November 28, 20195 yr Ma Natko je crko, plus je dobio zutu kartu, nemamo mi adekvatne (ili ikakve) zamene. Fali nam i Markec. Ali jbt, 2:0 i igrac vise, da li je iko ikada prosuo to u istoriji fudbala.
November 28, 20195 yr Stojke je neopisiv kreten, ali Savo je isključivi krivac za ovo. Za 20 minuta je prosuo sve što je uradio ove sezone.
November 28, 20195 yr Imali smo sudjenje ko zvezda u nasoj ligi al opet ne vredi, ne dade se usranom do potoka
November 28, 20195 yr Od 50tog padamo iz nekog razloga neverovatno. A taman pomislio kako davno nismo imali ovako konkretne ideje u napadu. Šteta.
November 28, 20195 yr 2 minutes ago, April said: Boli me kurac više i za fudbal i za Partizan Sent from fav toy +! Uzdravlje, braćo, ja sad idem.
November 28, 20195 yr Zašto je uopšte ulazio Šćekić? Lik je najsporiji fudbaler na kugli zemaljskoj, tumara nešto po terenu bez ikakvog smisla, kao zatvara prolaze, šta li... Edited November 28, 20195 yr by Mark Rothko
November 28, 20195 yr Just now, ubibobi said: Dok su imali snage da ih dotuku ispadali su sebična govna...svi redom Plus hiljadu Hteli da se proslave i prodaju. Usta ih bolela
November 28, 20195 yr 5 minutes ago, April said: Boli me kurac više i za fudbal i za Partizan Sent from fav toy sam znas da nije tako.
November 28, 20195 yr 3 minutes ago, ZokiAsov said: ne dade se usranom do potoka +1 jedan od retkih smislenih komentara
November 28, 20195 yr Posle ove Savine bruke ne želim više ni da gledam Partizan. Obrukao se. Kukavički vadi Natha a već izašao Suma, da bi uveo nekoliko balvana. Dobio je po nosu zasluženo. Imaš igrača više i ti se braniš ko pička. Želim da ode iz Partizana.
November 28, 20195 yr Nikada domaći treneri neće naučiti da gomilanje odbrambenih igrača ne znači da će se tim bolje braniti, kao što gomilanje napadača ne znači da će se igrati viktorija pred golom protivnika, a POSEBNO ako se igra u neuigranoj formaciji...