Lo Zingaro Posted March 13, 2020 Posted March 13, 2020 1 minute ago, Bogotac said: Imam poveliku ustedjevinu u Rajfajzenu,razmisljam sa sve podignem u ponedeljak Nista ne verujem kad su ovi nasi u pitanju,setim se uvek onih privatizacija kas su izjebali onolike ljude za pare. Ne znam za Srbiju ali ovde u Italiji je takav haos da ili ce biti smak sveta ili kad pocne da jenjava polako ce se vracati u koliko moguce normalan zivot. Ne pada mi napamet da dizem kes.
James Marshall Posted March 13, 2020 Posted March 13, 2020 E jebo čovječanstvo ako ovako nešto izazove smak svijeta, onda za bolje i nismo.
InvisibleLight Posted March 13, 2020 Posted March 13, 2020 (edited) Kad su im one kzš,u 18h? Msm u srbiji Edited March 13, 2020 by InvisibleLight
duda Posted March 13, 2020 Posted March 13, 2020 7 minutes ago, Bogotac said: Imam poveliku ustedjevinu u Rajfajzenu,razmisljam sa sve podignem u ponedeljak Nista ne verujem kad su ovi nasi u pitanju,setim se uvek onih privatizacija kad su izjebali onolike ljude za pare. jao, nemoj tu vrstu panike, leba ti
mustang Posted March 13, 2020 Posted March 13, 2020 ima covek pravo...ko se jednom opece.... zivimo u vremenima gde nov zakon moze da stupi na snagu juce...
zgembo Posted March 13, 2020 Posted March 13, 2020 Kakve veze ima privatna banka s državom? Država garantuje do 50k evra. Preko toga ti niko ne garantuje ništa.
Tihajeza Posted March 13, 2020 Posted March 13, 2020 (edited) Uradili 25 testova za ceo dan danas (od 8h). Edit: Mislim na ove naše bolide Edited March 13, 2020 by Tihajeza
Bogotac Posted March 13, 2020 Posted March 13, 2020 Ma znam ljude koju su izgubili pare na Dinkicevim privatizacijama,neki se nikada nisu oporavili,mogu da zamilsim ako ovo potraje kakav ekonomski kolaps sledi,jos kod nas lopovska drzava,moze sve,mi obicni gradjani mos da se j.....
Niveamen Posted March 13, 2020 Posted March 13, 2020 6 minutes ago, Spirit said: 4 nova u Srbiji 35 ukupno Kakva manipulacija stanovništva.Kako može i da bude više kad oni jako malo testiraju.
keitel Posted March 13, 2020 Posted March 13, 2020 Veći wtf je da od ovih četvoro zaraženih troje skoro nemaju simptome. Postavlja se pitanje, kojim kriterijumom onda biraju tih 25 srećnika koji se testiraju? Iz bubnja?
Recommended Posts