pbg12345 Posted September 22, 2020 Posted September 22, 2020 bilo je i vecih selektorskih fejlova sa centrima na tom SP red bi bio da prodiskutujemo o tome 1
1n54jd3r Posted September 22, 2020 Posted September 22, 2020 (edited) koga zanima dublja analiza predlazem podcast Adama Maresa iz DNVR ekipe: jedan od bitnijih zakljucaka je da se vise da sansa PJ Dozier-u umesto Torija u rotaciji Edited September 22, 2020 by 1n54jd3r
omiljeni Posted September 22, 2020 Posted September 22, 2020 1 hour ago, goofs said: Plamli je jedini 2.10cm igrac u istoriji lige koji ima 40inch vertical, samo se vi zajebavajte edit: pardoniram, to je onaj drugi Plamli. eto, ni za to nije sposoban to je sa zaletom brt. mislim da na NBA Combine nikad nisu imali 40+" na pravom verticalu zna se đe su top tier atlete
fancy claps Posted September 22, 2020 Posted September 22, 2020 kolko sam besan, al sam pun besa, uh, dva dana ne mogu da se smirim
precog Posted September 22, 2020 Posted September 22, 2020 7 minutes ago, fancy claps said: kolko sam besan, al sam pun besa, uh, dva dana ne mogu da se smirim pa nemoj se toliko nervirati, ne valja ti to. 1
fancy claps Posted September 22, 2020 Posted September 22, 2020 ma slazem se ja, al sta da radim. e da se onaj flea iz majmunskog benda, zbog koje su hiljade i hiljade srpske omladine isle da kisnu u jebenoj indjiji, da se on sprda s jokicem na tviteru, narkoman raspali, zbog jebenog plamlija 1
Milošica Posted September 22, 2020 Posted September 22, 2020 7 minutes ago, fancy claps said: ma slazem se ja, al sta da radim. e da se onaj flea iz majmunskog benda, zbog koje su hiljade i hiljade srpske omladine isle da kisnu u jebenoj indjiji, da se on sprda s jokicem na tviteru, narkoman raspali, zbog jebenog plamlija Ljubomoran je što Jokić voli samo somborske paprike.
1n54jd3r Posted September 22, 2020 Posted September 22, 2020 Mene je prosao bes. Lejkersi su bolji i iskusniji tim. Denver je postigao sjajan uspeh i svake godine je napredovao. Mozda je napredak mogao da bude i brzi ali masa fransiza o ovome moze samo da sanja. Najmladji su tim kojem treci najtalentovaniji igrac igra prvu sezonu u poslednje 3 godine. Kada on klikne u timsku hemiju, ofanzivne i defanzivne seme, ovaj Denver ce biti u rangu danasnjih lejkerska i biti top contender. Nije jos gotovo, sigurno ce vecaras i u nastavku izaci na teren i boriti se. Ako uspeju da izguraju nekako do game6, to ce biti za naklon do poda. Sve preko toga je, pa ne znam, senzacija. 2
iDemo Posted September 22, 2020 Posted September 22, 2020 Najvaznije za G3 je da bude (koliko je moguce) fer sudjenje - 'ostalo je nasha briga'...
goofs Posted September 22, 2020 Posted September 22, 2020 Ma nije gotovo ljudi, mladi su u Denveru, imaju snage, sto duze bude isla serija bice veci teret na starcima. Jedino na sta ne mogu da racunaju je da ce Lejkersi iznova i iznova padati u depru kao Klipersi, kod Lebrona toga nema, mozda jednom. 1
Amos Posted September 22, 2020 Posted September 22, 2020 Vama je svima jasno da se dogodine vracaju midzeti tate na kosarku i da titulu niko nece videti bar 2-3 godine
precog Posted September 22, 2020 Posted September 22, 2020 1 hour ago, fancy claps said: ma slazem se ja, al sta da radim. e da se onaj flea iz majmunskog benda, zbog koje su hiljade i hiljade srpske omladine isle da kisnu u jebenoj indjiji, da se on sprda s jokicem na tviteru, narkoman raspali, zbog jebenog plamlija uh, daj tvit da se i ja iznerviram!
Svarog Posted September 22, 2020 Posted September 22, 2020 (edited) 4 minutes ago, precog said: uh, daj tvit da se i ja iznerviram! nisam fancy, al mogu da pogledam linkujem 1 jak i kvalitetan tvit. Edited September 22, 2020 by Svarog
Recommended Posts