Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Apple tv +

Featured Replies

Tamo nalazim ono sto ne mogu na drugim mestima.

• Replies 123
  • Views 18.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Svi likovi iz prve sezone ponovo u istoj klaustrofobicnoj sobi jos 10 epizoda? Jezivo brt, trebalo bi da udarim po nekoj jacoj drozi da bih to sve odgledao.

• Najbolja serija u poslednjih nekoliko godina, baš sam se oduševio prvom sezonom, najluđe od svega da bangavi ben stiller ovo režira, da sam to znao ne bih se nikad u životu naterao da pogledam seriju.

• Nisam gledao Tenet, ali mislim da preteruješ sa ocenom Asimovljevih likova. Ne moraju da budu "bez ličnosti, cilja, i rasta", moraju samo da budu epizodni.   Ne bi bila nikakva specijalna in

Posted Images

odlicna prva epizoda sa special guest superstarom, druga je za nijansu slabija. ko voli seth rogena eto mu prave poslastice.

• 2 weeks later...
  • 1 month later...

Odgledao prve dve epizode Murderbot-a.

Kratke (20-ak minuta), malo sci-fi, malo sarkazma i humora, za sad nije lose.

• 2 months later...

Gleda li neko drugu-treću sezonu Zadužbine?

Ja ne, ali slučajno mi iskočio ovaj klip na YT i užasno me iznervirao.

Hoće Cleon da uništi "legacy" ove mučenice pa odlučuje da joj pobije, pazsad, sve čukun-čukun babe i dede, kao i sve one koji su od njih potekli, dakle njeno šire porodično stablo isuse

Alo, klonaro, to se ne zove nasleđe! Njeno nasleđe bi bili ljudi potekli od nje, ne ljudi od kojih je ona potekla, a posebno ne ljudi sa kojima je u srodstvu u četvrtom ili petom kolenu! D

Na stranu što ~700 zvuči premalo po uslovima koje on opisuje (trebalo bi da su milijarde u pitanju ako se računaju in-laws pet generacija unazad), ipak je najluđe što misli da je njoj stalo do tih ekstremno udaljenih rođaka!

- Ej, umro Brana, car ga osudio na smrt.

- Koji Brana?

- Pa Brana, onaj sa kojim si delila čukun-čukundedu a nisi ni znala.

- A Braaaana, pa što ne kažeš...

Trenutno sam u guzvi, ali verujem na jesen ce zena da zapne da vidimo sta radi The Mule.

Da li je neko gledao Platonic (2023) i vredi li bacanja letnjeg vremena?

Ako volis Seth Rogena, skroz OK serijica. Zena i ja uzivali. Prekjuce krenula i druga sezona, gde su samo nastavili gde su stali u prvoj. Rose Byrne je sjajna, deluje da su oboje bas uzivali radeci ovo. BTW, ista ekipa je potpisala i The Studio ranije ove godine, a gde scenarista Nick Stoller glumi samoga sebe. Ljudi presli igricu, rade ono sto vole i pritom se super zezaju, sebe stedeci najmanje.

Iako nisam neki fan Rogena, uzeo da gledam ovih dana Studio i svidja mi se. Fina letnja razbibriga..

Meni odlična, blaaaagi vajb Entouragea, ali opet drugačije.

1 hour ago, Nebojsa said:

BTW, ista ekipa je potpisala i The Studio ranije ove godine, a gde scenarista Nick Stoller glumi samoga sebe. Ljudi presli igricu, rade ono sto vole i pritom se super zezaju, sebe stedeci najmanje.

Pomenuti Entourage je to uradio pre 15 godina. U tom segmentu je posebno iskidao Met Dejmon, "njegova" epizoda je bila vrhunska na više nivoa.

pogledao prve tri epizode druge sezone - ki-da-nje! sam rogen je izjavio da misli da je druga sezona napisana bolje od prve - petominutna tirada na temu sidni svini iz trece epizode je svojevrsna tv series disertacija vredna bar jedne direktne emi nagrade - nema potrebe za bilo kakvim glasanjem, bolje od onoga ne moze laugh

da dodam da ni sam nisam rogenov fan, dapace - no, ovo sto je uradio sa the studio i u platonicu je vecim delom vrhunski tv program - duhovito, pametno i ostro. ogrnut stonerskim plastom toboznje naivnosti, uspeva da provuce jako zajebane teme polivajuci establishment/americko drustvo uopste silinom jednog riki dzervejza, al' malo suptilnije, taman toliko that he can get away with it. postao je jako ozbiljan igrac ziga

• 2 weeks later...

Počela sinoć da gledam Disclaimer

Ako je suditi po prvoj epizodi, svideće mi se. Stvari se uklapaju kockicu po kockicu kako radnja odmiče, nije sve na prvu loptu, što volim. A ima i mačaka 😄

Jedino mi malo odvlači pažnju Saša Baron K. - glumi ozbiljnu ulogu, nisam navikla na to!

On 22. 8. 2025. at 13:48, bisa said:

Počela sinoć da gledam Disclaimer

Ako je suditi po prvoj epizodi, svideće mi se. Stvari se uklapaju kockicu po kockicu kako radnja odmiče, nije sve na prvu loptu, što volim. A ima i mačaka 😄

Jedino mi malo odvlači pažnju Saša Baron K. - glumi ozbiljnu ulogu, nisam navikla na to!

Joj, ja sam to davno gledala i sećam se samo da sam epski popizdela iz razloga u koje ne mogu da ulazim jer mora da se spojluje. Ali recimo da osnovna premisa nema nikakvog, ali nikakvog smisla.