Jozef K. Posted February 7, 2020 Posted February 7, 2020 Imam utisak da je Janis gledao da ima igrače koji će odigrati difens. Plus braća sa kontinenta.
omiljeni Posted February 7, 2020 Posted February 7, 2020 Lebron je iskusan i vec ima 1 prsten kao GM, logicno je da ce bolje draftovati
zorglub Posted February 7, 2020 Posted February 7, 2020 19 hours ago, 1n54jd3r said: i to bi bilo to...Holidej ostade u Pelikansima...Denver ni Majami nisu bili spremni da ubace Portera jr. tj. Hiro-a u trade Čekaj, NOP su tražili još nešto pored Heroa i MPJa? Na kojim drogama bi trebalo da budeš pa da tražiš, ili još gore - završiš ovaj trejd? Čak i 1 za 1 je bezobrazluk.
1n54jd3r Posted February 7, 2020 Posted February 7, 2020 NOP su bili spremni da razgovaraju samo u slucaju bezobrazne ponude tipa Porter plus Heris i verovatno pick
1n54jd3r Posted February 7, 2020 Posted February 7, 2020 1 hour ago, zorglub said: Buahahaha, carevi. moze im se, sasvim legitimno...ne zuri im se, nemaju nikakvo moranje da ga trejduju...pa i sam sam ranije pisao da navijam da Jrue dodje u Denver, ali pod ovim uslovimo ni pod tackom razno i uopste mi nije zao...pa nije Tim Koneli veverica da ga neko izvacari
goofs Posted February 7, 2020 Posted February 7, 2020 bukvalno im se ne zuri nigde, Zajon deluje da ce biti zver, Ingram nenadano eksplodirao, imaju buljuk pikova narednih godina, da posloze sve lepo i bice opak tim
Time Crisis Posted February 7, 2020 Posted February 7, 2020 Ima to i loše strane, kao sa Dramondom koji je na kraju otišao za kesu čipsa. Sell high
los borrachos Posted February 7, 2020 Posted February 7, 2020 I mali Hayes ce biti do jaja. Definitivno najtalentovaniji tim u ligi. Ne znam sto bi trazili MPJ-a ako ce da guraju sa Ingramom, preslikani igraci. Mada mi se vise svidja MPJ i bice bolji ako bude zdrav. A izgleda je Monte Moris bio u prici za paket, sinoc se po isteku dedlajna zahvaljivao Bogu na tviteru Zato je tu bio Napier kao osigurač, a kada je propalo samo su ga zavaljali dalje. Generalno Denver kasni sa procenama i pomalo se zaljubljuje u svoje igrace, i zbog toga na kraju ne dobiju puno u trejdovima. Kasnili sa procenom da je Jokic bolji od Nurka, da bi ovog drugog klupirali, ovaj pisao po svima tamo, da bi u zelji da ga se sto pre rese na kraju izvukli malo u odnosu na njegov kvalitet. Kasnili sa procenom da ce Bizli biti bolji od Herisa, ovaj drugi se ozbiljno raspada vec duze vreme i nema nikakvu vrednost, a Bizli popizdeo i zatrazio trejd. Kasnili sa procenom da je Juancho kurac i Unikaha level igrac, i da su mogli nesto da izvuku dok je jos imao neku minutazu i bar nesto pogadjao.
Joe D Posted February 7, 2020 Posted February 7, 2020 Beasley nije bolji igrac od Harrisa, narocito za Denverove potrebe. Moze brka tri puta da se rapada u napadu, covek redovno zakljucava nabjolje bekove lige. Zajeali bi se da se ga trejdovali za precenjenog Jrue-a.
maheem Posted February 7, 2020 Posted February 7, 2020 Just now, Joe D said: Beasley nije bolji igrac od Harrisa, narocito za Denverove potrebe. Moze brka tri puta da se rapada u napadu, covek redovno zakljucava nabjolje bekove lige. Zajeali bi se da se ga trejdovali za precenjenog Jrue-a. slabo pratim al I mene je zacudila zelja za Jrue-om.
Time Crisis Posted February 7, 2020 Posted February 7, 2020 8 minutes ago, Joe D said: Beasley nije bolji igrac od Harrisa, narocito za Denverove potrebe. Moze brka tri puta da se rapada u napadu, covek redovno zakljucava nabjolje bekove lige. Zajeali bi se da se ga trejdovali za precenjenog Jrue-a. +111
omiljeni Posted February 7, 2020 Posted February 7, 2020 ovo kako Harris šutira u 2020 preti da prejebe i brojke Kirka Hinricha u decembru 2013 ima 24/88 u poslednjih 10 tekmi. 27% a kad se samo setim da sam pre 2 godine odbio Kawhi za Harrisa trejd ponudu u dynasty ligi.
zorglub Posted February 7, 2020 Posted February 7, 2020 Koliko god da je problem u napadu, toliko je life-saver u odbrani. BTW, pridružujem se iščuđivanju za jrua, ne vidim šta bi tačno doneo Denveru u odnosu na trenutni sastav.
Recommended Posts