gladnih usta isto tako mi je bezobrazluk kada neko hoće da opravda Švede " Pa oni su spasli svoju ekonomiju" Od čega majke ti,pa 100 godina dupetom da ne mrdnu ostaće lepi i debeli
Aleksija Posted November 18, 2020 Posted November 18, 2020 U Australiji ragbi meč pred skoro 50.000 navijača
Misko Posted November 18, 2020 Posted November 18, 2020 to be fair, imali su strogi lokckdown,a i kod njih, kako je uopste sad, obzirom da imaju prolece
precog Posted November 18, 2020 Posted November 18, 2020 lozili ih lokalni balkanci da se u srbiji i hrvatskoj uveliko igra fudbal i tenis pred publikom.
Aleksija Posted November 18, 2020 Posted November 18, 2020 budale, bacili 17k testova a niko im nema koronu. moša!
Recommended Posts