ZerrorR Posted March 13, 2020 Posted March 13, 2020 Just now, borris_ said: Odakle ti ove cifre za njemacku? Worldmeter
Ravanelli Posted March 13, 2020 Posted March 13, 2020 Evo bio sam u doomsday nabavci 2kg jabuka 1,2 kg banana 2 tune u salamuri 1 crna cokolada 0,5l kefira Pakovanje tost hleba 200gr kikirikija 4 kisela mleka 2 grcka jogurta
mustang Posted March 13, 2020 Posted March 13, 2020 9 minutes ago, Ravanelli said: Nego mustanze, kako idu tvoje pripreme za apokalipsu? well, hvala na pitanju i brizi imamo lekova (za njega) i alkohola (za mene) dovoljno za sledeca dva meseca. pukla sam pare na prociscivac za vodu al o tome sam razmisljala i pre ove apokalipse. bas mnogo plastike trosimo, 4 pune kese na terasi imam, cekam kisa da prodje pa da odem do reciklaze. bitna mi je bila ta voda, ovaj sistem prociscava boga oca a ne kao brita i neke druge kompanije. konzerve i jos neke pizdarije za prezivljavanje imamo uvek, spremna sam bila zbog zemljotresa. imam i u kolima u gepeku, ako smo van kuce. uvek spremna a garant cu da budem zarazena. ne verujem da cu da obolim. muz radi uvece, sa ljudima, stalno mi donosi prehladu i grip u kucu, valjda sam postala imuna a i on...vise me nervira ovaj strah sto secam da se polako uvlaci u mene od corone, kao da se ne razbolimo...nije mi jasan odakle dolazi jer se ne bojim ni bolesti ni smrti.
mlatko Posted March 13, 2020 Posted March 13, 2020 koliko je ovo tacno i kako je to moguce? https://www.washingtonexaminer.com/news/not-a-single-eu-country-responded-to-italian-plea-for-help-with-coronavirusŠta te čudi? Pa u Nemačkoj si, vidiš i sam da gledaju jedino svoje (industrijsko) dupe i zabole ih uvo od indiferentnosti za stare i ugrožene jer bi u suprotnom priznali poraz (i rizikovali gadnu recesiju). To što neki ambasador u jednoj nepostojećoj uniji piskara/izjavljuje nikoga nije ni briga. Pr(lj)ave političke igre se danas igraju na drugim nivoima, virusa za ljude će uvek biti.Uostalom, italijanski zdravstveni sistem je priznao nemoć usled kolapsa u nekim opštinama na severu ali ne i poraz jer bi to značilo da nema poverenja u svoje strukture i u krajnjoj liniji vladinu pomoć, koja se nada u obećanu finansijsku i moralnu pomoć Eu jer je ova godina skoro pa izgubljena za turizam. Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Bogotac Posted March 13, 2020 Posted March 13, 2020 Lazovcina celava,jebace ga za ovu skolu kolko u ponedeljak. Jedino ako je Vucic naredio da mora da radi ta skola zbog ostalih.
borris_ Posted March 13, 2020 Posted March 13, 2020 1 minute ago, ZerrorR said: Worldmeter Po ovome tvoja cifra za njemacku nije dobra. Ili ja nesto grijesim?
zgembo Posted March 13, 2020 Posted March 13, 2020 4 minutes ago, ZerrorR said: Italija pada - umnozak 1.17 Nemacka skace - umnozak 1.75 A zar ne bi imalo više smisla da se ovaj broj novoobolelih gleda na odnosu na broj onih koji su trenutno zaraženi? Od ovog ukupnog broja, neki su se oporavili, a neki su umrli.
ZerrorR Posted March 13, 2020 Posted March 13, 2020 1 minute ago, borris_ said: Po ovome tvoja cifra za njemacku nije dobra. Ili ja nesto grijesim? permutovah ispravno
renne Posted March 13, 2020 Posted March 13, 2020 6 minutes ago, Bogotac said: Jedino ako je Vucic naredio da mora da radi ta skola zbog ostalih. Ja sam ovo pomislio
Spirit Posted March 13, 2020 Posted March 13, 2020 (edited) Na KZN koja je i dalje u toku, i dalje se insistira na tome da deca ne oboljevaju i da nisu prenosioci infekcije. Tim recima Ovaj lik Edited March 13, 2020 by Spirit
InvisibleLight Posted March 13, 2020 Posted March 13, 2020 (edited) Just now, renne said: Ja sam ovo pomislio +1 Na rts prestala kzs pre 5min Nezhodna pitanja da svi cuju,no no Edited March 13, 2020 by InvisibleLight
gospa buba Posted March 13, 2020 Posted March 13, 2020 Just now, InvisibleLight said: +1 Na rts prestala kzs pre 5min Nezhodna pitanja da svi cuju,no no kako mislish prestala, prekinuli? ili zavrshili?
InvisibleLight Posted March 13, 2020 Posted March 13, 2020 Just now, gospa buba said: kako mislish prestala, prekinuli? ili zavrshili? Nznm, zove me drug kazem gledam kzs ,pita gde, prekinuli su, kazem n1, on kaze na rts ne ide sad prebscim vidim nema
Recommended Posts