Jump to content
IGNORED

Coronavirus Covid-19 - opšta tema

Skyhighatrist

Recommended Posts

Posted
31 minutes ago, iDemo said:

Nemam bash nikakav, samo kazem.

Ovo fakat jeste inovacija - prvi put ( 'za moje znanje' ) neko ne kaze 'maska' nego 'pokrivalo za lice'. Fakat jeste inovacija, ne? 

Britanci od samog pocetka naglasavaju 'face covering' uz objasnjenje da moze da se koristi marama, sal, daju uputstva kako sasiti, kako iseci stari duks, kako napraviti od raznog... Ja sam isekao rukave (kratke)  s par debljih pamucnih majica i to nosim od prvog dana kad idem u nabavku. 

Doduse, ovde je tek od skoro obavezno pokriti lice u prevozu i zatvorenim prostorima al dosta ljudi to radi od pocetka.

• +1 1
Posted (edited)

:fantom:

Zezanje, nemoj neko da je shvatio ozbiljno

Edited by Caligula
Posted
4 hours ago, adam said:

Britanci od samog pocetka naglasavaju 'face covering' uz objasnjenje da moze da se koristi marama, sal, daju uputstva kako sasiti, kako iseci stari duks, kako napraviti od raznog... Ja sam isekao rukave (kratke)  s par debljih pamucnih majica i to nosim od prvog dana kad idem u nabavku. 

Doduse, ovde je tek od skoro obavezno pokriti lice u prevozu i zatvorenim prostorima al dosta ljudi to radi od pocetka.

Isto i u Njujorku. Face covering - bitno je da se pokrije lice, ne mora da bude prava maska. De Blasio je furao neku crnu maramu u početku, dok je bila nestašica maski.

Posted

Kaze mi sestra da imamo problem sa imunitetom ( Nemacka ), zarazeni nemaju antitela, relativno masovna pojava, ne bavi se statistikom, samo registruje parcijalno

Dolazi lik treci put sa simptomima, prvi put bio kritican, svaki sledeci put sve lakse podnosi 

Sto imaju g.o da koriste uzimaju sada, posle - godinu dana nista, cekaju drugi talas

Posted
14 hours ago, iDemo said:

Nemam bash nikakav, samo kazem.

Ovo fakat jeste inovacija - prvi put ( 'za moje znanje' ) neko ne kaze 'maska' nego 'pokrivalo za lice'. Fakat jeste inovacija, ne? 

Konacno mi se ostvario djeciji san kako da udjem u banku

Bandana, caucasian, cowboy, hat icon

• +1 1
  • Haha 1
Posted

I tako, uz svo sranje u Gvajakilu, danas, u luksuznom kvartu ubise Srbina u sred trznog centra. Pretpostavka: sredjivanje mafijaskih racuna, oko korupcije u javnim bolnickim nabavkama.

Posted

Drugi tvit kaze da  je, politicki poveezan, Jacobo Bucaram kupovao razne medicinske inpute (ne mogu da se setim srpske reci) od stranaca, i kasnije preprodavao Fondu za zdravstveno osiguranje. Ti stranci, izmedju ostalog 1 Srbin, su bili nazagezni od tuzilastva i skandal je danas objavljen. Srbin je odmah ubijen.

Posted (edited)

sto mi je poznat ovaj covek

svasta... 

Edited by mustang
Posted
16 hours ago, peralozac said:

Ne razumem

Ni ovo ne razumem

Moja uobicajena reakcija na postove sunarodnika iDemoa...

Posted
9 hours ago, Moracikus said:

Konacno mi se ostvario djeciji san kako da udjem u banku

LOL isto, bas juce :D

Posted

Ja bio u fazonu evo zveknulo buđu. Malo falilo da počnem da se hvalim da "znam lika" :(

• Haha 1
Posted
Drugi tvit kaze da  je, politicki poveezan, Jacobo Bucaram kupovao razne medicinske inpute (ne mogu da se setim srpske reci) od stranaca, i kasnije preprodavao Fondu za zdravstveno osiguranje. Ti stranci, izmedju ostalog 1 Srbin, su bili nazagezni od tuzilastva i skandal je danas objavljen. Srbin je odmah ubijen.
Ko je jacobo bucaram?

Послато са Mi 9T помоћу Тапатока