October 29, 20204 yr Hrvatska: 2776 novih, 18 preminulo [emoji185]Auuu jbte.... Shiit has hit the fan!
October 29, 20204 yr Svi su izgubili kontrolu. Ovo je kao scenario spanske groznice. Prvi talas pa onda drugi talas koji je bio mnogo gori.
October 29, 20204 yr Svi su se mnogo tokom leta raspustili i opustili, verovatno taj potez nije bio tako dobar. Ovo sad jako lici na djake koji posle dva i po meseca raspusta ne mogu da se smire u klupi. That said, meni ce bas tesko da padne zatvaranje (inace savrseno ogranizovanog, bezbednog i praznog) bazena. Edited October 29, 20204 yr by I*m with the pilots
October 29, 20204 yr 1 hour ago, borris_ said: Svi su izgubili kontrolu. Ovo je kao scenario spanske groznice. Prvi talas pa onda drugi talas koji je bio mnogo gori. То остаје да се види, сетимо се да је ситуација у априлу била 3 до 5 пута гора него данас у ита шпа ук или фра, ако поредимо број умрлих по дану.
October 29, 20204 yr Danasnja situacija je gora nego ona u aprilu. Tada su samo neke regije bile u krizi a sada su sve a svi nosimo maske vec dva mjeseca i peremo ruke 100x na dan. Edited October 29, 20204 yr by borris_
October 29, 20204 yr 1 hour ago, I*m with the pilots said: Svi su se mnogo tokom leta raspustili i opustili, verovatno taj potez nije bio tako dobar. Leto prošlo odavno, nije inkubacija mesec i više dana.
October 29, 20204 yr 1 hour ago, mraki said: Hrvatska: 2776 novih, 18 preminulo U Sloveniji je u poslednja 24 sata registrovano 2.488 novozaraženih koronavirusom.
October 29, 20204 yr juce sam nesto citao za bosnu ... tamo je ~50% testiranih pozitivno ... kakva je politika/protokol testiranja ?
October 29, 20204 yr Što se tiče testiranja opštine dobijaju određen broj testova i testiraju samo sa izraženim simptomima u posebnim covid respiratornim ambulantama.( neki stari dio bolnice pretvoren u covid odjeljenje) Za veće gradove ne znam, manji ovako ferceraju.