April 23Apr 23 12 hours ago, Weenie Pooh said:Vidi se da je trešina od prvog minuta prve epizode prve sezone, a dalje sve ide nizbrdo.Ne znam kakvom se otpetljavanju nadaš kad su tek na kraju prošle uveli putovanje kroz vreme, mašina se tek zahuktava!Putovanje kroz vreme je valjda standardni trope ove vrste serija. Naravno da je treš, s tim što za razliku od nekih, ovde su likovi solidno razvijeni i glumci su IMHO dobri pa je zato gledljivo. Moja draga se baš primila na seriju, I can take it or leave it, i ne očekujem previše kohezije.Premda ima YT analitičara koji baaaaaaš mnogo učitavaju u pojavu Kralja Čoveka u Žutom i ceo storytelling aspekt koje se provlači od S01E01 kroz Ethana.
April 23Apr 23 12 hours ago, Amos said:Daj nešto dobro, a novo, kad si već tu.Neam, sve je sranje, the world is a bonfire.
April 23Apr 23 3 hours ago, Nebojsa said:RoosterGledam, sviđa mi se, kapiram da to i zvanično znači da sam postao sredovečan
April 23Apr 23 58 minutes ago, Sammael said:Premda ima YT analitičara koji baaaaaaš mnogo učitavaju u pojavu Kralja Čoveka u ŽutomTo je ovajdevojčica?
April 23Apr 23 16 hours ago, Weenie Pooh said:Vidi se da je trešina od prvog minuta prve epizode prve sezone, a dalje sve ide nizbrdo. Edited April 23Apr 23 by Rudolf Pingvinoglu
April 24Apr 24 Krenuo Half Man, prva od šest epizoda je dostupna. Kritike kažu ili 5/5 ili 1/5, nema sredine.Od autora Baby Reindeer.
May 3May 3 Jel gledao neko Station Eleven? Često mi je iskakala kojekude kao sjajno plasirana na kojekakvim listama, i evo na pola sam i iskreno patim se kao Isus...
May 3May 3 Prosao kroz iste patnje pre par godina i odustao na pola trece epizode. Secam se da mi je tih par sati tada delovalo bar kao 10...
May 3May 3 9 hours ago, Mil@n said:Jel gledao neko Station Eleven?Često mi je iskakala kojekude kao sjajno plasirana na kojekakvim listama, i evo na pola sam i iskreno patim se kao Isus...Meni se svidela ali ako nije do sada batali
May 5May 5 Problem Froma je što traje predugo. Sve likove su izvozali od euforije do očaja i samo ih vrte u krug, iskoriste ih u par epizoda, pa gurnu u pozadinu. Pravila univerzuma su jednako nerazumljiva gledaocima i učesnicima i još se stalno mijenjaju. Drvo je jednom radilo ovo, pa ono, sad će nešto treće.. Ranije su mi išli na živce samo žena Fatima i njen dječko sa svojim ludilom od romanse, sad me nervira većina karaktera, samo nešto hukću i zamuckuju u frasovima.Upadljivo je odsustvo konkretnih užasa u prve 3 epizode.
May 5May 5 Ubedljivo najbolji lik i najbolje odglumljen je Viktor. Baš takav bi bio neko ko je došao kao dete i odrastao na onom mestu.
May 5May 5 Ja sad samo strepim nad Sarinom sudbinom. Ništa mi se ne sviđa što je demonska devojčica baš nju pikirala. Nadam se da će baš Sara biti ta koja je provali.Kapiram da će policajka imati neki redemption arc u kom će zaginuti.
May 6May 6 Meni From dobar, bas odgledao ovu trecu epizodu. Samo se nadam da ce u skoroj buducnosti krenuti odmotavanje, jer i dalje samo dodaju i dodaju , a nema bas puno materijala unutar likova da se to isprati SpojlercinaMislim da konkretnih uzasa nema jos u ovom serijalu jer, kao sto rece devojcica dok je ubijala svestenika, u ovom delu igrice se mestanu medjusobno glodju i ona/on je povukao smajlije ...