January 13Jan 13 14 hours ago, napadaj said:Poštovanje za to što je izgleda on tražio da ode, a ne da je dobio otkaz.Ovim govnima sve najgore, posebno Embapeu i Vinisijusu.Ima gde da ode.Xabi Alonso had a 71.4% win rate as manager of Real Madrid. That’s higher than Zinedine Zidane managed in both of his tenures (69.8% and 60.5%), more than Ancelotti 68.8%, and only 0.5% behind José Mourinho’s galactico era (71.9%).
January 15Jan 15 Nije za poredjenje jer je Anceloti vodio 234 puta a ovaj samo 34 puta, a Zidan preko 260 puta.Meni je neverovatno da Alonso nije provalio da mu je Anceloti ostavio odron u sredini terena, jer je Karlo taj koji je usro kad je dozvolio da ode Modric (koji je mogao jos godinu-dve da igra na istom nivou) i koji je drzao sve konce u sredini, a da adekvatna zamena nije ni pokusana da se dovede, nego su se dovodili napadaci. Pogotovu jer je i Alonso bio veznjak, samo je nastavio tu igru na "srecu", i sta ti Mbape i Vinisijus urade napred, bez ikakvog koncepta i rezona. O Rodrigu da ne pricamo, taj momak moze da izda knjigu "Kako sam sistematski unisten od idiota" - covek koji je bio dzoker, a cesto i glavni igrac, koji je lomio meceve u svim takmicenjima, je sklonjen na marginu prvo od Italijana, a Alonso samo nastavio i to.
January 17Jan 17 Ćabi posle mene potop Alonso. https://x.com/i/status/2012512071112417514Izmanipulisani navijači naseli na par tekstova burek novinara kako igrači ne vole kad trener viče...
January 17Jan 17 49 minutes ago, smooth.Op said:Ćabi posle mene potop Alonso.https://x.com/i/status/2012512071112417514Izmanipulisani navijači naseli na par tekstova burek novinara kako igrači ne vole kad trener viče...Kontekst?
January 18Jan 18 Provalio je,ali nije znao kakva dva kretena ima u ekipi,Vini i Mbape,tražio Zubimendija i jos bar jednog veznjaka,dobio kitu,tačnije skauting služba mu dala Hujsena i Argentinca.Zato i bele maramice juče Florentinu,bedan pokušaj da svali sve na Alonsa. Edited January 18Jan 18 by Bogotac
February 9Feb 9 Meni je nejasno kako je poništen drugi gol Ateltiku kad se lopta nije videla od glave pomoćnog sudije?
February 9Feb 9 Pa nije to jedina kamera na stadionu. Može se za zamrzavanje kadra koristiti pomoć kamere koja je videla momenat kontakta sa loptom, a na ovoj glavnoj kameri konstatovati ofsajd
February 9Feb 9 Jasno da nije jedina kamera, ali u prenosu su dali samo taj snimak a nije ni bilo ove video analize sa animacijom pozicija igraca.
February 12Feb 12 kakav gol atletica Streamff - 6183f6cdWith Streamff service you can share your video in two clicks, as easy as it sounds.
February 12Feb 12 Čolo Rapsodija, bog otac, jednom u sto godina sve ulazi. Edited February 12Feb 12 by Nevernik