April 4, 20251 yr odlicna prva epizoda sa special guest superstarom, druga je za nijansu slabija. ko voli seth rogena eto mu prave poslastice.
April 16, 20251 yr Looks weird, ali mozda ne bude losehttps://www.youtube.com/watch?v=7fQf2o2kEMQIzasle prve cetiri epizode.
April 17, 20251 yr 11 hours ago, jms_uk said:Looks weird, ali mozda ne bude losehttps://www.youtube.com/watch?v=7fQf2o2kEMQIzasle prve cetiri epizode.Ima mi neki vajb na Fargo.
May 18, 20251 yr Odgledao prve dve epizode Murderbot-a.Kratke (20-ak minuta), malo sci-fi, malo sarkazma i humora, za sad nije lose.
July 31, 2025Jul 31 Gleda li neko drugu-treću sezonu Zadužbine?Ja ne, ali slučajno mi iskočio ovaj klip na YT i užasno me iznervirao.Hoće Cleon da uništi "legacy" ove mučenice pa odlučuje da joj pobije, pazsad, sve čukun-čukun babe i dede, kao i sve one koji su od njih potekli, dakle njeno šire porodično stablo Alo, klonaro, to se ne zove nasleđe! Njeno nasleđe bi bili ljudi potekli od nje, ne ljudi od kojih je ona potekla, a posebno ne ljudi sa kojima je u srodstvu u četvrtom ili petom kolenu! Na stranu što ~700 zvuči premalo po uslovima koje on opisuje (trebalo bi da su milijarde u pitanju ako se računaju in-laws pet generacija unazad), ipak je najluđe što misli da je njoj stalo do tih ekstremno udaljenih rođaka!- Ej, umro Brana, car ga osudio na smrt. - Koji Brana? - Pa Brana, onaj sa kojim si delila čukun-čukundedu a nisi ni znala. - A Braaaana, pa što ne kažeš...
July 31, 2025Jul 31 Trenutno sam u guzvi, ali verujem na jesen ce zena da zapne da vidimo sta radi The Mule.
August 8, 2025Aug 8 Ako volis Seth Rogena, skroz OK serijica. Zena i ja uzivali. Prekjuce krenula i druga sezona, gde su samo nastavili gde su stali u prvoj. Rose Byrne je sjajna, deluje da su oboje bas uzivali radeci ovo. BTW, ista ekipa je potpisala i The Studio ranije ove godine, a gde scenarista Nick Stoller glumi samoga sebe. Ljudi presli igricu, rade ono sto vole i pritom se super zezaju, sebe stedeci najmanje.
August 8, 2025Aug 8 Iako nisam neki fan Rogena, uzeo da gledam ovih dana Studio i svidja mi se. Fina letnja razbibriga..
August 8, 2025Aug 8 Meni odlična, blaaaagi vajb Entouragea, ali opet drugačije.1 hour ago, Nebojsa said: BTW, ista ekipa je potpisala i The Studio ranije ove godine, a gde scenarista Nick Stoller glumi samoga sebe. Ljudi presli igricu, rade ono sto vole i pritom se super zezaju, sebe stedeci najmanje.Pomenuti Entourage je to uradio pre 15 godina. U tom segmentu je posebno iskidao Met Dejmon, "njegova" epizoda je bila vrhunska na više nivoa.
August 14, 2025Aug 14 pogledao prve tri epizode druge sezone - ki-da-nje! sam rogen je izjavio da misli da je druga sezona napisana bolje od prve - petominutna tirada na temu sidni svini iz trece epizode je svojevrsna tv series disertacija vredna bar jedne direktne emi nagrade - nema potrebe za bilo kakvim glasanjem, bolje od onoga ne moze da dodam da ni sam nisam rogenov fan, dapace - no, ovo sto je uradio sa the studio i u platonicu je vecim delom vrhunski tv program - duhovito, pametno i ostro. ogrnut stonerskim plastom toboznje naivnosti, uspeva da provuce jako zajebane teme polivajuci establishment/americko drustvo uopste silinom jednog riki dzervejza, al' malo suptilnije, taman toliko that he can get away with it. postao je jako ozbiljan igrac
August 22, 2025Aug 22 Počela sinoć da gledam DisclaimerAko je suditi po prvoj epizodi, svideće mi se. Stvari se uklapaju kockicu po kockicu kako radnja odmiče, nije sve na prvu loptu, što volim. A ima i mačaka 😄Jedino mi malo odvlači pažnju Saša Baron K. - glumi ozbiljnu ulogu, nisam navikla na to!
August 27, 2025Aug 27 On 22. 8. 2025. at 13:48, bisa said:Počela sinoć da gledam DisclaimerAko je suditi po prvoj epizodi, svideće mi se. Stvari se uklapaju kockicu po kockicu kako radnja odmiče, nije sve na prvu loptu, što volim. A ima i mačaka 😄Jedino mi malo odvlači pažnju Saša Baron K. - glumi ozbiljnu ulogu, nisam navikla na to!Joj, ja sam to davno gledala i sećam se samo da sam epski popizdela iz razloga u koje ne mogu da ulazim jer mora da se spojluje. Ali recimo da osnovna premisa nema nikakvog, ali nikakvog smisla.