Jump to content
IGNORED

NBA 2019/2020

Ivo Petović

Recommended Posts

Posted
4 minutes ago, Mos said:

Vi ste carevi, ljudi igraju sa Vanderbiltom, PJ Dozierom i Huanchom posle 5 back to backova u 20 dana. 

ma daj. imaju otprilike negativan ucinak protiv ekipa koje tankuju. blamiraju se cele sezone u ovakvim utakmicama.

Posted

Posle onog cuda sa Milvokijem mogu ovo i da izgube 30 razlike sto se mene tice.

Posted
6 minutes ago, Mos said:

Posle onog cuda sa Milvokijem mogu ovo i da izgube 30 razlike sto se mene tice.

ako u tekmama protiv Milwaukeeja i Detroita budes 1-1 potpuno je svejedno koga si dobio...

Posted
Just now, freakns said:

ako u tekmama protiv Milwaukeeja i Detroita budes 1-1 potpuno je svejedno koga si dobio...

S obzirom na okolnosti, ne generalno gledano naravno. Pobogu, ocekujete od ove mediokritetske grupe da budu showtime Lejkersi u najgorem stretchu sezone.

Posted
3 minutes ago, Mos said:

S obzirom na okolnosti, ne generalno gledano naravno. Pobogu, ocekujete od ove mediokritetske grupe da budu showtime Lejkersi u najgorem stretchu sezone.

ne ocekujem ja nista. ja sam napisao da je potpuno normalno da su pali, premoreni su. ali opet, 20 razlike bacis u vodu, e pa jbg.

Posted (edited)
5 minutes ago, Mos said:

koje u okolnoti bile kad su gubili od wizzarda bez pola tima, cavsa, atlante... ocigledna je odlika ekipe da se ne pojavljuje na terenu protiv krs ekipa, i to je trenerova krivica.

Edited by Joe D
Posted
5 minutes ago, Joe D said:

koje u okolnoti bile kad su gubili od wizzarda bez pola tima, cavsa, atlante...

Okolnosti zestoke kurcobolje i diletantizma po principu 'mrzi nas', o cemu sam pisao ceo oktobar, novembar i decembar. Ovo veceras nema veze sa tim. 

Posted

naravno da ima. pobedili dve jake ekipe pa misle da ce ovi sami da se dobiju. takav je mentalitet ekipe od starta sezone.

Posted

Wtf, otkud ovo lajv na zvaničnom SkySports kanalu

Posted

Kad je takav liflder, naravno da ce cela ekipa imati takav mentaliter. Pogotovu sa Milsapom povredjenim.

Posted

Mentalitet ekipe koja je imala najbolji start u istoriji fransize? 

Posted

Left fielder? MLB topić je ispod 

:Jova:

Posted

Nude se i jedni i drugi
Kao da namerno ne zele pobedu :D pa petljaju u napadu

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...