Jump to content
IGNORED

NBA 2019/2020

Ivo Petović

Recommended Posts

Posted

Ima 10 dana ili 2 nedelje ko napusti bubble ali pošto je on navodno iz opravdanih razloga a i Zion je onda može i ovako

Posted

valjda ako napusti na duze od sedam dana onda mora plus dane da bude u karantinu.

Posted

+1 

Five-second rule

Posted

Evo vam dan u bablu

• +1 2
Posted

I Herel je napustio Orlando zbog porodičnih razloga. Gledah protokol, moraš svaki dan da budeš testiran i van bubblea i ako doneseš te negativne nalaze onda imaš 4 dana karantina samo. A ako ostaneš 7 dana ili više napolju onda imaš 7 dana bez obzira gde si bio. Klipersi su ovako spali na jednog centra u vidu Joakima Noe. 

Posted

Znaci bice krljanje za trece mesto na Zapadu

Posted

Pa dobro, pocece tek za dve nedelje, ima se vremena. Jedino sto nece da prodju kroz trening kamp.

Posted (edited)

Neverovatno je koliko se Klipersi potcenjuju. Pomenu ih svi po navici ali kad se poredi sa svršavanjem na Lejkerse i Bakse (opravdano naravno, Baksi bez pritiska publike prvi favorit verovatno) kao neko dosadno ubrajanje reda radi. Gledah ove razne treninge i Kawhi izgleda toliko kurcobolan i pun snage, kao da će ih sve pojesti za doručak.

Edited by Mos
Posted

To na ESPN-u, ali ih fanovi vide kao glavnog favorita, bar tamo gde ja pratim (RealGM i r/NBA).

Posted (edited)

Ma,guraju LAL zbog medija i Brona,jos na sve nema Bredlija i Ronda,LAC su po meni favorit u rangu 2017 GSW,iako imaju jacu konkurenciju od njih,pogledaj im samo klupu.

Edited by Bogotac
Posted (edited)

Nema tu  vise velikih favorita, igra se bez  publike , bez  prednosti domaceg terena , za sve timove  ce to biti  novo iskustvo , , kako ce igraci  da regaju na terenu,   ko se najbolje snadje u tim uslovima  taj ce i da osvoji  titulu,  mislim da ce biti mnogo iznenadjenja. Mislim da ce i sudjenje biti   zanimljivo, sudije cesto podlegnu pritisku navijaca i buke  , pa sviraju u korist nekih igraca i timova, sada ce biti malo teze da  navlace i guraju neke timove.

Edited by Micko8
Posted (edited)

Ček, Bogdanu će na dresu na leđima pisati Sloboda na srpskom? 

Budući head coach na aparatima

Edited by theanswer
  • +1 1
Posted

e jes mu ga suknuo, nece smeti na tv da izadje

Posted
2 minutes ago, Joe D said:

e jes mu ga suknuo, nece smeti na tv da izadje

bolje bi bilo vučiću pederu ali jebiga šta bi građanska srbija rekla 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...