October 5, 2025Oct 5 Očekivano. Ne znaju ljudi da igraju u gostima da im život zavisi od toga. Selta šest puta 1:1, treba i to znati.Kako se ovaj Lengle šeta od jednog velikog kluba do drugog je misterija.
October 9, 2025Oct 9 Po meni prerano - 3 poraza, od 6, su već Real, Barsa i Viljareal. Ne znam koliko mu bodova ovi iz uprave očekivali?
October 9, 2025Oct 9 1 hour ago, Lancia said:Paunovic prvi trener ove godine koji je dobio otkaz.Nezahvalni ćaci iz Ovijeda, 24 godine nisu bili u najvišem rangu i sad otkaz treneru koji ih je tu doveo. Plus im je raspored bio paklen
October 9, 2025Oct 9 Ne samo sto je raspored bio paklen, nego su i dobili Valensiju u gostima, koja igra ove godine dobar fudbal.
October 18, 2025Oct 18 Sevilla do 67 min vodila 1:0, a u 77. gubi 1:3 a stigli su da imaju i pauzu za vodu za to vreme
October 19, 2025Oct 19 Setih se one price kako je ovaj kurton bio spreman da proslavi imenovanje za najboljeg igraca godine..pa ga sjebali time sto su valjda imenovali Rodrija..I bude mi toplo oko srca
October 19, 2025Oct 19 Just now, Lancia said:Ja ovu ligu vise ne mogu da pratim.Steta sto nije ostalo 0:0.. Imali bismo prilike da gledamo kako Galaktikosi izvode atomski s leva u kaznenom sve dok ovaj bilmez ne svira penal.I steta. Edited October 19, 2025Oct 19 by SNARC