Mil@n Posted March 8, 2022 Posted March 8, 2022 15 minutes ago, renne said: ja sam ti na ignoru? Jel tebi ceo forum na ignoru? Dnevno uradiš to 10 puta, ponoviš što je neko napisao post ili najdalje dva iznad tebe
*edited by mod Posted March 8, 2022 Posted March 8, 2022 (edited) 54 minutes ago, renne said: ja sam ti na ignoru? Niko mi nije na ignore😃 Samo sam ustao i video update, skroz sam zaboravio da je to danas pa se prijatno iznenadio. Vidim obećavaju svoje filmove na strimu 45 dan od bioskopske premijere. Edited March 8, 2022 by *edited by mod .
Frank Pembleton Posted March 8, 2022 Posted March 8, 2022 HBO Max ima slično grafičko okruženje kao Netflix... ... Shiit has hit the fan
radisa Posted March 8, 2022 Posted March 8, 2022 5 minutes ago, Frank Pembleton said: HBO Max ima slično grafičko okruženje kao Netflix... ... Shiit has hit the fan Samo je na netflixu preglednije...
renne Posted March 8, 2022 Posted March 8, 2022 12 minutes ago, *edited by mod said: Niko mi nije na ignore😃 Samo sam ustao i video update, skroz sam zaboravio da je to danas pa se prijatno iznenadio. Vidim obećavaju svoje filmove na strimu 45 dan od bioskopske premijere. ma ok to, nego sam dva sata pre tebe napisao skoro isti post 1
gospa buba Posted March 8, 2022 Posted March 8, 2022 Tu je, isti user/Pass kao za Go i teraš...jel treba neshto da se preduzima posebno ili se samo nastavlja na iste parametre? sent from novi mnogo jak bubamoto.
mraki Posted March 8, 2022 Posted March 8, 2022 Nova aplikacija, isti parametri. Ne treba čak ni na onu opciju preko operatera ko je tako, samo odmah username i pass.
gospa buba Posted March 8, 2022 Posted March 8, 2022 oke, tenksic. to sam kupila onomad i nisam josh nishta gledala, svi gledaju ja nikako sent from novi mnogo jak bubamoto.
steins Posted March 8, 2022 Posted March 8, 2022 9 hours ago, renne said: Krenuo je HBO Max naslovi su u 4k, dolby atmos, Vision, baš lepo Pomozi mi - gde su podešavanja za 4k i ostalo? Ili on automatski pušta ono što je u 4k
renne Posted March 8, 2022 Posted March 8, 2022 Sve automatski, prepoznaje rezoluciju tv-a, mogućnosti tva, brzinu mreže 1
John Coltrane Posted March 8, 2022 Posted March 8, 2022 Instalirao na mobu tj. preusmerio me sa HBO GO, hoću na ostalim uredjajima. Vidim imaju free sadržaj, tipa dokumentarac o Džabaru Minority of one (možda je to neka promo fora kad odeš na sajt HBO MAX). Ali vidim da reklamiraju i npr South park koji je izgleda nedostupan za Srbiju.
radisa Posted March 8, 2022 Posted March 8, 2022 4 minutes ago, morgana said: sta valja sto nismo imali na pokojnom gou? ili gu Ima novih filmova, dina, matrix... 1
Frank Pembleton Posted March 8, 2022 Posted March 8, 2022 Nešto mi ne rade titlovi.Odaberem i ništa... ... Shiit has hit the fan
fusion_ Posted March 8, 2022 Posted March 8, 2022 Ne radi na Android TV. Napisali su na fb da rade na rešavanju tog problema.
Recommended Posts