Pantelija jr Posted October 28, 2023 Posted October 28, 2023 utisak na osnovu odgledanih posljednjih 5 min prvog i dosadašnjeg toka drugog: bože, koliko su iritantni igrači barse sa kukumavčenjem i bunjenjem i generalnim ciganjenjem na svaku sudijsku odluku... ali istini za volju, meni se učinilo da je onu ruku crnog realovog odbrambenog na ramenu izblajhanog meleza barsinog prilikom kornera pri kraju prvog trebalo VARiti...
Nevernik Posted November 4, 2023 Posted November 4, 2023 Girona bogovi Sosijedad ubija Barsu ali ne znaju da zabiju.
Nevernik Posted November 4, 2023 Posted November 4, 2023 (edited) I na kraju umesto 5:0 za Sosijedad Barsa zabija u poslednjoj sekundi. Ovo da se izučava na trenerskim školama u okviru predmeta Nezaslužene Pobede. Edited November 4, 2023 by Nevernik
Profesionalac Posted November 26, 2023 Posted November 26, 2023 (edited) Kakav nesrećan kiks Dmitrovića na Anoeti. Loše postavljanje kod slobodnjaka sa strane je nekako ispravio odbranom u prvi mah, ali posle odbrane mu se lopta odbila na nogu pa nazad u gol. Deluje da će biti zanimljiva tekma Edited November 26, 2023 by Profesionalac
Nevernik Posted December 3, 2023 Posted December 3, 2023 Ladno nisu ubacili klauzulu da blokiraju Feliksa, zabiće im tri gola. Sad će Čolo to da sredi.
MiddleClass Posted December 3, 2023 Posted December 3, 2023 Zasto ovo nije svirano kao penal nad Feliksom pred kraj prvog poluvremena?
Nevernik Posted December 3, 2023 Posted December 3, 2023 Očekivano. Da sam znao ranije mogao sam nešto i zaraditi. Atletiko ne bi zabio da su igrali do Božića.
pantelia Posted December 9, 2023 Posted December 9, 2023 Belingem 16 golova i 4 asistencije na prvih 18 utakmica 2
Miljenko Posted December 10, 2023 Posted December 10, 2023 Gledam A. Madrid-Almeria i mogu primetiti da su sudije dunsteri i u Spaniji. Prvo nije sudjeno cisto povlacenje kod prekida, gde je Savic teklovao protivnika, a onda Morata biva ocigledno oboren u kontri i nije sudjen faul. Kod mene ne bi ostao sudija koji bi sudio, posto bi svi bili suspendovani.
Nevernik Posted December 10, 2023 Posted December 10, 2023 Nisam gledao Gironu ove sezone, sad da vidimo da li vrede ili će Barsa, kao i Real, da se prošeta.
Recommended Posts