October 28, 20231 yr utisak na osnovu odgledanih posljednjih 5 min prvog i dosadašnjeg toka drugog: bože, koliko su iritantni igrači barse sa kukumavčenjem i bunjenjem i generalnim ciganjenjem na svaku sudijsku odluku... ali istini za volju, meni se učinilo da je onu ruku crnog realovog odbrambenog na ramenu izblajhanog meleza barsinog prilikom kornera pri kraju prvog trebalo VARiti...
November 4, 20231 yr I na kraju umesto 5:0 za Sosijedad Barsa zabija u poslednjoj sekundi. Ovo da se izučava na trenerskim školama u okviru predmeta Nezaslužene Pobede. Edited November 4, 20231 yr by Nevernik
November 26, 20231 yr Kakav nesrećan kiks Dmitrovića na Anoeti. Loše postavljanje kod slobodnjaka sa strane je nekako ispravio odbranom u prvi mah, ali posle odbrane mu se lopta odbila na nogu pa nazad u gol. Deluje da će biti zanimljiva tekma Edited November 26, 20231 yr by Profesionalac
December 3, 20231 yr Ladno nisu ubacili klauzulu da blokiraju Feliksa, zabiće im tri gola. Sad će Čolo to da sredi.
December 3, 20231 yr Očekivano. Da sam znao ranije mogao sam nešto i zaraditi. Atletiko ne bi zabio da su igrali do Božića.
December 10, 20231 yr Gledam A. Madrid-Almeria i mogu primetiti da su sudije dunsteri i u Spaniji. Prvo nije sudjeno cisto povlacenje kod prekida, gde je Savic teklovao protivnika, a onda Morata biva ocigledno oboren u kontri i nije sudjen faul. Kod mene ne bi ostao sudija koji bi sudio, posto bi svi bili suspendovani.
December 10, 20231 yr Nisam gledao Gironu ove sezone, sad da vidimo da li vrede ili će Barsa, kao i Real, da se prošeta.