Jump to content

Istanbul i Turska

Featured Replies

0t8.jpg

tg-65.jpg

Q.jpg

rjnrAJ.jpg

gt.jpg

nmsrs.jpg

lfvlopdfr.jpg

u.jpg

jednog ranog jutra, dok još ni pekare nisu bile otvorile, ceo sokak je bio ispunjen nekom prelepom pesmom na turskom. zvuk je dolazio iz malog prozora u podrumu, tik uz kaldrmu. čučnula sam da pitam šta slušamo, a odozdo su provirila lepa lica mladih muških kurvi. nisu znali engleski, ali su mi uz osmeh dali telefon da uslikam

uhb-8.jpg

ed. rekla bih da pesma postoji i na srpskom, ali nisam sigurna

Edited by bey

• Replies 757
  • Views 108k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Kad smo već oživeli temu, zatekoh se jutros u gradu pa ajde da se počastim jednim skromnim doručkom:     Ovo je početna postavka, a na to je došlo jaje sa sudžukom, pa gözleme sa

• Lo Zingaro
    Lo Zingaro

Bice jos samo da stignem da sredim arhiv.    

Posted Images

dobar istanbul. jebale ih stepenice i ostala brda. prvi dan sam se zestoko posvadjao sa google maps i ukljucivanjem metroa u rutu. nece pa nece, osim ako ne iskopas na mapi da je blizu metro pa odes tamo i kazes "e, odavde hocu da item tamo". prosto neverovatno.

kad smo isli u aja sofiju, ja kakav sam, kad god udjem u crkvu, uredno se prekrstim, bez obzira da li je pravoslavna, katolicka ili protestantsko. naravno da je to jedan od redara video, prisao i uz osmeh me zamolio da to ne radim. ja se uz osmeh izvinem i kazem da nisam hteo da ne postujem danasnju situaciju gradjevine D

rastali se kao best friends.

so, don't do it... sve vide

Meni je Aja Sofija oduvek toliko džamijolika, a i ja bih dobila maramu, tako da teško da bi mi se omaklo.

8 hours ago, Ros said:

dobar istanbul. jebale ih stepenice i ostala brda. ................

prelazili smo >20 km na nogama po tim stepenicama i brdima dnevno

najbolje od svega, vraćamo se u septembru, da izedem sve što nisam stigla ovog puta :D

On 2. 6. 2025. at 17:48, Svemir Zeka said:

Meni je Aja Sofija oduvek toliko džamijolika, a i ja bih dobila maramu, tako da teško da bi mi se omaklo.

kod mene je to uslovni reflekse D

On 2. 6. 2025. at 18:20, bey said:

prelazili smo >20 km na nogama po tim stepenicama i brdima dnevno

najbolje od svega, vraćamo se u septembru, da izedem sve što nisam stigla ovog puta :D

isto. prosek preko 25,000 koraka na dan. moja hanuma vec pravi liste sta jos treba da se vidi, i zasto treba jos vremena za balat

realno, treba ceo jedan život za sve tamo.

najbolje kada posle 30 km hodanja na kraju u ponoć odeš u amam da te okupaju kao bebu.

iznenadi hanumu sledeći put. ima i za dvoje ;)

• 2 weeks later...

Stavljala sam nešto, sad vidim, ali sam i brisala.

Moje prastare slike

FB_IMG_1750108300464.jpg

FB_IMG_1750108280657.jpg

FB_IMG_1750108259823.jpg

FB_IMG_1750108251333.jpg

FB_IMG_1750108197946.jpg

FB_IMG_1750108167946.jpg

FB_IMG_1750108097842.jpg

FB_IMG_1750108083369.jpg