1n54jd3r Posted February 2, 2020 Posted February 2, 2020 sunce ti jebem, kako se covek izvukao sa ivice provalije...ovo je dobijeno iskljucivo na mentalnu snagu...Tim izgubio zivce kada je prestala da ga slusa mreza i linije Svaka cast Nole!!!
cedo Posted February 2, 2020 Posted February 2, 2020 Ali, kakva promena u ponasanju posle treceg seta ... nema emocija do pred sam kraj. Bravo majstore
Arkadija Posted February 2, 2020 Posted February 2, 2020 Iskreno sam mislila da Tim dobija i ne može mi biti draže što sam bila u krivu.
renne Posted February 2, 2020 Posted February 2, 2020 Just now, Arkadija said: Iskreno sam mislila da Tim dobija i ne može mi biti draže što sam bila u krivu. +1
Djolle Posted February 2, 2020 Posted February 2, 2020 Mnogo je jak mentalno, mnogo, u ovakvim mečevima, to je presudno. Sent from my Mi A3 using Tapatalk
1n54jd3r Posted February 2, 2020 Posted February 2, 2020 Just now, Arkadija said: Iskreno sam mislila da Tim dobija i ne može mi biti draže što sam bila u krivu. Pa sredinom 3. seta zanemarljiv je bio broj onih koji su verovali u Novaka i povratak...hvatao sam sebe u razmisljanju da Nole moze do pobede jedino ako se Tim povredi
Tsai Posted February 2, 2020 Posted February 2, 2020 1 hour ago, Tsai said: Ovo je samo glava, kakve noge i ruke. Okretao je i teze stvari u karijeri Btw, sram vas bilo pojedine za one malodusne komentare. Ova je za Kobija
SNARC Posted February 2, 2020 Posted February 2, 2020 Videh zanimljiv info.. Prvi igrac koji je uzimao GS u tri razlicite decenije
Recommended Posts