Jump to content
IGNORED

NBA 2019/2020

Ivo Petović

Recommended Posts

Posted
18 hours ago, 1n54jd3r said:

Ne gledam niti imam pobude...sto me ne sprecava da dam komentar...dobar deo advertajzinga se svodi na vizuelne utiske i poruke...prosto Zion ne pleni tom vrstom "harizmaticnosti"

vizuelni utisak je i to kada penisom zakuca preko igraca, zato je i dobio ugovore od sponzora koji su na granici rekorda za rukija. inace, zion je veoma simpatican, ne znam odakle si izvukao tu pricu o njemu. ja bi ga jebo na keca. 

Posted

Koliki je Zion mogucnost je jedino da on jebe tebe a ne ti njega. Kao o onom vicu o zatvoru i celiji sa crncem od 2 metra i 150 kila.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Posted
5 minutes ago, Moća said:

Kao o onom vicu o zatvoru i celiji sa crncem od 2 metra i 150 kila.

Je l’ to onaj sa Mujom i ‘I love you’ :laugh:

Posted

Jok nego kad se igraju mame i tate.

A i taj je dobar [emoji23]

Posted
20 minutes ago, Mos said:

Samo što će za tri godine možda biti van lige a Dončić MVP.

da, jer ti tako kažeš :lolol:

vrhunske once_in_generation atlete bolje podnose povrede.

npr Saquon Barkley kad ima high ankle sprain grade 2, on se vrati da igra posle 2 nedelje. Luka Dončić sa istom tom povredom pauzira mesec i po dana.

šta je problem kod Zionjare i povreda? težina? To je teško preterivanje, da ne kažem glupoti. Čovek oseti svoje telo i ako vidi da ne ide, uzeće i za mesec dana će da steše 20-30 pounds ili koliko već treba.

Posted

odlicno, jos jedna crnci su glupi, belci su mlohavi rasprava

Posted

Ah, zaboravih na crnci viša rasa argument. 

Posted

crnci u nflu tacnije :fantom:

btw otkad se vec kaze da zion treba da smrsa a to nikako da se desi. izgleda nije to tako lako kao sto je lako napisati to.

Posted
4 minutes ago, 189- said:

btw otkad se vec kaze da zion treba da smrsa

da, twića reddit i forumi procenili

Posted

a sta ako to kazu bivsi igraci? 

Posted

Luka ce manje vise sledecih 10ak godina da bude top 3 u MVP trci, a verovatno i najbolji igrac lige u nekoj od tih godina...ni Kari nije kucao penisom preko nekoga pa je citav kosarkaski svet svrsavao kako igra kao na video igrici

Posted

ali Zion je već u rangu sa tim Stephom Curryem kad se posmatraju endorsment ugovori, a Luka je tu u razvojnoj ligi

i sve što imate da kažete je "ovaj će se povrediti, a ovaj drugi će 15 godina zaredom biti mvp". sa tim ne može da se diskutuje

19 minutes ago, 189- said:

a sta ako to kazu bivsi igraci? 

isti ti bivši igrači su garant xy puta nabacivali/skidali po 10-15 i više pounds po potrebi, pa će moći i Zion. Kad i ako bude morao, naravno.

Zionjara je hard worker, ne bojim se ja za njega.

Posted

I još jedna stvar kod Ziona,koju mnogi zapostavljaju-visok košarkaški IQ.

Posted
6 hours ago, omiljeni said:

ali Zion je već u rangu sa tim Stephom Curryem kad se posmatraju endorsment ugovori, a Luka je tu u razvojnoj ligi

i sve što imate da kažete je "ovaj će se povrediti, a ovaj drugi će 15 godina zaredom biti mvp". sa tim ne može da se diskutuje

Zion se za sada odlicno pokazao, makar u ono malo utakmica sto je odigrao, taj njegov Air Jordan ugovor je stvarno fantastican (7 godina - $75M).

Doncic je isto potpisao za Air Jordan, ali nigde nisam naleteo na konkretnu cifru, osim da je na 5 godina, pa ako znas bilo bi super da napises, cisto da uporedimo.

Curry je malo suvisan u ovoj prici, njegov Under Armour ugovor je trenutno vredan nekoliko stotina miliona dolara, posto je dobio odredjeni procenat vlasnistva kompanije.

Ajde da zanemarimo tu pricu o sponzorima i parama na trenutak, Steph je i dalje suvisan u ovoj prici, on moze danas da se penzionise i bice smatran za najboljeg sutera u istoriji lige, kao i jednog od 15-20 najboljih igraca koji su ikada hodali ovom planetom, s druge strane, Luka je u zadnjih 5 godina vec obrnuo igricu sto se tice evropske kosarke i postao trenutno jedan od najboljih kosarkasa na svetu, u svojoj tek drugoj NBA sezoni na parketu deluje kao da iza sebe ima minimum deset sezona i tri sampionske titule, zrelost i samopouzdanje sa kojim on igra, uz sav talenat i kosarkasko umece koje poseduje, nije nesto sto se vidja svakog dana, za sada je ipak ispred Ziona, a videcemo u buducnosti kako ce se stvari odvijati, ja vec sada mislim da niko nece skinuti Luku sa trona cim prvi put zagospodari ligom.

Posted
29 minutes ago, Бруклинский said:

Zion se za sada odlicno pokazao, makar u ono malo utakmica sto je odigrao, taj njegov Air Jordan ugovor je stvarno fantastican (7 godina - $75M).

Doncic je isto potpisao za Air Jordan, ali nigde nisam naleteo na konkretnu cifru, osim da je na 5 godina, pa ako znas bilo bi super da napises, cisto da uporedimo.

za Dončića kažu da ima 5-year 7-figure deal. recimo da dobija milion godišnje

btw, Zionov ugovor jeste 75m, ali ne na 7y, već samo na 5y. Odnosno 15m godišnje i da je to rekordni rookie ugovor ako se posmatra APY

plus on ima i deal sa Gatorade i još nekoliko kompanija.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...