Jump to content
IGNORED

Zagađenje vazduha

Ravanelli

Recommended Posts

Posted

Jebem ti zivot, sad se oseca neki mazut, sumpor, sta je ovo koj kurac na NBGu.

• Tužno 1
Posted

ja sam juce ovako nesto video, stvarno. onaj momenat kada je mrak i sporo se krece auto, a upaljeni su mu farovi i na to svetlo se videlo, osim "dima" da ima tu i jos nesto. sada cu da probam da docaram jednom slajbom iz filma 'the martian' inace, to je ona scena na pocetku, kada je dunula ona kosava na marsu i mark aka matt damon odleti u nepovat za ostalu posadu. 

picture1.png

• +1 2
  • Haha 1
Posted
13 hours ago, Nikodije said:

Sa Vučićem je stalno EXPO, ne samo 2027.

IMG_20241230_213600.jpg.59a5664e58ae9bba6998919af3727946.jpg

Pa kad je skočio standard, pa su svi pokupovali automobile. 

Šalu na stranu, ali stvarno ima mnogo više automobila nego pre 15 godina. 2009 sam počeo češće da vozim. Danas ima neuporediv više automobila, a prosečna starost se nije smanjila. Za očekivati je da zagađenje bude veće.

Sem toga, deo onih koji su koristili gas, prešao je na ugalj i to ugalj lošeg kvaliteta. Deo koristi neke nesreće od lož ulja, koje su gore i od uglja.

Mislim da u Beogradu, za razliku od Smedereva i Bora, industrija nije značajan faktor u zagađivanju vazduha. 

Za ovo s grejanjem još i možemo da krivimo Vučića. Ne bi bilo loše da se zapitamo da li je nešto i do nas. 

• +1 1
Posted

Jedino rešenje je metro, ali važnije je bilo zidati Diznilend na vodi. Da će život u Bg biti sve nepodnošljiviji, to je jasno.

Posted

Nisu problem automobili nego grejanje na otrove. Mislim problem su i automobili ali jedno 10 puta manji problem.

• +1 5
Posted

Otprilike taj odnos.

Lozimo djubre ljudi, to je srz problema. Kako bi ugalj za TENT i domacinstva trebao da izgleda i sta je sada u opticaju je zlocin prema covecnosti.

• +1 2
  • Tužno 1
Posted

40 hiljada tona istrosenog, starog ulja iz kola se godisnje skupi iz svih automobila i potom ne ode na reciklazu. Ispari sto bi se reklo.

• Tužno 1
Posted (edited)

Al će biti spektakl, vatromet koji se ne vidi sa 100 m. Prema prognozi danas i noćas neće biti vetra da raščisti ovaj smog. 

Edited by vememah
  • +1 1
Posted

NS izgleda daas zagađeniji nego BG...

Jebem ti, bukvalno me 2 dana pluća bole, od kads sam se vratio sa planine...

• +1 2
  • Tužno 1
Posted
10 minutes ago, vememah said:

Al će biti spektakl, vatromet koji se ne vidi sa 100 m. Prema prognozi danas i noćas neće biti vetra da raščisti ovaj smog. 

Vatrometa mora biti, da pokvare ono što će se u tom trenutku dešavati na St.trgu. a ne bi me čudilo da 1 prigodan vatromet uz gomilu petardi bude upriličen i na samom St.trgu.

• Vojvodo,serdare 1
Posted
23 minutes ago, Nikodije said:

Vatrometa mora biti, da pokvare ono što će se u tom trenutku dešavati na St.trgu. a ne bi me čudilo da 1 prigodan vatromet uz gomilu petardi bude upriličen i na samom St.trgu.

Mada ako to probaju bice batina.

@radisa nemoguce je da bude gore od ovoga. Ja ne znam dal sam za ceo zivot video nesto slicno.

Posted

Gledso sam brojeve... 

Nije mi jasno, no NS ne pamtim da je bio ovako... Bukvalno pluca me bole 2 dana...

Posted
8 minutes ago, radisa said:

Gledso sam brojeve... 

Nije mi jasno, no NS ne pamtim da je bio ovako... Bukvalno pluca me bole 2 dana...

Smem da stavim pare da je Ns zagadjeniji..poslednjih par noci sam tu, blizu tebe negde bese..Otvoriti uvece da provetris je kazna..smrdi bukvalno

• +1 3
Posted

Da, smrdi vazduh napolje.

Stvarno ne razumem zbog cega se o ovome ne prica vise. Ovo je zaista neverovatno, izgubio sam svaku zelju da izadjem van stana

• +1 3