Lo Zingaro Posted March 17, 2020 Posted March 17, 2020 2 minutes ago, borris_ said: Neko je napisao da ocekuju peak 17/18 mart Ovde se svi virolozi ne slazu po tom pitanju. Vecina misli sledeci vikend. Medjutim ima i pesimistickijih stavova.
Lancia Posted March 17, 2020 Posted March 17, 2020 Spanija trazi od 25000 turista na Balearima da se vrate kucama. Izgleda da ce od danas biti suspendovan kompletan avio saobracaj.
3opge Posted March 17, 2020 Posted March 17, 2020 2 minutes ago, Lancia said: Spanija trazi od 25000 turista na Balearima da se vrate kucama. Izgleda da ce od danas biti suspendovan kompletan avio saobracaj. jel su ukinuli koride?
duda Posted March 17, 2020 Posted March 17, 2020 22 minutes ago, beeva said: inače u mom mistu jedini epidemiolog flipnuo od situacije pa ga salju kuci na godisnji preko 2000 ljudi je odjednom banulo u grad iz inostranstva, kontrole jako teško idu, rade 24 časa, ali za divno cudo većina ih postuje izolaciju, koje misto ?
Lancia Posted March 17, 2020 Posted March 17, 2020 (edited) 8 minutes ago, 3opge said: jel su ukinuli koride? da ima pameti, za to im ne treba korona. Edited March 17, 2020 by Lancia
Filozof manijak Posted March 17, 2020 Posted March 17, 2020 Sad kad su u brexitu lepo im ukinuti ulazak u bilo koju zemlju EU. i maltretirati ih karantinima i vizama maksimalno
Passcard Posted March 17, 2020 Posted March 17, 2020 Iran, vest od juče. Navodno prolaze Peak ovih dana. Reuters.com https://www.reuters.com/article/us-health-coronavirus-iran/irans-death-toll-from-coronavirus-increases-to-853-official-idUSKBN2131KJ
barrcode Posted March 17, 2020 Posted March 17, 2020 Šef Robert Koch instituta, glavnog nemačkog epidemiološkog centra računa da će pandemija trajati tu negde oko 2 godine. Quote „Wir gehen von einem Zeitraum von zwei Jahren aus“, sagt RKI-Chef Lothar Wieler. Es ist bekannt, dass Pandemien in Wellen verliefen. Nur kennt niemand deren Geschwindigkeit. Laut RKI werde es Jahre dauern, bis der erwartete Infektionsanteil von 60 bis 70 Prozent erreicht sei.
cedo Posted March 17, 2020 Posted March 17, 2020 32 minutes ago, borris_ said: Neko je napisao da ocekuju peak 17/18 mart 29 minutes ago, lo zingaro said: Ovde se svi virolozi ne slazu po tom pitanju. Vecina misli sledeci vikend. Medjutim ima i pesimistickijih stavova. 34 minutes ago, Frank Pembleton said: Koliko to već traje u Italiji, ja sam očekivao da to već krene da pada ... Shiit has hit the fan... ma ne moze danas i sutra da pocne da pada, mora minimum da prodje dve nedelje ako uporedjujemo sa kinom a to je dve nedelje posle 9 marta kada su uveli lockdown bilo bi super da pocne ranije, ali oni se ne ponasaju sve ovo vreme kao kinezi + prilicno sam ubedjen da vise ne testiraju kao ranije i/ili ne prijavljuju lakse slucajeve, tako da broj registrovanih nije relevantan u tom pogledu nevezano za ovo ... racunao sam nesto da makedonija ima jedno mesec do talijanskog scenarija/peak-a (iskreno se nadam ne toliko eksplozivnog, to ce zavisiti od discipline stanovnistva, mada uzevsi u obzir nas zdravstveni sistem strepnja mi je veca od nade)
slepa živana Posted March 17, 2020 Posted March 17, 2020 3 minutes ago, cedo said: nevezano za ovo ... racunao sam nesto da makedonija ima jedno mesec do talijanskog scenarija/peak-a (iskreno se nadam ne toliko eksplozivnog, to ce zavisiti od discipline stanovnistva, mada uzevsi u obzir nas zdravstveni sistem strepnja mi je veca od nade) a šta je ovo s makedonijom po ovom izveštaju gardijana, zašto nisu zabranili sport, javne događaje, granice? koliko se sećam, škole ste zatvorili relativno na vreme.
אַף אֶחָד Posted March 17, 2020 Posted March 17, 2020 39 minutes ago, Lancia said: Spanija trazi od 25000 turista na Balearima da se vrate kucama. Izgleda da ce od danas biti suspendovan kompletan avio saobracaj. Kad gledam snimke pijanih engleza ovde kojima se zivo jebe i za virus i za karantin, jerbo su na odmoru, stvarno da ih ukrcas na trajekt i torpedujes na pucini sve zajedno. U stvari tek kad vidis taj profiltrirani engleski low-class (da ne kazem low-life), postane ti jasan i Brexit i sve budalastine koje se tamo desavaju. Tuga i muka od bahatosti i primitivizma.
cedo Posted March 17, 2020 Posted March 17, 2020 Just now, slepa živana said: a šta je ovo s makedonijom po ovom izveštaju gardijana, zašto nisu zabranili sport, javne događaje, granice? koliko se sećam, škole ste zatvorili relativno na vreme. juce je donesena odluka o zatvaranju svih granicnih prelaza i aerodroma skopje ... svi granicni prelazi su zatvoreni od ranije (osim 4), aerodrom ohrid od pre par dana a rade samo apoteke, prodavnice i benzinske pumpe
Caligula Posted March 17, 2020 Posted March 17, 2020 (edited) 16 minutes ago, Passcard said: Iran, vest od juče. Navodno prolaze Peak ovih dana. Reuters.com https://www.reuters.com/article/us-health-coronavirus-iran/irans-death-toll-from-coronavirus-increases-to-853-official-idUSKBN2131KJ Kakav crni pik sa 800 mrtvih (prijavljenih? Zar nije mnogo manje prijavljenih)... pakao. Jebeno neverovatno, kao da smo svi ribice pa ne umemo da saberemo i izvucemo procenat. Edited March 17, 2020 by Caligula
Recommended Posts