Jump to content
IGNORED

NBA 2019/2020

Ivo Petović

Recommended Posts

Posted

Zion je preruzan i nezgrapan...ne mogu da zamislim neku reklamu sa njim koja je prijatna za gledanje

Posted

:D

sta tek reci za bobana, pa u medijskom smislu dominira (u odnosu na jel pokazano na terenu)

bitno je da ima vertikal :fantom:

eto, mogu npr snimiti reklamu kako skace na mesec, preskace solitere... :D

Posted
5 hours ago, 1n54jd3r said:

Zion je preruzan i nezgrapan...ne mogu da zamislim neku reklamu sa njim koja je prijatna za gledanje

Rece Edin u jednom prenosu "leteci orman/r"  :D

Posted
6 hours ago, 1n54jd3r said:

kakve ti reklame tacno zelis da gledas i iz kojih pobuda?

Posted

Лука је први бијелац који би могао да дође на ниво звијезде Лерија Бирда

Posted
3 hours ago, Joe D said:

kakve ti reklame tacno zelis da gledas i iz kojih pobuda?

Ne gledam niti imam pobude...sto me ne sprecava da dam komentar...dobar deo advertajzinga se svodi na vizuelne utiske i poruke...prosto Zion ne pleni tom vrstom "harizmaticnosti"

Posted
4 hours ago, Kec u Nisu ljudi kec uNisu said:

Rece Edin u jednom prenosu "leteci orman/r"  :D

to je ukrao od jednog lika sa drugog foruma 

Posted
11 hours ago, pbg12345 said:

kapiram da je doncic prosecnom americkom nba konzumentu ekstremno dosadan

Pa i nije im bas dosadan, narocito mladjoj americkoj publici, uglavnom su im on, Trae i Ja Morant najomiljeniji igraci, bar sam ja takav utisak stekao.

Inace i ja se nadam da ce Luka jednog dana postati najbolji belac u istoriji NBA lige, za sada je opravdao sva ocekivanja i samo je nebo granica.

Posted

Мени је Треј врло антипатичан из неког разлога

Posted

Zion je simpa al' koliko pratim ove sto se kao "razumeju" (bivshe igrace i to) - on ce da najebe sa povredama

Posted
12 hours ago, 1n54jd3r said:

Ne gledam niti imam pobude...sto me ne sprecava da dam komentar...dobar deo advertajzinga se svodi na vizuelne utiske i poruke...prosto Zion ne pleni tom vrstom "harizmaticnosti"

ne sprecava te da svoje licne preferencije i estetska poimanja izjednacis sa time sta ljudi zele. zion se vec pokazao kao izuzetno marketabilan igrac, i nije ni tesko zakljuciti zasto je to slucaj. kosarka je vise nego bilo koji drugi timski sport ipak sport fizickih specimena, a zion je od onih sto se pojavljuju jednom u generaciji. ostaje pitanje da li ce igracki moci da isprati, marketinski je on vec prosao kao sledeca velika stvar, koliko god ti bio ruzan i nezgrapan, i sta god to znacilo. 

Posted

Vreme je najbolji sudija...videcemo za par godina ko ce jace sponzorske ugovore da zabode

Posted

vreme je nešto već pokazalo. Zionjara je već dobio endorsment lovu koju Luka Dončić teško da će videti i za 3 života.

Dečko odlično koristi to što je once in generation athlete.

Bar za NBA standarde. Naravno, u NFL bi bio samo jedan od boljih atleta. Na svojoj poziciji.  :fantom:

Posted

Samo što će za tri godine možda biti van lige a Dončić MVP.

Posted

Jedino ako se povredi

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...