December 2, 2025Dec 2 Malokrvan Atletiko u drugom poluvremenu. Cholo opet trci u svlacionicu bez pozdrava, mora Flik da ga juri po stepenicama.
December 3, 2025Dec 3 učinilo mi se da je komentator rekao da je ovo prva asistencija Trenta Alexandera u Realu?jeste da je bilo na centru i da je Kilian posle toga pretrčao pola terena protiv kompletne odbrane Athletica, ali ok, lepo je promenio stranu, piše se asistencija
December 6, 2025Dec 6 Cholo opamprcio jos jednu godinu ali izgleda da su vlasnici prezadovoljni sa statusom u 4 prvoplasiranih.
December 7, 2025Dec 7 Usetao se covek u gol za 2-0.Priznajem da bih i ja napusavao sudiju, koliko nije imeo da pusti prednost. Real nesposoban napred, koliko i mi u nasoj ligi.
December 7, 2025Dec 7 nisam gledo al podržavam žao mi samo što Jago Aspas nije metno nijedan(ali aj dobro, bar je asistirao za drugi)
December 19, 2025Dec 19 Ali sudije koje već 100 godina žive u guzici "kraljevskog" kluba... Koliko odvratan klub...Shamelessly robbed a 3rd division side 😂.mp4