duda Posted April 6, 2020 Posted April 6, 2020 2 minutes ago, cedo said: what ? Pa piše -1 u koloni novih smrti
InvisibleLight Posted April 6, 2020 Posted April 6, 2020 5 minutes ago, Jozef K. said: Hrvatska, Austrija, Slovenija, deluje da idu OK. Da. Nemacka, svetla tacka..italija i spanija umaju blag pad novoobolelih Lepo videti svetlo na kraju tunela, tako ce i ovde jednog dana
Dankan Ajdaho Posted April 6, 2020 Posted April 6, 2020 Je li neko u svetu počeo da izdaje ausvajse ljudima koji su preležali koronu, a nisu više virulentni? Tu pre svega mislim na zemlje koje su uvele restrikcije koje se tiču kretanja, rada itd, a kod kojih već postoji značajan broj oporavljenih? Italija i Španija npr. (NIje neki prikriveni rasizam ili nešto slično što bi neko pokušao da mi nakalemi, već čista potreba da neko može da se kreće i radi, to je neophodnost)
Lo Zingaro Posted April 6, 2020 Posted April 6, 2020 Just now, Dankan Ajdaho said: Je li neko u svetu počeo da izdaje ausvajse ljudima koji su preležali koronu, a nisu više virulentni? Tu pre svega mislim na zemlje koje su uvele restrikcije koje se tiču kretanja, rada itd, a kod kojih već postoji značajan broj oporavljenih? Italija i Španija npr. (NIje neki prikriveni rasizam ili nešto slično što bi neko pokušao da mi nakalemi, već čista potreba da neko može da se kreće i radi, to je neophodnost) Nije ali sigurno hoce za par nedelja kad pocne ponovo sve da ozivljava. Smatram da je ispravno.
Milosh76 Posted April 6, 2020 Posted April 6, 2020 (edited) 17 minutes ago, dùda said: U finskoj jedan pacijent vaskrso Pre nego sto krenemo da se zezamo na temu Uskrsa i "dosao je 5 dana pre roka", ajd daj neki detalj vise o vaskrslom™ Video objasnjenje Edited April 6, 2020 by Milosh76
Dankan Ajdaho Posted April 6, 2020 Posted April 6, 2020 (edited) Jel pušač? Ako jeste nek pripali jednu. Edited April 6, 2020 by Dankan Ajdaho
cedo Posted April 6, 2020 Posted April 6, 2020 ukupno 570, umrlo 21, testirano 2790 danas testirano 250, pozitivno 15 izgleda da je kumanovo malo splasnulo 3 umrla: 1 kocani, 40 godina bez istorije bolesti 1 tetovo. 69 sa istorijom 1 tetovo, 65 bez istorije 70 lica smesteno na infektivnoj u skoplju, 10 u teskom stanju, 8 na respiratoru u gradskoj bolnici juce primljena 4 pacijenta za koje se cekaju rezultati a 2 su na respiratoru u bitolju je hospitalizovano jedno lice , u teku je transfer jos jednog iz ohrida u stipu ima 4 hospitalizovana od kojih 3 sa lasom klinickom slikom od srede se uvode nove mere ogranicenja kretanja, umesto od 21-05 policijski cas ce da bude od 16-05 radnim danom vikendom ce da bude policijski cas ceo dan, do sada bilo od 16-05 e sad ... moj komentar smatram da je vlast u konkretnom slucaju uradila vise manje sve na vreme i u okviru mogucnosti bilo bi dobro da ima vise para za testove, i da je zdravstveni sistem u dobrom stanju ... ne treba da govorim sta mislim o tome ovde cu reci ono sto je moj deda govorio: narod je prosta masa ... ima 4 nedelje da su mere na snazi i ne mogu da verujem da moze virus da ide iz grada u grad koliko treba da si glup pa da se setas, kakav neodlozni posao imas ? konkretno bitolj, do pre nedelju dana, nijedan slucaj, a sad imamo 6 ... a mere o ogranicenom kretanju vaze skoro 3 nedelje registrovan slucaj u domu za stare (sju rajder), tamo vele da poslednja dva meseca nema poseta, a posle cujem da taj sto je registrovan ima unuku iz nemacke (nemam potvrdu da je ona bila u poseti) prosta masa
Tresko Posted April 6, 2020 Posted April 6, 2020 Kod mene u regionu(od početka situacije): Uradjeno tampona: 21.652 Pozitivnih: 2.048 U intenzivnoj nezi: 50 U subintenzivnoj: 185 Broj umrlih: 154 Ozdravilo: 534 U kućnom karantinu: 1.128 Juče: Uradjeno 1.200 tampona Novih slučajeva: 60 Umrlih: 5 Tekući slučajevi zaraze: 1.363 Rekao bih da ide osetno na bolje.
banecare1 Posted April 6, 2020 Posted April 6, 2020 (edited) ja sam. napisao u finsku da provere situaciju edit: prognoziram odgovor: "vaistinu voskrese" Edited April 6, 2020 by banecare1
banecare1 Posted April 6, 2020 Posted April 6, 2020 2 minutes ago, cedo said: sta se radi u kini, jel jos uvek jedu pse ne znam za pse, to je vise pitanje za kineze sa juga i susede iz koreje, mi na severu volimo janjetinu i pacetinu ma ovde poceli svi da rade, malo vam i zavidim. traje blaga fobija od stranaca i dalje, nece da nas pustaju u neke restorane i prodavnice, ima hotela i bolnica koje ne rade sa strancima, tacno primecujem kako me neki prolaznici zaobilaze u vecem luku nego sto bi trebalo. juce me saputnik u liftu pitao kada sam stigao u kinu. nije prijatno, ali jasno mi je da su maltretirali kineze do pre nekoliko nedelja, procice i njih ovaj strah.
ZerrorR Posted April 6, 2020 Posted April 6, 2020 15 minutes ago, banecare1 said: ne znam za pse, to je vise pitanje za kineze sa juga i susede iz koreje, mi na severu volimo janjetinu i pacetinu ma ovde poceli svi da rade, malo vam i zavidim. traje blaga fobija od stranaca i dalje, nece da nas pustaju u neke restorane i prodavnice, ima hotela i bolnica koje ne rade sa strancima, tacno primecujem kako me neki prolaznici zaobilaze u vecem luku nego sto bi trebalo. juce me saputnik u liftu pitao kada sam stigao u kinu. nije prijatno, ali jasno mi je da su maltretirali kineze do pre nekoliko nedelja, procice i njih ovaj strah. Samo im reći da si iz Srbije... Koliko sam shvatio, av je hit tamo.
Recommended Posts