January 1, 20251 yr 5 hours ago, slepa živana said: gde je najbliže beogradu neko mesto da se ode na izlet, da se diše? Bojcinska suma, Obedska Bara, Avala, Kosmaj...
January 1, 20251 yr 3 hours ago, Shan Jan said: Bojcinska suma, Obedska Bara, Avala, Kosmaj... na ovoj mapi zagađenja koju gledam, i avala je skoro 200 u crveno jedino su mi u zelenom kanjiža i čantavir. i starčevo ne vredi
January 1, 20251 yr 2 minutes ago, slepa živana said: na ovoj mapi zagađenja koju gledam, i avala je skoro 200 u crveno jedino su mi u zelenom kanjiža i čantavir. i starčevo ne vredi Sta kaze za moj Vrsac ?
January 1, 20251 yr 12 minutes ago, SNARC said: Sta kaze za moj Vrsac ? tamo je u žutom, oko 50 možda bi nam sad i to bilo dovoljno da poletimo
January 1, 20251 yr 7 minutes ago, slepa živana said: tamo je u žutom, oko 50 možda bi nam sad i to bilo dovoljno da poletimo Zuto je mozda centar grada..suma iznad je verovatno u jednocifrenom. A ja dosao u Ns..bemti odluku. Fala Zivka
January 1, 20251 yr Ispod Avale svi lože, tako da jebiga. Gledam ovaj iqair, najčistije u Boru Edited January 1, 20251 yr by Zabalujev
January 1, 20251 yr 2 minutes ago, radisa said: @SNARC Pali smo u naradžasto, sad samo 120... Bravo !!! Davaj rakiju da proslavimo.. Jbt..leti ne mozes ziveti od vrucine..zimi ne mozes da udahnes od sranja u necemu sto iz nepoznatog razloga jos uvek zovemo vazduh..sve korumpirano, okruzeno kladionicama i strokom..a hoce se tri somica za kvadrat. Jebes budale.
January 1, 20251 yr 13 minutes ago, SNARC said: Jebes budale. ne veruju u nauku i tehniku pa to ti je
January 1, 20251 yr Danas sam pola sata išao po AIRvisual mapi da nađem simbol mrtvačke glave koju je spominjao napadaj, mora da je neka druga aplikacija u pitanju.
January 2, 20251 yr Da, digla se magla al ostalo je zagadjenje. Kod mene 230, ovo je mislim najvise koliko sam video od kada merim. Edit: dobra stvar je da od ponedeljka krece toplije vreme, bice preko 10 stepeni pa ocekujem manje grejanja na ove otrove. Edited January 2, 20251 yr by Shan Jan
January 2, 20251 yr kao priučeni kamenkotm zimski topli dani ne pogoduju smanjenju zagađenja jerbo je tada anticiklona tj vazdušni tlak bude iznad onog koji je normalan za bg samo istočni vetar, može i severni e no bumo videli, voleo bih da grešim Edited January 2, 20251 yr by kud u maglu Simoviću