Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

HBO Max

Featured Replies

Rooster

• Replies 1.4k
  • Views 139.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Nakon 20 godina pogledao ponovo Band of Brothers - remek-djelo savremene kinematografije o paklu rata iz vizure običnih vojnika. Henks je ovdje producent i režiser, a kasnije je sebi dao oduška sa dru

• *edited by mod
    *edited by mod

• Stvarno je odličan The Night Of, ne znam što sam toliko čekao da ga gledam.

Posted Images

12 hours ago, Weenie Pooh said:

Vidi se da je trešina od prvog minuta prve epizode prve sezone, a dalje sve ide nizbrdo.

Ne znam kakvom se otpetljavanju nadaš kad su tek na kraju prošle uveli putovanje kroz vreme, mašina se tek zahuktava!

Putovanje kroz vreme je valjda standardni trope ove vrste serija. Naravno da je treš, s tim što za razliku od nekih, ovde su likovi solidno razvijeni i glumci su IMHO dobri pa je zato gledljivo. Moja draga se baš primila na seriju, I can take it or leave it, i ne očekujem previše kohezije.

Premda ima YT analitičara koji baaaaaaš mnogo učitavaju u pojavu Kralja Čoveka u Žutom i ceo storytelling aspekt koje se provlači od S01E01 kroz Ethana.

12 hours ago, Amos said:

Daj nešto dobro, a novo, kad si već tu.

Neam, sve je sranje, the world is a bonfire.

3 hours ago, Nebojsa said:

Rooster

Gledam, sviđa mi se, kapiram da to i zvanično znači da sam postao sredovečan cry

58 minutes ago, Sammael said:

Premda ima YT analitičara koji baaaaaaš mnogo učitavaju u pojavu Kralja Čoveka u Žutom

To je ovaj

devojčica?

16 hours ago, Weenie Pooh said:

Vidi se da je trešina od prvog minuta prve epizode prve sezone, a dalje sve ide nizbrdo.

zoran-stanojevic-rts.gif

Edited by Rudolf Pingvinoglu

Krenuo Half Man, prva od šest epizoda je dostupna. Kritike kažu ili 5/5 ili 1/5, nema sredine.

Od autora Baby Reindeer.

Euforija je Tarantino, ti ste

Jel gledao neko Station Eleven?

Često mi je iskakala kojekude kao sjajno plasirana na kojekakvim listama, i evo na pola sam i iskreno patim se kao Isus...

Prosao kroz iste patnje pre par godina i odustao na pola trece epizode. Secam se da mi je tih par sati tada delovalo bar kao 10...

9 hours ago, Mil@n said:

Jel gledao neko Station Eleven?

Često mi je iskakala kojekude kao sjajno plasirana na kojekakvim listama, i evo na pola sam i iskreno patim se kao Isus...

Meni se svidela ali ako nije do sada batali

Problem Froma je što traje predugo. Sve likove su izvozali od euforije do očaja i samo ih vrte u krug, iskoriste ih u par epizoda, pa gurnu u pozadinu. Pravila univerzuma su jednako nerazumljiva gledaocima i učesnicima i još se stalno mijenjaju. Drvo je jednom radilo ovo, pa ono, sad će nešto treće..

Ranije su mi išli na živce samo žena Fatima i njen dječko sa svojim ludilom od romanse, sad me nervira većina karaktera, samo nešto hukću i zamuckuju u frasovima.

Upadljivo je odsustvo konkretnih užasa u prve 3 epizode. yawn2

Ubedljivo najbolji lik i najbolje odglumljen je Viktor. Baš takav bi bio neko ko je došao kao dete i odrastao na onom mestu.

Ja sad samo strepim nad Sarinom sudbinom. sleep Ništa mi se ne sviđa što je demonska devojčica baš nju pikirala. Nadam se da će baš Sara biti ta koja je provali.

Kapiram da će policajka imati neki redemption arc u kom će zaginuti.

Meni From dobar, bas odgledao ovu trecu epizodu. Samo se nadam da ce u skoroj buducnosti krenuti odmotavanje, jer i dalje samo dodaju i dodaju , a nema bas puno materijala unutar likova da se to isprati

Spojlercina

Mislim da konkretnih uzasa nema jos u ovom serijalu jer, kao sto rece devojcica dok je ubijala svestenika, u ovom delu igrice se mestanu medjusobno glodju i ona/on je povukao smajlije ...