W.F.C. Posted August 8, 2020 Posted August 8, 2020 22 minutes ago, goofs said: Pa da, iskreno, ovo mi deluje kao zicer za Inter i (da li je realno da cu ovo reci) Atalantu da se potuku za skudeto. Sto, s obzirom na moje prognozerske sposobnosti, znaci da ce oni zavrsiti sedmi a skudeto ce uzeti neki Rimljani Sasuolo 😄
napadaj Posted August 18, 2020 Posted August 18, 2020 David Silva ispalio Lacio i otišao u Sosijedad.
mlatko Posted August 18, 2020 Posted August 18, 2020 Dobro je i uradioInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
goofs Posted August 24, 2020 Author Posted August 24, 2020 Izgleda ozbiljan rusvaj u Interu, posle najuspesnije sezone unazad 10 godina - Konte navodno vec postaje bivsi a priziva se Alegri kao zamena. Atalanta bukvalno zicer za sampiona dogodine.
Glass Joe Posted August 24, 2020 Posted August 24, 2020 Atalanta prvo mora da bude bar jednom ozbiljni title contender i uprska da bi potom osvojila 1
Bogotac Posted August 24, 2020 Posted August 24, 2020 Sa Alegrijem Inter postaje ogromni favorit za titulu Bice dogovor sa Konteom,treba mu lova,posto je prevaren za 30 miliona,a vec ga ceka novi posao,dupla lova
MiddleClass Posted August 25, 2020 Posted August 25, 2020 Atalanta skudeto i zicer. Sad sam sve procitao.
goofs Posted August 26, 2020 Author Posted August 26, 2020 18 hours ago, ZokiAsov said: Ostaje konte Ovo je sad ozbiljan mac sa dve ostrice. S jedne strane je dobro da nastavi svoj rad, napakovao je ekipu po svom merilu, a i Inter koliko god para imao nije bas u prilici da placa 20 milki odstete drugom treneru za dve godine. S druge strane, covek je evidentno lud i to sto sad deluje kao da je sve ok i da ide u juris na titulu ne znaci da nece popizdeti ponovo na upravu i igrace za 6 meseci, a nije kao da mu se to vec nije desavalo. Vise puta. 1
goofs Posted August 28, 2020 Author Posted August 28, 2020 kazu da je i Vidal na vratima, Konte skuplja legiju staraca
Milošica Posted August 29, 2020 Posted August 29, 2020 Instant titula sledeće sezone,a vi kako hoćete 1
Recommended Posts