August 27, 2025Aug 27 1 hour ago, Patty Lee said:Joj, ja sam to davno gledala i sećam se samo da sam epski popizdela iz razloga u koje ne mogu da ulazim jer mora da se spojluje. Ali recimo da osnovna premisa nema nikakvog, ali nikakvog smisla.Tačno znam na šta misliš i apsolutno se slažem.Osim te epske nelogičnosti ima ih još nekoliko... Neke su manje ili više uvjerljivo otklonjene na kraju, ali su me celo vreme žuljale, ali opet ne toliko da bih prekinula gledanje.Ali mačke ❤️
September 1, 2025Sep 1 On 31. 7. 2025. at 23:20, Weenie Pooh said:Gleda li neko drugu-treću sezonu Zadužbine?Ja ne, ali slučajno mi iskočio ovaj klip na YT i užasno me iznervirao.Hoće Cleon da uništi "legacy" ove mučenice pa odlučuje da joj pobije, pazsad, sve čukun-čukun babe i dede, kao i sve one koji su od njih potekli, dakle njeno šire porodično stablo Alo, klonaro, to se ne zove nasleđe! Njeno nasleđe bi bili ljudi potekli od nje, ne ljudi od kojih je ona potekla, a posebno ne ljudi sa kojima je u srodstvu u četvrtom ili petom kolenu! Na stranu što ~700 zvuči premalo po uslovima koje on opisuje (trebalo bi da su milijarde u pitanju ako se računaju in-laws pet generacija unazad), ipak je najluđe što misli da je njoj stalo do tih ekstremno udaljenih rođaka!- Ej, umro Brana, car ga osudio na smrt.- Koji Brana?- Pa Brana, onaj sa kojim si delila čukun-čukundedu a nisi ni znala.- A Braaaana, pa što ne kažeš...meni je ta serija vr' vr'ova! gleda se treca sezona uredno! ta scena za koju si se zakacio u negativnom kontekstu je zapravo super scena! meni je pokazalo npr da covek koji ima apsolutnu moc, moze da ti pobije sve sto znas i ne znas u jednom trenutku. ako si provalio i zvuk, odn. kada je odobrio da se taj postupak sprovede, nastala je apsolutna tisina u tom vrtu - ptice i ostali insekti. to pokazuje da su poznanici, prijatelji koji su tu bili takodje stradali - jezivo ako se ja pitam. Edited September 1, 2025Sep 1 by hoffnung
September 29, 2025Sep 29 Ovo mi izgleda zanimljivo, a nekako je i aktuelno... Ima ovde više o tome, koga zanima.
November 8, 2025Nov 8 On 1. 9. 2025. at 23:37, hoffnung said:meni je ta serija vr' vr'ova! gleda se treca sezona uredno! ta scena za koju si se zakacio u negativnom kontekstu je zapravo super scena! meni je pokazalo npr da covek koji ima apsolutnu moc, moze da ti pobije sve sto znas i ne znas u jednom trenutku. ako si provalio i zvuk, odn. kada je odobrio da se taj postupak sprovede, nastala je apsolutna tisina u tom vrtu - ptice i ostali insekti. to pokazuje da su poznanici, prijatelji koji su tu bili takodje stradali - jezivo ako se ja pitam.Ja sam na pola treće sezone Ja stvarno pokušavam da se isprimam ali pored estetike ne budi mi ova serija nikakve dublje emocije niti neku veću zainteresovanost. Mislim da je previše kompleksna za tv format.
November 17, 2025Nov 17 Crno humorni sf ,nema nešto poznatih glumaca osim BCS advokatice Bizarna priča ali lagana za gledanje ,može da se odmori mozak
November 18, 2025Nov 18 I ja skinuo prve 3 epizode ali nikako da pocnem. Cekam da neko opljuje pa da batalim u startu ili da pohvali pa da izbindzujem kad izadju sve epizode.
November 26, 2025Nov 26 On 11/17/2025 at 2:16 PM, Lo Zingaro said:Jel poceo neko?Krenuo ja sinoć, pogledao prve dve i zalepih se!Sviđa mi se ideja i kako napreduje - preporuka bar za sada
November 26, 2025Nov 26 Nema te sile da me natera da gledam po epizodu nedeljno bilo čega u 2025. godini...
May 12May 12 Odlična za sada, spoj horora i humora gde i jedno i drugo funkcioniše. Šteta što nisu izbacili sve odjednom da se bindžuje kako bog nalaže. Velšanin je zaista sjajan glumac, prisećam se gilti pležr- The Americans sa njime.