ToniAdams Posted January 26, 2020 Posted January 26, 2020 28 minutes ago, kralj said: Jbt, šta radi ova debilčina na poluvremenu... dosao ovo da napisem. jebeno ne verujem. stoka.
3opge Posted January 26, 2020 Posted January 26, 2020 (edited) Cobe Bryant, cerka i jos troje poginuli u helikopterskoj nesreci Edited January 26, 2020 by 3opge
harper lee Posted January 26, 2020 Posted January 26, 2020 Strasno. Od Senine pogibije veci sportista nije na ovakav nacin zavrsio zivot. I jos cerka s njim. Tuga.
Have_Fun Posted January 26, 2020 Posted January 26, 2020 Gledam DEN-HOU, mec zanimljiv, preokreti, rezultatska klackalica, ali slika samo prolazi.. uopste ne mogu da se skoncentrisem i pratim desavanjaProlaze mi kroz glavu Kobijeve igreKoliko sam ga samo mrzeo.Bilo je tesko navijati protiv njega jer je uvek zeleo da pobedi.Mrzeo sam ga zbog toga sto je pobedio KingseMrzeo sam ga jer je prisao tako blizu JordanuA divio sam mu seSvaki potez je bio tako kosarkaskiRad nogu, igra ledjima, sut iz okreta, ma lud covekOnaj dokumentarac, oprostajno pismo koje je ostavio kosarci kao igri, intervjui, komentarisanje igre, prepoznavanje sta ce protivnik sledece uraditi.. covek je ziveo kosarku svakog momentaJbt toliko smo ga pratili, toliko se pisalo o njemu, gledali, citali.. kao da ga znasSent from my SM-G950F using Tapatalk
freakns Posted January 26, 2020 Posted January 26, 2020 when win doesn't feels like win... covece, gledas tekmu, i prolazi ti Kobe kroz glavu, strasno... u drugom poluvrenu sam malo vise obracao paznju na tekmu, ali ipak... i dalje nevera
Goranz Posted January 26, 2020 Posted January 26, 2020 Izgleda da ih je ukupno bilo devetoro u helikopteru.
mraki Posted January 26, 2020 Posted January 26, 2020 (edited) da, to su izgleda zvaničnici izjavili. Edited January 26, 2020 by mraki
ducca Posted January 26, 2020 Posted January 26, 2020 Takodje kancelarija okružnog šerifa je izjavila da su TMZ objavili vest pre nego što je policija javila porodicama. Jbt
SNARC Posted January 26, 2020 Posted January 26, 2020 Slicno kao za Glogovca i Divljana.. Imam osecaj da mi je milion puta bio u kuci. Ogroman respekt sam imao za sve sto je umeo i radio na terenu..a veoma sam retko za njega ili njegov tim navijao. Jako mi je zao.
theanswer Posted January 26, 2020 Posted January 26, 2020 1 minute ago, ducca said: Takodje kancelarija okružnog šerifa je izjavila da su TMZ objavili vest pre nego što je policija javila porodicama. Jbt Ali kakva je to policija iz koje ode leak TMZ-u pre nego što jave porodici.
napadaj Posted January 26, 2020 Posted January 26, 2020 Neverovatno je šta se desilo u prvom sledećem napadu na utakmici Sparsa i Reptorsa - https://streamable.com/uh6m0 Košarka je stala na trenutak. Fascinantno.
Recommended Posts