James Marshall Posted May 10, 2020 Posted May 10, 2020 Kakav šou!!! Ovo će ići u hajlajtse sedmicama ispred nas
mraki Posted May 10, 2020 Posted May 10, 2020 (edited) 29 minutes ago, James Marshall said: Ustade Ceca ne može da učestvuje Zbog Čede? Edited May 10, 2020 by mraki
James Marshall Posted May 10, 2020 Posted May 10, 2020 6 minutes ago, mraki said: Zbog Čede? Što su se Čeda i Željun krenuli pičkarati Vratili je u toku reklama
pt 2.0 Posted May 10, 2020 Posted May 10, 2020 5 minutes ago, hefaca said: Cheda upropastio sve sto je nekoliko godina gradio... Šta je to gradio? Ozbiljno pitam.
mraki Posted May 10, 2020 Posted May 10, 2020 (edited) Mene više zanima kako je upropastio? Isto ozbiljno pitam. edit: evo, oglasio se i podmladak Edited May 10, 2020 by mraki
James Marshall Posted May 10, 2020 Posted May 10, 2020 Gradio sebi imidž i reputaciju Pink buljaša i mjesto u stalnom sazivu (uz Krla, Milivojevića, DJV-a i slične) ali se malo brecnuo na Žeksa a ovaj doživio nervni slom Izgleda Čeda nije pročitao scenario dobro ili je Žeks toliko odlijepio da sa njim više nema ništa sigurno
mraki Posted May 10, 2020 Posted May 10, 2020 (edited) Nisam pratio, ali verujem da je i to deo plana. Sad negde zajedno povlače liniju i smeju se predstavi koju su priredili. A ček, ona osetljiva dušica nije mogla tu svadju podneti? edit: e, evo ima na tviteru... Edited May 10, 2020 by mraki
hefaca Posted May 10, 2020 Posted May 10, 2020 Al ovo sve je to predstava za male Djokice, gde ti neko kaze planirala si ubistvo premijera, idemo da proslavimo uz picance je klasocno neznamstadanapisemalmoram, bar napisi neznamstachedaradiposlednjih5godinainezanimame...
msv Posted May 10, 2020 Posted May 10, 2020 Izletela je kad je Lider Jovanović u svađi sa njom rekao da je poznavao ubice Đinđića, ali se nije sa njima družio.
James Marshall Posted May 10, 2020 Posted May 10, 2020 Mada meni je i dalje najveći utisak ova sns ćurka koja je sve vrijeme u fazonu "kakva mi je poza, je li mi dobra frizura, jesam ispala ok"
James Marshall Posted May 11, 2020 Posted May 11, 2020 Realno su ošišali klasični Utisak nedelje, gdje je Olja prvo trošila vrijeme na budalaštine, pa smo gledali dodge ball Kona i Jankovića, gdje je ona njih nešto na finjaka pokušavala da stisne i iscijedi nešto od njih ali su se ovi migoljili, a jedini koji je mogao nešto da kaže, Radovanović, je bio u zapećku a ni on nije htio da gazi do kraja, valjda zbog ove dvojice. Žali bože vremena, realno ništa nismo čuli. A ovamo WWE Raw, Sunday night edition.
Zabalujev Posted May 11, 2020 Posted May 11, 2020 Uhvatio sinoć parče kada se ova svađa zahuktavala, videlo se da Čeda baš hoće da odgovori svom snagom, ali nije mu dodeljena ta uloga, grize se za jezik, no do kraja ni on ni dr Žex nisu mogli da izdrže. A jbg, i ta njegova uloga da pred publikom igra DOSovca koji sada kapira koliko je Vučić mudar, a za druge žute raskrinkava jer "i mi smo to radili" (kao sa Borkom jesenas)...
Recommended Posts