Jump to content

NBA 2019/2020

Featured Replies

bilo je i vecih selektorskih fejlova sa centrima na tom SP

red bi bio da prodiskutujemo o tome :fantom:

koga zanima dublja analiza predlazem podcast Adama Maresa iz DNVR ekipe:

jedan od bitnijih zakljucaka je da se vise da sansa PJ Dozier-u umesto Torija u rotaciji

Edited by 1n54jd3r

1 hour ago, goofs said:

Plamli je jedini 2.10cm igrac u istoriji lige koji ima 40inch vertical, samo se vi zajebavajte

edit: pardoniram, to je onaj drugi Plamli. eto, ni za to nije sposoban :isuse: 

to je sa zaletom brt. mislim da na NBA Combine nikad nisu imali 40+" na pravom verticalu

zna se đe su top tier atlete :fantom:

kolko sam besan, al sam pun besa, uh, dva dana ne mogu da se smirim

7 minutes ago, fancy claps said:

kolko sam besan, al sam pun besa, uh, dva dana ne mogu da se smirim

pa nemoj se toliko nervirati, ne valja ti to. 

dobices cir.

ma slazem se ja, al sta da radim. e da se onaj flea iz majmunskog benda, zbog koje su hiljade i hiljade srpske omladine isle da kisnu u jebenoj indjiji, da se on sprda s jokicem na tviteru, narkoman raspali, zbog jebenog plamlija

jel reagovao sutanovac?

7 minutes ago, fancy claps said:

ma slazem se ja, al sta da radim. e da se onaj flea iz majmunskog benda, zbog koje su hiljade i hiljade srpske omladine isle da kisnu u jebenoj indjiji, da se on sprda s jokicem na tviteru, narkoman raspali, zbog jebenog plamlija

Ljubomoran je što Jokić voli samo somborske paprike.

Mene je prosao bes. Lejkersi su bolji i iskusniji tim. Denver je postigao sjajan uspeh i svake godine je napredovao. Mozda je napredak mogao da bude i brzi ali masa fransiza o ovome moze samo da sanja. Najmladji su tim kojem treci najtalentovaniji igrac igra prvu sezonu u poslednje 3 godine. Kada on klikne u timsku hemiju, ofanzivne i defanzivne seme, ovaj Denver ce biti u rangu danasnjih lejkerska i biti top contender.

Nije jos gotovo, sigurno ce vecaras i u nastavku izaci na teren i boriti se. Ako uspeju da izguraju nekako do game6, to ce biti za naklon do poda. Sve preko toga je, pa ne znam, senzacija.

Najvaznije za G3 je da bude (koliko je moguce) fer sudjenje - 'ostalo je nasha briga'...

Ma nije gotovo ljudi, mladi su u Denveru, imaju snage, sto duze bude isla serija bice veci teret na starcima. Jedino na sta ne mogu da racunaju je da ce Lejkersi iznova i iznova padati u depru kao Klipersi, kod Lebrona toga nema, mozda jednom.

Vama je svima jasno da se dogodine vracaju midzeti tate na kosarku i da titulu niko nece videti bar 2-3 godine :D 

1 hour ago, fancy claps said:

uh, daj tvit da se i ja iznerviram!

:rant:

4 minutes ago, precog said:

uh, daj tvit da se i ja iznerviram!

:rant:

nisam fancy, al mogu da pogledam linkujem

1 jak i kvalitetan tvit.

Edited by Svarog

Guest
This topic is now closed to further replies.