Bogotac Posted July 28, 2020 Posted July 28, 2020 pola ekipe ne igra Barsi,Napoli je favorit De Jong,Buskets,Grizman,Suarez 1
W.F.C. Posted July 28, 2020 Posted July 28, 2020 Majstor Lautaro, Inter ako nesto zeli takmicarski na dalje treba da sacuva tim. Ovo s dovodjenjem Mesija mi deluje suludo ali videcemo.
goofs Posted July 29, 2020 Author Posted July 29, 2020 Lece tuklo u Udinama, bice namestanja u poslednjem kolu
W.F.C. Posted July 31, 2020 Posted July 31, 2020 https://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2020&mm=07&dd=31&nav_id=1713298
Godfrey Posted August 2, 2020 Posted August 2, 2020 Djenova neće dobiti Veronu. Samo je pitanje da li će Leće dobiti Parmu...
W.F.C. Posted August 2, 2020 Posted August 2, 2020 Ipak ima zicer kuci Djenova, videcemo. Ne bih voleo ni jedni ni drugi da ispadnu ali neko ce morati.
W.F.C. Posted August 2, 2020 Posted August 2, 2020 (edited) Evo vec reseno sve, cooling break... Pola sata dovoljno bilo.. Edited August 2, 2020 by W.F.C.
goofs Posted August 2, 2020 Author Posted August 2, 2020 Citam sad svoj prvi post na ovoj temi, otprilike od sedam fudbala ja sam omasio sest Lacio i Atalanta su mi bili zreli za podbacivanje, a kao najveceg konkurenta Juventusu sam video Napoli, plus favoriti iz mraka - Torino i Fiorentina pogodio sam ono sto se ne promasuje - Juventus sampion i poprilicno nezanimljiva trka (rezultatski) za titulu, ali rekao bih da je bila zabavnija sezona od prethodne, nadam se da ce neke ekipe koje su u naletu (Milan, Roma, Atalanta, pa i Lacio) da nastave u tom smeru, a da ce jbni Juventus jos malo da propadne i da cemo konacno gledati zanimljivo prvenstvo i trku u dvoje troje petoro. btw. Milan sampion u post-COVID fazi
Godfrey Posted August 2, 2020 Posted August 2, 2020 2 hours ago, W.F.C. said: Evo vec reseno sve, cooling break... Pola sata dovoljno bilo.. Kao navijac Verone, i simpatizer ekipa sa juga (iskljucujem Napoli, naravno) nadao sam se Dobro, ode Leće, ulaze Benevento i Crotone. 1
levi Posted August 2, 2020 Posted August 2, 2020 Inter Verona i Atalanta hitovi sezone, svaki u svom domenu. Bolonja solidna, s obzirom na okolnosti Sarri
W.F.C. Posted August 2, 2020 Posted August 2, 2020 Sari i Macari su carevi, to smo znali odavno... 9 minutes ago, Godfrey said: Kao navijac Verone, i simpatizer ekipa sa juga (iskljucujem Napoli, naravno) nadao sam se Dobro, ode Leće, ulaze Benevento i Crotone. Sto iskljucujes Napoli, postoji li veci juznjacki grad u Europi? I zanimljiviji klub sa istorijom i ludilom koje ga prati?
W.F.C. Posted August 2, 2020 Posted August 2, 2020 19 minutes ago, goofs said: Citam sad svoj prvi post na ovoj temi, otprilike od sedam fudbala ja sam omasio sest Lacio i Atalanta su mi bili zreli za podbacivanje, a kao najveceg konkurenta Juventusu sam video Napoli, plus favoriti iz mraka - Torino i Fiorentina pogodio sam ono sto se ne promasuje - Juventus sampion i poprilicno nezanimljiva trka (rezultatski) za titulu, ali rekao bih da je bila zabavnija sezona od prethodne, nadam se da ce neke ekipe koje su u naletu (Milan, Roma, Atalanta, pa i Lacio) da nastave u tom smeru, a da ce jbni Juventus jos malo da propadne i da cemo konacno gledati zanimljivo prvenstvo i trku u dvoje troje petoro. btw. Milan sampion u post-COVID fazi Desava se i najboljima 😁 Za novu temu ti, Maharaja ili Mlatko kao starisedelac, Orasi cim se preselio znaci da se i ozenio, e sad gde je tu Roma ja ne znam... 😁
crtamOrasi Posted August 2, 2020 Posted August 2, 2020 Отежала ми је корона живот биг тајм. Све је ок, фала бобу, него је будућа госпођа Ораси у Скопљу и прво се нисмо видели више од 100 дана, а онда је свако виђење тешко довијање и стрес да се не деси нешто са границама док сам ја тамо или она овде код мене. Малтене сам све остало запоставио, од наставка сезоне сам погледао 5 минута против Бреше и то је, немам шта да кажем иако углавном прочитам шта се пише овде. Враћам се за нову сезону, ваљда 3
Godfrey Posted August 2, 2020 Posted August 2, 2020 (edited) 1 hour ago, W.F.C. said: Sari i Macari su carevi, to smo znali odavno... Sto iskljucujes Napoli, postoji li veci juznjacki grad u Europi? I zanimljiviji klub sa istorijom i ludilom koje ga prati? Uhh, tu se privatno prepliće sa fudbalom. Fudbalski - jednostavno ne volim tu liniju Napoli-Boca-Millwall-Rad Klošari su mi. Privatno - ne plaši se Rima, zmija leži mirno u Napulju. Svi valjda biramo klubove po nekim ličnim afinitetima. Chelsea - Napoli u Ligi Šampiona se prati na Jugu, Lampardov gol iz penala..odio Napoli Noi non siamo Napoletani! Edited August 2, 2020 by Godfrey
Recommended Posts