March 3Mar 3 Grizman ima najgoru fudbalsku frizuru jos od Zube 2002.Barsa vodi 2:0, jos dva im trebaju, ovaj Mussa zamena za Oblaka poskidao nemoguce malo pre
March 3Mar 3 3:0 za Barsu, sad im jos jedan treba. Kunde izasao zbog povrede na pocetku, umesto njega Balde, malo pre Balde izasao zbog povrede.
March 3Mar 3 34 minutes ago, JohnnyD said:Grizman ima najgoru fudbalsku frizuru jos od Zube 2002.Jamal ipak gori
March 3Mar 3 Jbga ne zasluzuje Barca da prodje kad je onako lose odigrala prvu utakmicu. Kaze da Atletico nije igrao finale kupa od 2013. Evo sanse da osvoje.
March 4Mar 4 Utego Cholo... umesto da im Atletiko da gol na pocetku i resi sve, i da Barsa odtenkuje mec, ovako su izginuli ko Nemci nadajuci se da mogu da stignu. Sad su i fizicki i psihicki isrcpljeni i ima ga izduvaju i u LS i ligi. Jedan je Simeone. Edited March 4Mar 4 by JohnnyD
March 4Mar 4 7 hours ago, W.F.C. said:Kaze da Atletico nije igrao finale kupa od 2013. Evo sanse da osvoje.Čolo ima više finala LŠ nego Kupa Kralja
March 4Mar 4 Dobro, jesam samo ja slijep (+ pristrasan, uvijek za ATM, uvijek kontra barse-farse), ili je onaj penal za barsu bio čista gluma? Gledao u kafani, bez zaustavljanja i vraćanja slike, dakle, ali mi je izgledalo kao da se pimpler bacio sam… a od VAR-a ni pozdrava ni čestitke
March 4Mar 4 bio je faul i penal.nego onaj ponisten gol barsi u prvoj utakmici je bila bas sumnjiva situacija koju je var gledao jedno deset minuta.
March 14Mar 14 zasto klubove prodaju stalno amerikancima,evo atletiko prodat nekom fondu,kad o fudbalu nemaju pojma