vememah Posted March 11, 2020 Posted March 11, 2020 (edited) Novosti su izmenile članak, sad piše da su ljudi čekali svoje preglede i da su sve koji nemaju temperaturu pustili, a one s temperaturom uputili na infektivnu. Edited March 11, 2020 by vememah
Lo Zingaro Posted March 11, 2020 Posted March 11, 2020 Smajli treba da stoji kao spomenik i pecat ljudske gluposti i pokvarenosti.
gospa buba Posted March 11, 2020 Posted March 11, 2020 pa naravno. umesto dobrog doktora ovih dana bi trebalo obratiti paznju na medije, sa vechernjim streljanjem ko nije bio na nivou situacije. ovo je njihovo vreme, samo chekaju da shiznu :ph34rr: uzgred, da li je vlada republike nece valjda izdala neku obznanu ili se josh cheka? edip. shta sad smajli koj problem. zamolimo se puchanstvo da ga ne koristimo ovde, na ozbiljnoj temi eventualno, ali verujem da ce nas stvarnost demantovati pre kraja nedelje. strepnja mi je dublja od nade sent from bubamoto
Tsai Posted March 11, 2020 Posted March 11, 2020 7 minutes ago, LeBron said: Ajd stvarno ukinite ovaj smajli, situacija uopste nije za zezanje. @Redoran @Hamlet Strašni @James Marshall
Tsai Posted March 11, 2020 Posted March 11, 2020 Onda nek naprave i miroljub petrovic smajli :podmacbato:
braca Posted March 11, 2020 Posted March 11, 2020 4 minutes ago, extragluv said: zar infektivna nije u jeku renoviranja? jel to bese infektivna sa 5 kreveta ?
pt 2.0 Posted March 11, 2020 Posted March 11, 2020 Komedijaš pulmolog se samo dalje ukopava... Ne verujem šta čitam. raskrirkavanje link
Ayatollah Posted March 11, 2020 Posted March 11, 2020 29 minutes ago, Tihajeza said: Moja sestra je u Trstu. Kretanje van kuće je dozvoljeno samo u 3 slučaja: do posla, neodložna poseta lekaru i kupovina hrane (u najbližoj prodavnici). Ako policija nahvata nekog daleko od trase kuća/posao, apsi (ili prijava, ne znam). Kod moje sestre u Marche-u je tako, ne može da ide dalje od najbliže radnje ili do lekara. U suprotnom, vojska i policija mogu da je privedu.
Tresko Posted March 11, 2020 Posted March 11, 2020 38 minutes ago, lo zingaro said: Tresko, ponavljam ti da si neinformisan. Mere karantina su za celu teritoriju Italije. Evo ti link direktno sa vldinog sajta. Jbmg li ga, Trs' je nas ali ipak i u Italiji. http://www.governo.it/it/articolo/decreto-iorestoacasa-domande-frequenti-sulle-misure-adottate-dal-governo/14278 E, a jel čitaš ti ovo sa linkova koje postavljaš?
Anonymous Posted March 11, 2020 Posted March 11, 2020 (edited) Quote 12 minutes ago, LeBron said: Ajd stvarno ukinite ovaj smajli, situacija uopste nije za zezanje. @Redoran @Hamlet Strašni @James Marshall Da glasamo povodom te ultravažne stvari? Edited March 11, 2020 by Anonymous
Ayatollah Posted March 11, 2020 Posted March 11, 2020 A smajli treba da ostane. Davno nisam video bolju personalizaciju Srbije i njenog državnog zdravstvenog sistema od ovog smajlija.
cedo Posted March 11, 2020 Posted March 11, 2020 (edited) 9 minutes ago, lo zingaro said: Smajli treba da stoji kao spomenik i pecat ljudske gluposti i pokvarenosti. ja bih ga ostavio, ali da ga forumasi ne koriste dok traje sranje ... trebace vam u Srbiji kada sve ovo zavrsi da skinete pshiha Edited March 11, 2020 by cedo
Recommended Posts