goofs Posted August 8, 2020 Posted August 8, 2020 Pazi, ja mrzim Juventus i želim im sve najgore, neka naprave sve greške koje se mogu napraviti. That said - mislim da bi otpuštanje Sarija bila greška, njihov ceo tim je zreo za remont, osim po jednog/dvojice igrača u svakoj liniji. Kad je situacija takva bolje dati stvar u ruke treneru za kojeg znaš da ima neki sistem i može da ga sprovede u delo adekvatnim pojačanjima, samo mu treba vremena. Što znači slabiji rezultati na godinu-dve, ali veći potencijal i mogućnost konačno osvjanja te LŠ koju oni jure. Alternativa je da dovedeš iskusnog trenera i radiš instant remont sa 8 novih prvotimaca ili krpiš sastav gde puca najviše i cediš suvu drenovinu. Ni jedno ni drugo neće doneti LŠ. Neki potezi koje su povlačili poslednjih godina su potpuno nerezonski (najupečatljiviji primer - Remzi), a rekao bih i da im je Ronaldo podjednako problem koliko im je i koristan, zato što on igra fudbal koji igra i kad ga imaš u timu mora da bude tako, a to se možda koncepcijski ne uklapa u ostatak ekipe i u trenerovu filozofiju. Takođe, Ronaldo je tu sada i vreme mu ističe, nisam siguran da će on želeti da čeka Sarija da posloži sve.
de Sisti Posted August 8, 2020 Posted August 8, 2020 (edited) 1 hour ago, goofs said: Pazi, ja mrzim Juventus i želim im sve najgore, neka naprave sve greške koje se mogu napraviti. That said - mislim da bi otpuštanje Sarija bila greška, Gotovo je to, vec je bivsi Edit. Inace se slazem da je trebao da ostane Edited August 8, 2020 by de Sisti
Ratamahatta Posted August 8, 2020 Posted August 8, 2020 Bajern - Atletiko finale. Atalanta prolazi PSG, mmw. Pep po zilioniti put ispada u 1/2.
Mindaugas Žukauskas Posted August 8, 2020 Posted August 8, 2020 Aca Nimfo nije skontao da je Mertens pogodio stativu
W.F.C. Posted August 8, 2020 Posted August 8, 2020 Faul bio, gurnuo igraca Napolija u Kulibalija koji pada i ovaj daje gol
John Coltrane Posted August 8, 2020 Posted August 8, 2020 Dok na Kamp nou pada gol posle faula, na Alijancu prvo sude penal pa ofsajd pa penal. UEFA mafiozi!
Bustin Posted August 8, 2020 Posted August 8, 2020 41 minutes ago, John Coltrane said: A Vilian nije hteo da odigra LS? Povredjen
Mindaugas Žukauskas Posted August 8, 2020 Posted August 8, 2020 Aca je počeo da rže™ u prenosu. Aferim
John Coltrane Posted August 8, 2020 Posted August 8, 2020 Golovi padaju na oba meca u istim minutama. 1
Mercuzzio Posted August 8, 2020 Posted August 8, 2020 1 minute ago, W.F.C. said: Sto je ponisteno Celsiju, c, c, c to niko ne zna
Recommended Posts