Кристофер Лумумбо Posted May 3, 2020 Posted May 3, 2020 18 hours ago, 1n54jd3r said: Ne gledam niti imam pobude...sto me ne sprecava da dam komentar...dobar deo advertajzinga se svodi na vizuelne utiske i poruke...prosto Zion ne pleni tom vrstom "harizmaticnosti" vizuelni utisak je i to kada penisom zakuca preko igraca, zato je i dobio ugovore od sponzora koji su na granici rekorda za rukija. inace, zion je veoma simpatican, ne znam odakle si izvukao tu pricu o njemu. ja bi ga jebo na keca.
Moća Posted May 3, 2020 Posted May 3, 2020 Koliki je Zion mogucnost je jedino da on jebe tebe a ne ti njega. Kao o onom vicu o zatvoru i celiji sa crncem od 2 metra i 150 kila.Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Amos Posted May 3, 2020 Posted May 3, 2020 5 minutes ago, Moća said: Kao o onom vicu o zatvoru i celiji sa crncem od 2 metra i 150 kila. Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Je l’ to onaj sa Mujom i ‘I love you’
Moća Posted May 3, 2020 Posted May 3, 2020 Jok nego kad se igraju mame i tate.A i taj je dobar [emoji23] Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
omiljeni Posted May 3, 2020 Posted May 3, 2020 20 minutes ago, Mos said: Samo što će za tri godine možda biti van lige a Dončić MVP. da, jer ti tako kažeš vrhunske once_in_generation atlete bolje podnose povrede. npr Saquon Barkley kad ima high ankle sprain grade 2, on se vrati da igra posle 2 nedelje. Luka Dončić sa istom tom povredom pauzira mesec i po dana. šta je problem kod Zionjare i povreda? težina? To je teško preterivanje, da ne kažem glupoti. Čovek oseti svoje telo i ako vidi da ne ide, uzeće i za mesec dana će da steše 20-30 pounds ili koliko već treba.
Joe D Posted May 3, 2020 Posted May 3, 2020 odlicno, jos jedna crnci su glupi, belci su mlohavi rasprava
189- Posted May 3, 2020 Posted May 3, 2020 crnci u nflu tacnije btw otkad se vec kaze da zion treba da smrsa a to nikako da se desi. izgleda nije to tako lako kao sto je lako napisati to.
omiljeni Posted May 3, 2020 Posted May 3, 2020 4 minutes ago, 189- said: btw otkad se vec kaze da zion treba da smrsa da, twića reddit i forumi procenili
1n54jd3r Posted May 3, 2020 Posted May 3, 2020 Luka ce manje vise sledecih 10ak godina da bude top 3 u MVP trci, a verovatno i najbolji igrac lige u nekoj od tih godina...ni Kari nije kucao penisom preko nekoga pa je citav kosarkaski svet svrsavao kako igra kao na video igrici
omiljeni Posted May 3, 2020 Posted May 3, 2020 ali Zion je već u rangu sa tim Stephom Curryem kad se posmatraju endorsment ugovori, a Luka je tu u razvojnoj ligi i sve što imate da kažete je "ovaj će se povrediti, a ovaj drugi će 15 godina zaredom biti mvp". sa tim ne može da se diskutuje 19 minutes ago, 189- said: a sta ako to kazu bivsi igraci? isti ti bivši igrači su garant xy puta nabacivali/skidali po 10-15 i više pounds po potrebi, pa će moći i Zion. Kad i ako bude morao, naravno. Zionjara je hard worker, ne bojim se ja za njega.
Milošica Posted May 3, 2020 Posted May 3, 2020 I još jedna stvar kod Ziona,koju mnogi zapostavljaju-visok košarkaški IQ.
Бруклинский Posted May 3, 2020 Posted May 3, 2020 6 hours ago, omiljeni said: ali Zion je već u rangu sa tim Stephom Curryem kad se posmatraju endorsment ugovori, a Luka je tu u razvojnoj ligi i sve što imate da kažete je "ovaj će se povrediti, a ovaj drugi će 15 godina zaredom biti mvp". sa tim ne može da se diskutuje Zion se za sada odlicno pokazao, makar u ono malo utakmica sto je odigrao, taj njegov Air Jordan ugovor je stvarno fantastican (7 godina - $75M). Doncic je isto potpisao za Air Jordan, ali nigde nisam naleteo na konkretnu cifru, osim da je na 5 godina, pa ako znas bilo bi super da napises, cisto da uporedimo. Curry je malo suvisan u ovoj prici, njegov Under Armour ugovor je trenutno vredan nekoliko stotina miliona dolara, posto je dobio odredjeni procenat vlasnistva kompanije. Ajde da zanemarimo tu pricu o sponzorima i parama na trenutak, Steph je i dalje suvisan u ovoj prici, on moze danas da se penzionise i bice smatran za najboljeg sutera u istoriji lige, kao i jednog od 15-20 najboljih igraca koji su ikada hodali ovom planetom, s druge strane, Luka je u zadnjih 5 godina vec obrnuo igricu sto se tice evropske kosarke i postao trenutno jedan od najboljih kosarkasa na svetu, u svojoj tek drugoj NBA sezoni na parketu deluje kao da iza sebe ima minimum deset sezona i tri sampionske titule, zrelost i samopouzdanje sa kojim on igra, uz sav talenat i kosarkasko umece koje poseduje, nije nesto sto se vidja svakog dana, za sada je ipak ispred Ziona, a videcemo u buducnosti kako ce se stvari odvijati, ja vec sada mislim da niko nece skinuti Luku sa trona cim prvi put zagospodari ligom.
omiljeni Posted May 3, 2020 Posted May 3, 2020 29 minutes ago, Бруклинский said: Zion se za sada odlicno pokazao, makar u ono malo utakmica sto je odigrao, taj njegov Air Jordan ugovor je stvarno fantastican (7 godina - $75M). Doncic je isto potpisao za Air Jordan, ali nigde nisam naleteo na konkretnu cifru, osim da je na 5 godina, pa ako znas bilo bi super da napises, cisto da uporedimo. za Dončića kažu da ima 5-year 7-figure deal. recimo da dobija milion godišnje btw, Zionov ugovor jeste 75m, ali ne na 7y, već samo na 5y. Odnosno 15m godišnje i da je to rekordni rookie ugovor ako se posmatra APY plus on ima i deal sa Gatorade i još nekoliko kompanija.
Recommended Posts