gospa buba Posted February 23, 2020 Posted February 23, 2020 ksendzu vuchic, ona ga josh bolje poznaje sent from bubamoto
mraki Posted February 23, 2020 Posted February 23, 2020 (edited) Vučićevića, on bi bio najobjektivniji! Edited February 23, 2020 by mraki
stoka Posted February 23, 2020 Posted February 23, 2020 Čeda, Čanak, Ostoja, to je sad jedan čudan nastup sve trojice. Sačuvali su istu retoriku o devedesetima, ratovima, Srebrenici, lažljivoj propagandi, kradikalima, itd, ali jako lepo pričaju o preCedniku ... Čista šizofrenija. Kako možeš da ga hvališ kada je upravo on bio jedan od zaštitnih znakova svih tih pojava koje osuđuješ?!
Tutankamon Posted February 23, 2020 Posted February 23, 2020 1 hour ago, dùda said: Nisam imala pojma. Dakle još jedno razočarenje. Govna smo, realno . Vec je bio jednom...uh, dobro je da ga ne gledas, argumentacija u nivou Cede, taj rad...
Frank Pembleton Posted March 14, 2020 Posted March 14, 2020 Sutra Osvrt, gosti Nestorović i Kon... ... Shiit has hit the fan...
levi Posted April 26, 2020 Posted April 26, 2020 1 hour ago, dillinger said: Ne znam gde sa ovim, Nestorovic I onaj DSS tupan u klincu s Lukasom na Pinku oko odnosa s Hrvatima, prajsles evo ga topic za hitvit što kaže neko na tw, koliko narkoman zdravije razmišlja samo zato što izlazi iz Srbije, za razliku od ova dva zatucana doktora tupana
dillinger Posted April 26, 2020 Posted April 26, 2020 1 hour ago, levi said: evo ga topic za hitvit što kaže neko na tw, koliko narkoman zdravije razmišlja samo zato što izlazi iz Srbije, za razliku od ova dva zatucana doktora tupana Najjaci momenat: Lukas: da se izjasnimo hocemo li ziveti sa tim ljudima pored nas Nestorovic: moramo da zivimo sa njima Lukas: vi morate a ja hocu
mraki Posted May 10, 2020 Posted May 10, 2020 (edited) Istovremeno, u jednoj drugoj dimenziji... Edited May 10, 2020 by mraki
pbg12345 Posted May 10, 2020 Posted May 10, 2020 u jbt ovi svi ko unucad cedi kako ih ovako podmladise
mraki Posted May 10, 2020 Posted May 10, 2020 Quote "Ja sam češće bila u samoizolaciji, zato što mi je to jako prijalo. Moram da se našalim na svoj račun mene su prethodne vlasti malo istrenirale, kao da su znali da će doći korona, pa su me zatvarali u 'Sablji' na četiri meseca samoizolacije, onda nanogica osam meseci, takođe jedan oblik samoizolacije, tako da za mene je ovo došlo kao ništa", rekla je ona, a zatim ušla u raspravu sa Čedomirom Jovanovićem. "Nismo se poznavali jedino što nas je spajalo jeste javni život, a razlika je sto je on mene hapsio, a ja njega nisam," rekla je ona. "Ja sam 17 godina čekala na ovaj trenutak, zato sam i došla u emisiju, da nešto kažem. Došli ste sa 150 policajaca u moju kuću, gde sam živela sa decom. Muškarci su pokazali mišiće, a sve je moglo jedinom pozivom da se završi. Sve kriminalce ste ispuštali iz zatvora, a mene ste ostavili. Da li je to fer," pitala je Ceca, koja je više puta povišenim tonom rekla "mi razgovaramo, ne svađamo se". Čeda je odgovorio da ni on nije želeo da doživi tu situaciju - "ne da Vas hapsim, već da nosim Zoranov kovčeg". "A ja sam znala za planove za ubistvo premijera? Odgovorite mi zbog čega sam hapšena," pitala je Ceca, Na Jovanovićevu opasku da "gospođa Ražnatović zna ko je on i da li bi trebalo da ga se plaši," odgovorila je ovako. "Ja se ne plašim nikoga," rekla je Ceca.
Recommended Posts