1n54jd3r Posted June 28, 2020 Posted June 28, 2020 28 minutes ago, gospa buba said: molim? sent from bubamoto ako se odnosi na moj post - rece Srdja da je moguce da su i covid brojke koje je izneo BIRN i brojke iz zvanicno objavljenih dnevnih izvestaja tacne...niko ne laze, svi su u pravu, crva nije ni bilo, move along - nothing to see here
gospa buba Posted June 29, 2020 Posted June 29, 2020 2 hours ago, 1n54jd3r said: ako se odnosi na moj post - rece Srdja da je moguce da su i covid brojke koje je izneo BIRN i brojke iz zvanicno objavljenih dnevnih izvestaja tacne...niko ne laze, svi su u pravu, crva nije ni bilo, move along - nothing to see here dada, na to se odnosilo. nema samo jedna, ima vishe? pretpostavljam da zavisi od metodologije i knjigovodstva. u pravu je chovek, samo ga nismo zato poslali tamo, da filosofira boze gospode. ja sve rachunam, oni su bre neki bezveze likovi, taj srdja, ko ja, radi svoj posao 20 godina, metnu ga u neko telo, republika nece valjda, nece da se izliije reka, nece da se zapati tifus, nece da se obrushi saturn na mesec, i tako on sedi n godina, mozda i neku crkavicu daju, i ja bih sedela da me neko zove, i onda se obrushi saturn na mesec, a drzavu odjedared (shit!) vodi shizoje lichno i armija orkova, uchu buchu i ajde sad radi posao junachino. ja se nisam toliko primakla drzavi u zivotu, moram da priznam. ali nije bash da ni biju ko nece. i iz skj se izlazilo, na fore, ali se izlazilo :dry:
James Marshall Posted September 27, 2020 Posted September 27, 2020 Jutros najava da su večeras gosti Vulin, Udovica i Tasovac, a sad ide ispravka - Vulin i zlatne rezerve Šešelj i Ostojić, kapiram da se mora oplesti po CG a tu su Taso i Udova prilično slabi igrači
SNARC Posted September 27, 2020 Posted September 27, 2020 Mozda udova radi obrve a Tasovac zube...zauzeti su, nemaju kad..samo im vikend ostaje
bradilko Posted September 27, 2020 Posted September 27, 2020 mogla bi nova vlada u mne da zabrani emitovanje pink tv. sutra ce u milovoj stampi i ovde od par ovih pro milo narikaca da citiraju jebenog seselja. cemu to uznemiravanje gradjana crne gore?
msv Posted October 4, 2020 Posted October 4, 2020 Osvrt na B92 više nije kopija Utiska, sad doveli Colića da priča o sebi.
DrIlic Posted October 4, 2020 Posted October 4, 2020 Pa možda se uplašili Olje. Nego kakva im je ovo nova emisija od sutra u 20h - Dnevni red?
mraki Posted November 1, 2020 Posted November 1, 2020 Možda Utisak neće da se bavi smrću Amfilohija, ali Shit Tvit nema taj problem. Jaka ekipa kao i uvek.
James Marshall Posted November 1, 2020 Posted November 1, 2020 Fantazija, i ofarbani Nebojša koji vježba Vučićevu dikciju.
James Marshall Posted November 1, 2020 Posted November 1, 2020 Btw. Sanju pita VB o prisustvu djece na sahrani, ona kaže kako je ovo suviše bolno za nju, jer je prije 10 dana sahranila oca. Valjda je zato u crnini.
Jumanji Posted November 8, 2020 Posted November 8, 2020 Iznervirala sam se mnogo. Nek obrisu, nek me kazne, sta sad.Too much svega, svaki jbn dan
Frank Pembleton Posted November 8, 2020 Posted November 8, 2020 Iznervirala sam se mnogo. Nek obrisu, nek me kazne, sta sad.Too much svega, svaki jbn danNe priča ti čovek zbog foruma... .... Shiit has hit the fan!
Recommended Posts