May 16May 16 1 hour ago, garcia said:Niko ne prati Your Friends & Neighbors?Kidaju. Jedna od boljih serija u prethodnih par godina. Prvih par epizoda prve sezone su, meni barem, daleko ispod kvaliteta ostatka serijala. Ova pretposlednja epizoda iz ove sezone zasad, sa sahranom, je pravo malo remek delo. Odlican storytelling, uz sjajno (verodostojno, a gdegod je imalo smisla, i duhovito) pokrivanje prilicno ozbiljnih tema: kriza srednjeg doba, porodicni odnosi, depresija ili perimenopauza npr, sa briljantnom Amandom Peet. U samom castu nema slabe tacke - Hem sjajan, Marsden u drugoj sezoni fenomenalan, a tu je od skora i nasa Australijanka. Apsolutna preporuka za svakog ko nije stigao da baci pogled.
June 4Jun 4 Druga grana (odlične!) serije For All Mankind. Ovdje pratimo alternativnu istoriju razvoja sovjetskog svemirskog programa. Produkcijaja je veoma kvalitetna.Nakon prve epizode mogu da preporučim, ali uz napomenu - ideološki filter kroz koji zapadna filmska preduzeća opisuju sovjetski svijet, pa još alternativni, još je izraženiji nego u HBO Černobilu.
June 8Jun 8 Jel neko poceo da gleda "Cape Fear" s Bardemom? Ne zelim da unistim lepo secanje na Michama i Peka, a ni na De Nira i Nolta a opet me vuce zelja i radoznalost kako su to ponovo obradili.
June 9Jun 9 Sinoc zavrsio drugu sezonu Your Friends & Neighbors. Odlicna, mnogo bolja od prve mada mi se nedovrsenost poslednje epizode koja vodi u trecu sezonu nije svidela. U svakom slucaju jedna od boljih serija u poslednje vreme.