Grandilof Posted October 5, 2020 Posted October 5, 2020 Jimmy kralj.Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk
1n54jd3r Posted October 5, 2020 Posted October 5, 2020 Je li to AD usporava i prebacuje u manju brzinu kako bi mu drugar Bron bio MVP finala?
Fins fleet Posted October 5, 2020 Posted October 5, 2020 1 hour ago, 1n54jd3r said: Je li to AD usporava i prebacuje u manju brzinu kako bi mu drugar Bron bio MVP finala? Ne bih rekao. Jednostavno je toliko bio ocajan u 1q da ga je bilo sramota da bilo sta pokusa nadalje.
Moća Posted October 5, 2020 Posted October 5, 2020 Sad videh da je Lekraba napustio teren pre vremena i da su zbog toga morali d aprekinu i rade izmenu. Kakva je to pičkica od igrača i nikad neće biti veći od Džordana upravo zbog toga. 7
freakns Posted October 5, 2020 Posted October 5, 2020 kakav je samo Djimi car... 40 poena a da nije sutnuo trojku. ja ne znam ko ne voli tog coveka(osim KAT i Embiid, jeli) 3
189- Posted October 5, 2020 Posted October 5, 2020 embiid ga voli i gotovo posle svake jimmyjeve dobre partije samo sto javno ne pljune po fo sixersa. 2
Have_Fun Posted October 5, 2020 Posted October 5, 2020 Kako mi je zao sto ovaj covek ne moze da igra u velikom finalu Zaista je to zasluzio 3
pasha Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 NBA Finals Game 2 Ratings Historically Collapse; Another All-Time Low Game 2 of the NBA Finals between the Lakers and Heat utterly collapsed with just 4.5 million viewers. The embarrassing average is down — wait for it — 68% from last year’s Game 2, which featured a team in Canada. How bad is the number? It’s the least-watched NBA Finals game on record. Dropping even below Game 1’s 7.41, the lowest-viewed Finals opener in history. https://www.outkick.com/nba-ratings-tank-game-2/
Amos Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 Shocking! Niko nece da gleda laznog goata protiv osakacenog tima. 2
omiljeni Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 video sam neki dan naslov, reče komiša Silver da sledeće sezone neće da prave pauzu zbog Olimpijskih. dabogda mu ratings bili kao Lajmet na RTV PSD i Suzi dadoše grdne pare za domaćinstvo na kvalifikacionom turniru, a na kraju ispada da će nam u timu igrati Đoko Šalić, Boriša i ostale vedete 1
bradilko Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 da nema nba odlepio bih. ja bih da igraju citave godine. ovo u evropi je negledljivo.
Jozef K. Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 I ja gledam NBA, gledao sam i drugu i treću, ali što reče Mos koga interesuje LeBrick protiv tima gde ne igraju dva od tri najbolja.
Recommended Posts