bebaguza Posted July 2, 2023 Posted July 2, 2023 Posle jedne odgledane vrlo pristojno, najbolji fantazi na trzistu trenutno u ne bas jakoj konkurenciji. Funny thing, Siri sad izgleda matorije od Jenfer, a 2001 vs 1995.
Krampa Posted July 2, 2023 Posted July 2, 2023 On 15. 12. 2022. at 11:52, *edited by mod said: Pa od čega će da živi? pa od dzejms bonda pobogu. 5 filmova i cao
goofs Posted July 10, 2023 Author Posted July 10, 2023 Odgledao svih pet iz treće sezone, loše je, mogao bih da rantujem do sutra, ali me mrzi. Sve izmene i odstupanja koje su uveli od knjiga su krš, otprilike mi je jasno što je Kavil otišao. No, da stavimo na stranu sve to, i likove i zaplete, i originalnost i novitete, ova serija ima užasan, užasan storytelling. Tri puta po epizodi moram da pauziram i da objašnjavam veštici pored mene ko su ovi likovi i šta oni hoće, pri tom pola puta ni meni nije ništa jasno, a ja sam čitao knjige i poznajem lor. Omanuli su žestoko na najbazičnijoj stvari. 1
Desmond Bojčinski Posted July 10, 2023 Posted July 10, 2023 19 minutes ago, goofs said: loše je, mogao bih da rantujem do sutra, +1
Weenie Pooh Posted July 10, 2023 Posted July 10, 2023 1 hour ago, goofs said: loše je, mogao bih da rantujem do sutra, ali me mrzi. krš užasan, užasan storytelling Omanuli su žestoko Čekaj samo da pogledaš Idola, drugu ćeš pesmu pevati 2
Amos Posted July 10, 2023 Posted July 10, 2023 Ja ovo mesto smatram za Cavillov home topic i biće zabavno kad ljudi otkriju 40k univerzum sa njim. Kako će ubaciti woke u tu priču, evo živ nisam. 1
Miljenko Posted July 10, 2023 Posted July 10, 2023 Ja cekam da izadje sve, no ne nadam se previse. Steta, posto su knjige i igre, veoma dobra osnova za bilo kakvu seriju.
Halvard Posted July 10, 2023 Posted July 10, 2023 Meni nije toliko loše, osim što sam konstantno imao osećaj da sam propustio čitavu jednu sezonu i da se očekuje da znam šta se dešava, a ja nemam pojma. 2
Vapad Posted July 10, 2023 Posted July 10, 2023 Imam isti utisak kao kolega Halvard, da sam nešto propustio. Za samu seriju mi se čini da bi bilo bolje da je peta epizoda bila prva, a da su onda od nje raspredali kako je ko došao sa po epizodom i završe sa duplom. 1
gone fishing Posted July 10, 2023 Posted July 10, 2023 nemojte paničiti preostalih 5 epizoda izlazi krajem meseca
goofs Posted July 10, 2023 Author Posted July 10, 2023 Tri epizode izlaze krajem meseca, ima ih osam po sezoni.
gone fishing Posted July 10, 2023 Posted July 10, 2023 jeste, očigledno je da su pokušali da kopiraju got, sa ovim intrigama, ubistvima na dvoru i preokretima na saborima, ali avaj, pauze između sezona su preduge i recimo uopšte se ne sećam zašto je bitan onaj lik koji je prerezao grkljan šiljouhom izdajniku...
Ayatollah Posted July 10, 2023 Posted July 10, 2023 Ja sam odgledao prve dve epizode, i ovo sada već više izgleda kao da gledam Man in the High Castle u Witcher univerzumu, odnosno kao neka alternativna istorija knjiga. Opet, ne mogu da kažem ni da je skroz nezanimljivo, odgledaću do kraja svakako, ali da je neki strašan kvalitet baš i nije.
goofs Posted July 30, 2023 Author Posted July 30, 2023 Predlažem da osnujemo forumaški fond, svako po 100 kinti, i da platimo Weeniju da pogleda treću sezonu i iznese jedan kvalitetan rant, pošto materijala ima u izobilju.
Recommended Posts