Jump to content
IGNORED

NBA 2019/2020

Ivo Petović

Recommended Posts

Posted

kad ce neki trejd vise, sve se kao suska a u stvari nista, najdosadnija sezona u istoriji

Posted

Tradicionalno, poslednjeg dana za trejd...:fantom:

Posted

samo da treeejda ne bude

ludila medju kingsima

lejkersi nude zamlate

plase nas raznim kuzmama

Posted
ovi oklahomcani se bas ne sale
sve mislim stace u nekom momentu, a oni izgleda tek hvataju zalet
ajde sto je ovih +21 drugi najveci poraz raketa u sezoni, vec su ih i ostavili na minimalnom broju poena svega 92 :hail:
samo jos protiv denvera su ubacili manje od 100
pol jos nije propustio utakmicu, galinari svega 6

meni su oni ubedljivo najvece iznenadjenje sezone
delovali su mi da imaju ok petorku i krs klupu i da ce se raspasti kad krenu povrede i zavrsiti pri dnu zapada
medjutim ni blizu toga
Spominje se Gallo u trejd pricama, istice mu ugovor
Videcemo za sta ce se OKC odluciti
Ja bih voleo da ostane

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Posted
7 hours ago, pbg12345 said:

samo da treeejda ne bude

ludila medju kingsima

lejkersi nude zamlate

plase nas raznim kuzmama

Ja bih baš voleo da trejduju Bogdana u Lejkerse, da igra čovek sa Lebronom, plej of, borba za titulu i ostalo. Bogdan mi deluje kao vredan i dobar momak i definitivno bi mi bilo draže da on odigra NBA finale nego da mrtvi Kingsi jednom uđu u plej of i ispadnu u prvoj rundi. Pri tome ni sa Bogdanom im nisu velike šanse da to urade. Ja sam se baš smorio kada je on otišao u Kingse, tada su bili baš zakucani za dno, na kraju nije ispalo tako loše, ali vreme mu je da ide. Grehota da provede najbolje godine u ekipi sa lažnim nadama da su PO tim, a realno su zakucani ispod crte, sa malom šansom da ih eventualno jednom usere, gde će godinama da doživljava frustracije jer cilj nije ostvaren.

Posted

Jbt, sto se nerviram :D Na youtube snimku Simmonsovog Book of Basketball podcasta iza Steve Nesha stoji (mutna) fotografija sa fudbalske utakmice sa dva lika koji deluju kao Djorovic i Brnovic(?) u SRJ dresu i fudbalski sudija u crvenom. Mislim nema sanse da su oni, pre je neka Argentina ili USA, ali bas jebeno lici. Ima neki ogromni grb. Ne mogu da gledam a da ne vidim fotku :D

Posted (edited)
1 hour ago, Heaviside said:

Ja bih baš voleo da trejduju Bogdana u Lejkerse, da igra čovek sa Lebronom, plej of, borba za titulu i ostalo. Bogdan mi deluje kao vredan i dobar momak i definitivno bi mi bilo draže da on odigra NBA finale nego da mrtvi Kingsi jednom uđu u plej of i ispadnu u prvoj rundi. Pri tome ni sa Bogdanom im nisu velike šanse da to urade. Ja sam se baš smorio kada je on otišao u Kingse, tada su bili baš zakucani za dno, na kraju nije ispalo tako loše, ali vreme mu je da ide. Grehota da provede najbolje godine u ekipi sa lažnim nadama da su PO tim, a realno su zakucani ispod crte, sa malom šansom da ih eventualno jednom usere, gde će godinama da doživljava frustracije jer cilj nije ostvaren.

iz bogdanovog ugla da :D

iz ugla kingsa ne bi valjalo da ode, posebno ne za kuzmu ili lava jos i vise

mada, najbolje bi bilo da titulu uzme sa kingsima

to je sasvim realno vec ove sezone :fantom:

Spoiler

docepamo se 8 mesta, odatle na lejkerse, gde bar jedan od ove dvojice propusta seriju usled izmrcvarenosti tokom sezone

potom hjuston, tu vec nije potrebno da propusti seriju i dve utakmice bez hardena bi bile dovoljne za ulaz u finale koferencije

pred tu seriju divac sedne sa jokarom, kaze pusti nas brate, nama je ovo jedinstvena sansa za finale, a ti ces igrati svake godine

i obeca mu max posle 35te 

u velikom finalu lagano, koga god. jer zapad>>>istok

eto. laganica. titula je tu iza  coska :fantom:

Edited by pbg12345
Posted

koliko je neprijatan na oko ovaj teren u Bruklinu

to bi rebalo da bude standardizovano u praviilma, koje boje su lopta, obruči i parket  :dry:

Posted

I meni je ono mučno, bilo mi glupo da kažem. Kao neka razvojna liga

Posted

Le Bron opasno razvalio u Dalasu. Ozbiljno pokazivanje Luki ko je još uvek tata.

Posted

Ovaj cepao dres, lozio se. Mladost ludost. Lepo je biti toliko vazan sa 20 godina.

Posted

Memfis igra odlicnu kosarku!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...