de Sisti Posted September 21, 2020 Posted September 21, 2020 Plus Mareju pobegne lopta posle banane.......... Sad vratio da pogledam odbranu, Plamli
1n54jd3r Posted September 21, 2020 Posted September 21, 2020 ma koja serija...smorice se kao idioti sad...verovatno ce let da bukiraju odmah nakon game4
pbg12345 Posted September 21, 2020 Posted September 21, 2020 (edited) ali kako su ih ustopovali drugo poluvreme samo psiholsoki ovo da ih ne slomi denver se pita do kraja u ovoj seriji sut je bio preko jokica? Edited September 21, 2020 by pbg12345 1
Have_Fun Posted September 21, 2020 Posted September 21, 2020 Sve sto je Jokic mudonja napravio sjebano je ovom izmenom i uvodjenjem jebenog Plamlija... pa jebote... Rekoh ja da kad se udje u egal na kraju meca moze svasta da bude.. opet su vratili -16 cini mi se
1n54jd3r Posted September 21, 2020 Posted September 21, 2020 ne mogu slusati narednih dana espn i inside NBA lakers fanove kako velicaju Dejvisova muda i cvrstinu lejkersa...a istina je da su bili u nokdaunu...
James Marshall Posted September 21, 2020 Posted September 21, 2020 Just now, pbg12345 said: ali kako su ih ustopovali drugo poluvreme samo psiholsoki ovo da ih ne slomi denver se pita do kraja u ovoj seriji :fantom: sut je bio preko jokica? Jeste, ali Jokić je pokrio (pokušao bar) to što je Plamliju Dejvis u roku od 1 sekunde utekao 6 metara, ovaj se nije iscimao ni da ga isprati, nisu čak ni bili neki posebni blokovi
de Sisti Posted September 21, 2020 Posted September 21, 2020 2 minutes ago, pbg12345 said: sut je bio preko jokica?
Have_Fun Posted September 21, 2020 Posted September 21, 2020 Just now, pbg12345 said: ali kako su ih ustopovali drugo poluvreme samo psiholsoki ovo da ih ne slomi denver se pita do kraja u ovoj seriji :fantom: sut je bio preko jokica? Preko Jokica koji je cuvao coveka koji je ubacivao loptu, a Plamli bez ikakvog razloga stao kao kod nekog bloka.. za sta nije ni imao razloga, nije ni bio neki blok, ne znam sta je bilo coveku.. pomracenje uma.. pokazivao Grentu da preuzme.. ne znam sta mu bi.. i onda Joka dotrcao da proba nesto... kakvu priliku su ispustili jebem mu mater... ovo bi ih vinulo do neba jbt.. auuuuu nisam skoro ovako popizdeo 1
cedo Posted September 21, 2020 Posted September 21, 2020 bacanju su ih sjebala bice bolje u sledecoj denver sad dobija 3 utakmice 1
James Marshall Posted September 21, 2020 Posted September 21, 2020 Ovaj idiot kao da je namjerno ovo uradio, nemoguć je ovoliki brejnfart, lik se bukvalno zakucao u Lebrona ničim izazvan
1n54jd3r Posted September 21, 2020 Posted September 21, 2020 Just now, James Marshall said: Ovaj idiot kao da je namjerno ovo uradio, nemoguć je ovoliki brejnfart, lik se bukvalno zakucao u Lebrona ničim izazvan ma nije se ni zakucao, nego je pozvao najdebilnije preuzimanje koje se moze zamisliti...debil glupi
James Marshall Posted September 21, 2020 Posted September 21, 2020 Just now, 1n54jd3r said: ma nije se ni zakucao, nego je pozvao najdebilnije preuzimanje koje se moze zamisliti...debil glupi Zašto jednostavno kad može komplikovano, djeluje kao klasično pomračenje uma usred nedostatka muda
pbg12345 Posted September 21, 2020 Posted September 21, 2020 ma ugasio sam odmah strim, nisam gledao akciju ponovo sad videh pa dobro, usmeravao je nekog jebo ga meloun, jos vidim ulazi i nije mi bas jasno da menja jokica poslednji napad, kad vidim milsap ostaje napolju ocekivao sam faul da ce napraviti ako ubede sebe na osnovu drugog poluvremena da mogu kontrolisati igru, bice ovde svasta lejkersi su pored ovog suta dobili samo zbog perfektno izvbedenih bacanja veceras i moraju kako znaju skok da koliko toliko iskontrolisu
Recommended Posts