May 30May 30 jednog ranog jutra, dok još ni pekare nisu bile otvorile, ceo sokak je bio ispunjen nekom prelepom pesmom na turskom. zvuk je dolazio iz malog prozora u podrumu, tik uz kaldrmu. čučnula sam da pitam šta slušamo, a odozdo su provirila lepa lica mladih muških kurvi. nisu znali engleski, ali su mi uz osmeh dali telefon da uslikamed. rekla bih da pesma postoji i na srpskom, ali nisam sigurna Edited May 30May 30 by bey
June 2Jun 2 dobar istanbul. jebale ih stepenice i ostala brda. prvi dan sam se zestoko posvadjao sa google maps i ukljucivanjem metroa u rutu. nece pa nece, osim ako ne iskopas na mapi da je blizu metro pa odes tamo i kazes "e, odavde hocu da item tamo". prosto neverovatno.kad smo isli u aja sofiju, ja kakav sam, kad god udjem u crkvu, uredno se prekrstim, bez obzira da li je pravoslavna, katolicka ili protestantsko. naravno da je to jedan od redara video, prisao i uz osmeh me zamolio da to ne radim. ja se uz osmeh izvinem i kazem da nisam hteo da ne postujem danasnju situaciju gradjevine rastali se kao best friends.so, don't do it... sve vide
June 2Jun 2 Meni je Aja Sofija oduvek toliko džamijolika, a i ja bih dobila maramu, tako da teško da bi mi se omaklo.
June 2Jun 2 8 hours ago, Ros said:dobar istanbul. jebale ih stepenice i ostala brda. ................prelazili smo >20 km na nogama po tim stepenicama i brdima dnevno najbolje od svega, vraćamo se u septembru, da izedem sve što nisam stigla ovog puta :D
June 4Jun 4 On 2. 6. 2025. at 17:48, Svemir Zeka said:Meni je Aja Sofija oduvek toliko džamijolika, a i ja bih dobila maramu, tako da teško da bi mi se omaklo.kod mene je to uslovni reflekse
June 4Jun 4 On 2. 6. 2025. at 18:20, bey said:prelazili smo >20 km na nogama po tim stepenicama i brdima dnevnonajbolje od svega, vraćamo se u septembru, da izedem sve što nisam stigla ovog puta :Disto. prosek preko 25,000 koraka na dan. moja hanuma vec pravi liste sta jos treba da se vidi, i zasto treba jos vremena za balat
June 5Jun 5 realno, treba ceo jedan život za sve tamo.najbolje kada posle 30 km hodanja na kraju u ponoć odeš u amam da te okupaju kao bebu.iznenadi hanumu sledeći put. ima i za dvoje ;)