January 2, 20251 yr Drugari palo zagadjenje sa hazardous na samo very poor! Idemo napolje da se nadisemo, uhu!
January 2, 20251 yr 6 minutes ago, duda said: Kod mene palo ispod 100, onesvestiću se, odoh što pre pod auspuh . Sok za organizam
January 2, 20251 yr Ja sam jutros kupio 20l excellent vazduha, sinoc stiglo sa Tare. Pa sam ispustao pomalo u stanu i dobio poor mesavinu.
January 2, 20251 yr Kod nas se popodne pročistilo na 259, al sad stvarno nagriza nos i pluca a ni u najzelenijem delu grada, situacija nije mnogo bolja
January 2, 20251 yr Kod nas palo na 68, i dalje crveno ali blizimo se narandzastom. Video sam i jednu zelenu tackicu u Zemunu
January 2, 20251 yr 9 hours ago, johan nagel said: Има овај неки лик видео на ту тему, капирам онако лаички обрађено Mene zanima, ali zaista ne mogu ovog lika da ispratim. Najlepše molim za siže. Zahvaljujem.
January 2, 20251 yr „Građani su morali da dobiju upozorenje u vestima i SMS porukom“: Vazduh širom Srbije ekstremno opasan
January 3, 20251 yr Neki Matrix u BGu, sad je 30, vecina grada u zelenom Edited January 3, 20251 yr by Shan Jan
January 3, 20251 yr @Klara na AirCare aplikaciji na telefonu. Imas i na ovom sajtu da se poboljsava: https://aqicn.org/map/belgrade/