April 6, 20204 yr 5 minutes ago, Jozef K. said: Hrvatska, Austrija, Slovenija, deluje da idu OK. Da. Nemacka, svetla tacka..italija i spanija umaju blag pad novoobolelih Lepo videti svetlo na kraju tunela, tako ce i ovde jednog dana
April 6, 20204 yr Je li neko u svetu počeo da izdaje ausvajse ljudima koji su preležali koronu, a nisu više virulentni? Tu pre svega mislim na zemlje koje su uvele restrikcije koje se tiču kretanja, rada itd, a kod kojih već postoji značajan broj oporavljenih? Italija i Španija npr. (NIje neki prikriveni rasizam ili nešto slično što bi neko pokušao da mi nakalemi, već čista potreba da neko može da se kreće i radi, to je neophodnost)
April 6, 20204 yr Just now, Dankan Ajdaho said: Je li neko u svetu počeo da izdaje ausvajse ljudima koji su preležali koronu, a nisu više virulentni? Tu pre svega mislim na zemlje koje su uvele restrikcije koje se tiču kretanja, rada itd, a kod kojih već postoji značajan broj oporavljenih? Italija i Španija npr. (NIje neki prikriveni rasizam ili nešto slično što bi neko pokušao da mi nakalemi, već čista potreba da neko može da se kreće i radi, to je neophodnost) Nije ali sigurno hoce za par nedelja kad pocne ponovo sve da ozivljava. Smatram da je ispravno.
April 6, 20204 yr 17 minutes ago, dùda said: U finskoj jedan pacijent vaskrso Pre nego sto krenemo da se zezamo na temu Uskrsa i "dosao je 5 dana pre roka", ajd daj neki detalj vise o vaskrslom™ Video objasnjenje Edited April 6, 20204 yr by Milosh76
April 6, 20204 yr ukupno 570, umrlo 21, testirano 2790 danas testirano 250, pozitivno 15 izgleda da je kumanovo malo splasnulo 3 umrla: 1 kocani, 40 godina bez istorije bolesti 1 tetovo. 69 sa istorijom 1 tetovo, 65 bez istorije 70 lica smesteno na infektivnoj u skoplju, 10 u teskom stanju, 8 na respiratoru u gradskoj bolnici juce primljena 4 pacijenta za koje se cekaju rezultati a 2 su na respiratoru u bitolju je hospitalizovano jedno lice , u teku je transfer jos jednog iz ohrida u stipu ima 4 hospitalizovana od kojih 3 sa lasom klinickom slikom od srede se uvode nove mere ogranicenja kretanja, umesto od 21-05 policijski cas ce da bude od 16-05 radnim danom vikendom ce da bude policijski cas ceo dan, do sada bilo od 16-05 e sad ... moj komentar smatram da je vlast u konkretnom slucaju uradila vise manje sve na vreme i u okviru mogucnosti bilo bi dobro da ima vise para za testove, i da je zdravstveni sistem u dobrom stanju ... ne treba da govorim sta mislim o tome ovde cu reci ono sto je moj deda govorio: narod je prosta masa ... ima 4 nedelje da su mere na snazi i ne mogu da verujem da moze virus da ide iz grada u grad koliko treba da si glup pa da se setas, kakav neodlozni posao imas ? konkretno bitolj, do pre nedelju dana, nijedan slucaj, a sad imamo 6 ... a mere o ogranicenom kretanju vaze skoro 3 nedelje registrovan slucaj u domu za stare (sju rajder), tamo vele da poslednja dva meseca nema poseta, a posle cujem da taj sto je registrovan ima unuku iz nemacke (nemam potvrdu da je ona bila u poseti) prosta masa
April 6, 20204 yr Kod mene u regionu(od početka situacije): Uradjeno tampona: 21.652 Pozitivnih: 2.048 U intenzivnoj nezi: 50 U subintenzivnoj: 185 Broj umrlih: 154 Ozdravilo: 534 U kućnom karantinu: 1.128 Juče: Uradjeno 1.200 tampona Novih slučajeva: 60 Umrlih: 5 Tekući slučajevi zaraze: 1.363 Rekao bih da ide osetno na bolje.
April 6, 20204 yr ja sam. napisao u finsku da provere situaciju edit: prognoziram odgovor: "vaistinu voskrese" Edited April 6, 20204 yr by banecare1
April 6, 20204 yr 2 minutes ago, cedo said: sta se radi u kini, jel jos uvek jedu pse ne znam za pse, to je vise pitanje za kineze sa juga i susede iz koreje, mi na severu volimo janjetinu i pacetinu ma ovde poceli svi da rade, malo vam i zavidim. traje blaga fobija od stranaca i dalje, nece da nas pustaju u neke restorane i prodavnice, ima hotela i bolnica koje ne rade sa strancima, tacno primecujem kako me neki prolaznici zaobilaze u vecem luku nego sto bi trebalo. juce me saputnik u liftu pitao kada sam stigao u kinu. nije prijatno, ali jasno mi je da su maltretirali kineze do pre nekoliko nedelja, procice i njih ovaj strah.
April 6, 20204 yr 15 minutes ago, banecare1 said: ne znam za pse, to je vise pitanje za kineze sa juga i susede iz koreje, mi na severu volimo janjetinu i pacetinu ma ovde poceli svi da rade, malo vam i zavidim. traje blaga fobija od stranaca i dalje, nece da nas pustaju u neke restorane i prodavnice, ima hotela i bolnica koje ne rade sa strancima, tacno primecujem kako me neki prolaznici zaobilaze u vecem luku nego sto bi trebalo. juce me saputnik u liftu pitao kada sam stigao u kinu. nije prijatno, ali jasno mi je da su maltretirali kineze do pre nekoliko nedelja, procice i njih ovaj strah. Samo im reći da si iz Srbije... Koliko sam shvatio, av je hit tamo.